77 34 18 18

Alt-i-en computere


Har du brug for kraften fra den traditionelle stationære computer, men ønsker du samtidigt at slippe for det typisk meget rodede udseende? Så er en alt-i-en computer helt sikkert noget for dig. Med en alt-i-en computer fra Duka får du skærm, højtaler og computer samlet i én.


Mus og tastatur medfølger helt gratis med din alt-i-en PC


Er du i tvivl, om du skal vælge en alt-i-en computer?


Alt-i-en computere er for nogle personer det smarteste i verden, mens for andre ville det være bedre at vælge en bærbar computer. Udfyld formularen herunder og lad os tage en helt uforpligtende snak om, hvad der passer dine behov bedst.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Hvorfor skal jeg vælge alt-i-en computer?


Alt-i-en computere eller All-In-One PC'er er det nye, hvis du er på udkig efter en stationær computer. Er du på udkig efter en computer med samme store skærm og høje ydeevne, som en traditionel computer, er en All-In-One PC helt sikkert interessant.

Høj ydeevne i flot design

Alt-i-en computeren har samme kapacitet og kraft som en traditionel, stationær computer, men slægter den bærbare computer på ved kun at optage skærmens plads i hjemmet. Dette gør alt-i-én-computeren til en sikker vinder som et stilrent alternativ til store, tunge og kluntede stationære maskiner, uden at gå på kompromis med kraft og ydeevne.

Skærm og lyd til den detaljeorienterede

Med en alt-i-en computer fra Duka kan du vælge mellem 24" eller 27" skærm i Full HD. Med så store skærme i så høj en opløsning, vil du kunne få øje på alle detaljer - om det gælder feriebilleder, streaming eller blot punktsætningen i emails. Alle alt-i-en PC'er kommer også med indbyggede højtalere og mikrofon, så du let og nemt kan komme i kontakt med dine nærmeste.

Har du brug for et serviceabonnement?


Du kan altid tilkøbe et serviceabonnement hos Duka. Uanset om du har brug for ubegrænset IT-support eller blot har brug for hjælp til din IT-sikkerhed, har vi et serviceabonnement, som passer til netop dit behov.

Sikkerhedsabonnement
Til dig, der vil have en sikker computer

Sikkerhedsabonnementet er til dig, som udelukkende vil sikre, at din computer og de ting, du laver på den, er godt beskyttet. Det er vores mindste og billigste abonnement, hvor vi udelukkende tager os af alt, hvad du har brug for til din IT-sikkerhed.

Et Sikkerhedsabonnement koster 79 kr./md., og du får:

 • Adgang til dukaINFO kontrolcenter, der sikrer backup og IT-beskyttelse
 • Automatisk backup af op til 20 GB. Der laves backup hver halve time.
 • Automatisk opdatering af de programmer, du har på din computer.
 • Antivirus-beskyttelse fra Bitdefinder, der er et af de førende softwarefirmaer på markedet.
Tryghedsabonnement
Til dig, der vil have mest mulig glæde af din computer

Med et Tryghedsabonnement får du udover IT-sikkerhed også adgang til en masse andre fordele, der gør det nemt for dig at få mest mulig glæde af din computer. Serviceabonnementet dækker mange af de ting, som du jævnligt støder på, når du bruger din computer til eksempelvis underholdning eller småopgaver i hverdagen.

Tryghedsabonnement koster 199 kr./md. og giver dig:

 • Klargøring af computer, hvis du køber en ny hos os. Vi sørger for at fjerne spamsoftware fra computeren, opdatere den og overføre dokumenter fra din gamle computer.
 • Vi ringer til dig, når du har modtaget din nye computer, og sikrer os, at du er kommet godt i gang med at bruge den.
 • Udvidet produktgaranti* på din computer, hvis den er købt hos Duka. Så slipper du for uforudsete regninger.
 • Fri adgang til vores IT-eksperter, der sidder klar til at give dig support via telefon, chat og mail. Er der brug for det, kan de også guide dig med fjernstyring af din computer.
 • Adgang til dukaINFO kontrolcenter, der sikrer backup og IT-beskyttelse
 • Automatisk backup af op til 100 GB. Der laves backup hver halve time.
 • Automatisk opdatering af de programmer, du har på din computer.
 • Antivirusbeskyttelse fra Bitdefinder, der er et af de førende softwarefirmaer på markedet.

*Den udvidede produktgaranti bortfalder, såfremt det ikke længere er muligt at skaffe reservedele. Den udvidede produktgaranti dækker ikke sliddele som batteri og selvforskyldte skader som eksempelvis kaffe i tastaturet eller tab af computeren. Den udvidede produktgaranti gælder, når der ikke har været ophold i abonnementet.

Tryghedsabonnement Plus
Til dig, der vil have service til både din computer, tablet og smartphone

Med et Tryghedsabonnement Plus i ryggen kan du slappe af og føle dig helt rolig, når du bruger dine enheder. Vi sørger nemlig for alt, hvad du har brug for til din computer, ligesom vi kan hjælpe dig med din tablet og smartphone.

Du får selvfølgelig samme fordele som med Tryghedsabonnementet i forhold til IT-sikkerhed, klargøring af din nye computer, udvidet produktgaranti om meget mere.

Desuden giver Tryghedsabonnementet Plus dig også rådgivning ved køb af ny elektronik.

Tryghedsabonnement Plus koster 249 kr./md. og du får:

 • Klargøring af computer, hvis du køber en ny hos os. Vi sørger for at fjerne spamsoftware fra computeren, opdatere den og overføre dokumenter fra din gamle computer.
 • Vi ringer til dig, når du har modtaget din nye computer og sikrer os, at du er kommet godt i gang med at bruge den.
 • Udvidet produktgaranti* på din computer, hvis den er købt hos Duka. Så slipper du for uforudsete regninger.
 • Fri adgang til vores IT-eksperter, der sidder klar til at give dig support via telefon, chat og mail. Er der brug for det, kan de også guide dig med fjernstyring af din computer.
 • Ekstra support, så du også kan få svar på spørgsmål om din tablet, printer og smartphone.
 • Uafhængig købsrådgivning ved køb af ny elektronik som tablet, computer, mobiltelefon, printer, Chromecast, Apple TV og meget mere.
 • Adgang til dukaINFO kontrolcenter, der sikrer backup og IT-beskyttelse
 • Automatisk backup af op til 100 GB. Der laves backup hver halve time.
 • Automatisk opdatering af de programmer, du har på din computer.
 • Antivirusbeskyttelse fra Bitdefinder, der er et af de førende softwarefirmaer på markedet.

*Den udvidede produktgaranti bortfalder, såfremt det ikke længere er muligt at skaffe reservedele. Den udvidede produktgaranti dækker ikke sliddele som batteri eller selvforskyldte skader, som eksempelvis kaffe i tastaturet eller tab af computeren. Den udvidede produktgaranti gælder, når der ikke har været ophold i abonnementet.

Fremragende service og kort ventetid hos kundeservice.

- Dora

Få fordele og sikkerhed med Dukas Serviceabonnementer

All-in-one PC fra Duka med hjælpen lige ved hånden

Med en alt-i-en computer fra Duka, kan få en samlet serviceløsning. Lejer eller køber du en all-in-computer med et serviceabonnement fra Duka, får du alt samlet i én. Vælger du vores populære dukaPLUS-serviceabonnement får du eksempelvis adgang til vores dygtige telefoniske IT-hjælp, markedets bedste antivirus, automatisk sikkerhedskopiering og automatiske opdatering af din computer. Du får tilmed også vores specialdesignet program dukaPC, som giver dig en nem, enkel og brugervenlig brugerflade.

Med en all-in-one PC fra Duka sørger vi for, at computeren er klar til brug når du får den. Du skal blot sætte den til strøm og starte den op, så er den klar til brug. Du får også adgang til alle vores guides, tips og tricks, som hurtigt lærer dig, hvordan din PC fungerer.

Nem opsætning af all in one pc med ét kabel

Udover en høj ydeevne, en stor skærm og et lækkert design udmærker all in one computers sig også på, hvor nemme de er at opsætte. Med en all in one PC skal du ikke bekymre dig om utallige af kabler mellem computer og forskelligt tilbehør som skærm, mus og tastatur. Nej, faktisk har du kun ét kabel til din all in one pc – strømkablet. På den måde er computeren faktisk også nem at tage med sig, hvis man ønsker at have sin all in one pc med i eksempelvis sommerhuset.

Hvad får jeg med en All-in-one PC?


Det smarte med en all-in-one computers er, at hvor man typisk ser en stationær computer delt op i to med selve computeren og en eksterne skærm koblet til, får du med alt-i-en computerskærm og computer i én. Ikke nok med, at du slipper for at have computeren stående på gulvet og samle støv, slipper du også for alle kabler mellem computer og skærm.


Køber du en alt-i-en PC fra Duka vil du altid få trådløs mus og tastatur der passer til det lækre design på din all-in-one PC.


Bestil nu

Har du spørgsmål til din all-in-one computer?

At finde den rette all-in-one computer er svært og det er i det hele taget en stor beslutning at købe ny computer. Er du i tvivl om eller har du spørgsmål til vores computere, kan du altid ringe til os på tlf. 77 34 18 18 - sammen kan vi finde den bedste løsning til dig.

Fuld tilfredshedsgaranti på din all in one PC


Vi ønsker ikke, du har en alt-i-en PC, du ikke er tilfreds med. Derfor giver vi på alle all in one computers fuld tilfredshedsgaranti. På den måde, sikrer vi os, at du er glad og tilfreds med din all in one PC og ikke har en alt i en computer, du ikke ønsker.


Vi er eksperter indenfor all in one PC, og har altid haft et varieret sortiment af forskellige af de stationære computere. At netop all in one PC’er er blandt vores favoritter er ikke en tilfældighed. Deres nemme opsætning, flotte design og kraftige ydeevne gør den ideel for brugeren hvor både ydeevne, funktionalitet og design er i højsædet.


En all in one PC er ikke nødvendigvis den ideelle computer til gameren, der skal spille de nyeste spil eller programmøren der benytter utroligt tunge programmer. All in one PC’er er velegnet til dem, der ønsker en flot computer med en ydeevne der sikrer dem en stabil computer langt ud i fremtiden.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: