77 34 18 18


Har du brug for kraften fra den traditionelle stationære computer, men ønsker du samtidigt at slippe for det typisk meget rodede udseende? Så er en alt-i-en computer helt sikkert noget for dig. Med en alt-i-en computer fra Duka får du skærm, højtaler og computer samlet i én.


Mus og tastatur medfølger helt gratis med din alt-i-en PC

Hvorfor skal jeg vælge alt-i-en computer?


Alt-i-en computere eller All-In-One PC'er er det nye, hvis du er på udkig efter en stationær computer. Er du på udkig efter en computer med samme store skærm og høje ydeevne, som en traditionel computer, er en All-In-One PC helt sikkert interessant.

Høj ydeevne i flot design

Alt-i-en computeren har samme kapacitet og kraft som en traditionel, stationær computer, men slægter den bærbare computer på ved kun at optage skærmens plads i hjemmet. Dette gør alt-i-én-computeren til en sikker vinder som et stilrent alternativ til store, tunge og kluntede stationære maskiner, uden at gå på kompromis med kraft og ydeevne.

Skærm og lyd til den detaljeorienterede

Med en alt-i-en computer fra Duka kan du vælge mellem 24" eller 27" skærm i Full HD. Med så store skærme i så høj en opløsning, vil du kunne få øje på alle detaljer - om det gælder feriebilleder, streaming eller blot punktsætningen i emails. Alle alt-i-en PC'er kommer også med indbyggede højtalere og mikrofon, så du let og nemt kan komme i kontakt med dine nærmeste.

Har du brug for en serviceordning?


Du kan altid tilkøbe en serviceordning hos Duka. Uanset om du har brug for ubegrænset IT-support eller blot har brug for hjælp til din IT-sikkerhed, har vi en serviceordning, som passer til netop dit behov.

dukaPLUS
Kun 189 kr./md

dukaPLUS er vores mest populære computerløsning, hvor du får alt, hvad du har brug for, samlet i én pakke.

Med en dukaPLUS-serviceordning får du følgende:

 • Kundeservice: Hverdage 9.00-20.00 & lørdag 9.00-15.00
 • Opdateringer
 • Virusbeskyttelse
 • Sikkerhedskopiering
 • Duka e-mail, der også kan tilgås via browser
 • dukaPC - en brugervenlig brugerflade, til dig der er ny til computere
 • Opsætning af e-mail til din smartphone
dukaMINI
Kun 119 kr/md.

dukaMINI er løsningen for dig, hvis du vil have mulighed for at henvende dig til os i et begrænset tidsrum, men til gengæld få dit abonnement lidt billigere.

Med en dukaMINI-serviceordning får du følgende:

 • Adgang til Danmarks bedste kundeservice: Hverdage 13.00-16.00
 • Opdateringer til din computer, så du kan føle dig helt tryg
 • Virusbeskyttelse af din computer
 • dukaPC - en brugervenlig brugerflade, til dig der er ny til computere
 • Duka e-mail

Tryghedspakken
Kun 149 kr./md.

Med Tryghedspakken får du en komplet løsning, med alt du skal bruge for at brug din computer helt uden bekymringer. Tryghedspakken indeholder:

 • Automatiske opdateringer af de vigtigste programmer på din computer. På den måde sikrer du dig, at gamle versioner af programmer ikke formindsker din sikkerhed
 • Automatisk Backup af dine filerpå op til 20 GB
 • Antivirusprogram fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Ubegrænset personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport fra Danmarks bedste kundeservice

Tryghedspakken tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen altid lige ved hånden.

Har du allerede en computer?

Tryghedspakken kan også købes uden computer, hvis du allerede har en.

Supportpakken
Kun 99 kr./md.

Med Supportpakken er hjælpen altid lige ved hånden med én løsning og ingen bekymringer!

Supportpakken er din simple vej til ubegrænset og personlig IT-support fra Duka. Med et enkelt opkald har du din egen personlige IT-afdeling klar til at hjælpe dig – og vi bliver ved, til det virker. Med Danmarks bedste kundeservice er du altid i sikre hænder.

Vi benytter fjernsupport med TeamViewer i vores kundeservice, så vi altid har mulighed for at tage et direkte kig på din computer – så undgår vi de svære forklaringer af problemerne. Hos Duka behøver du altså ikke være ekspert i forvejen for at få den hjælp, du har brug for.

Med Supportpakken kan du ringe ubegrænset til vores kundeservice i åbningstiden.

Åbningstider:
Hverdage mellem 09:00 – 20:00
Lørdage mellem 09:00 – 15:00

Har du allerede en computer?

Supportpakken kan også købes uden computer, hvis du allerede har en.

Sikkerhedspakken
Kun 59 kr./md.

Har du lyst til, at nogle andre tager sig af alt det der med IT-sikkerhed for dig, så du kan koncentrere dig om alt muligt andet? Så er Sikkerhedspakken lige noget for dig.

Med Sikkerhedspakken får du:

 • Markedets bedste antivirus fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Automatiske opdateringer af programmer
 • Sikkerhedskopiering af dine vigtigste filer hver halve time, så du aldrig risikerer at miste det mest essentielle for dig.
 • Ubegrænset sikkerhedssupport, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om din IT-sikkerhed. Uanset om du har fået en mistænkelig e-mail eller er i tvivl om, hvorvidt en hjemmeside er sikker, så kan du ringe til os for vejledning.

Har du allerede en computer?

Sikkerhedspakken kan også købes uden computer, hvis du allerede har en.

Fremragende service og kort ventetid hos kundeservice.

- Dora


All-in-one PC fra Duka med hjælpen lige ved hånden


Med en alt-i-en computer fra Duka, kan få en samlet serviceløsning. Lejer eller køber du en all-in-computer med en serviceordning fra Duka, får du alt samlet i én. Vælger du vores populære dukaPLUS-serviceordning får du eksempelvis adgang til vores dygtige telefoniske IT-hjælp, markedets bedste antivirus, automatisk sikkerhedskopiering og automatiske opdatering af din computer. Du får tilmed også vores specialdesignet program dukaPC, som giver dig en nem, enkel og brugervenlig brugerflade.


Med en all-in-one PC fra Duka sørger vi for, at computeren er klar til brug når du får den. Du skal blot sætte den til strøm og starte den op, så er den klar til brug. Du får også adgang til alle vores guides, tips og tricks, som hurtigt lærer dig, hvordan din PC fungerer.


Læs mere om dukaPC

Nem opsætning af all in one pc med ét kabel

Udover en høj ydeevne, en stor skærm og et lækkert design udmærker all in one computers sig også på, hvor nemme de er at opsætte. Med en all in one PC skal du ikke bekymre dig om utallige af kabler mellem computer og forskelligt tilbehør som skærm, mus og tastatur. Nej, faktisk har du kun ét kabel til din all in one pc – strømkablet. På den måde er computeren faktisk også nem at tage med sig, hvis man ønsker at have sin all in one pc med i eksempelvis sommerhuset.

Hvad får jeg med en All-in-one PC?


Det smarte med en all-in-one computers er, at hvor man typisk ser en stationær computer delt op i to med selve computeren og en eksterne skærm koblet til, får du med alt-i-en computerskærm og computer i én. Ikke nok med, at du slipper for at have computeren stående på gulvet og samle støv, slipper du også for alle kabler mellem computer og skærm.


Køber du en alt-i-en PC fra Duka vil du altid få trådløs mus og tastatur der passer til det lækre design på din all-in-one PC.


Bestil nu

Har du spørgsmål til din all-in-one computer?

At finde den rette all-in-one computer er svært og det er i det hele taget en stor beslutning at købe ny computer. Er du i tvivl om eller har du spørgsmål til vores computere, kan du altid ringe til os på tlf. 77 34 18 18 - sammen kan vi finde den bedste løsning til dig.

Fuld tilfredshedsgaranti på din all in one PC


Vi ønsker ikke, du har en alt-i-en PC, du ikke er tilfreds med. Derfor giver vi på alle all in one computers fuld tilfredshedsgaranti. På den måde, sikrer vi os, at du er glad og tilfreds med din all in one PC og ikke har en alt i en computer, du ikke ønsker.


Vi er eksperter indenfor all in one PC, og har altid haft et varieret sortiment af forskellige af de stationære computere. At netop all in one PC’er er blandt vores favoritter er ikke en tilfældighed. Deres nemme opsætning, flotte design og kraftige ydeevne gør den ideel for brugeren hvor både ydeevne, funktionalitet og design er i højsædet.


En all in one PC er ikke nødvendigvis den ideelle computer til gameren, der skal spille de nyeste spil eller programmøren der benytter utroligt tunge programmer. All in one PC’er er velegnet til dem, der ønsker en flot computer med en ydeevne der sikrer dem en stabil computer langt ud i fremtiden.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service