Trustpilot
+45 77 34 18 18

Er du ny til computere?

Med dukaNEMT kan du ikke gøre noget forkert!

Fra kun 299 kr./md.

Ingen binding, 0 kr i oprettelse, Danmarks bedste kundeservice, alt er installeret og klar til brug


Er livet for kort til computere, der driller? 


Kan du nikke genkendende til, at computere til tider kan være indviklede? Så er dukaNEMT helt sikkert noget for dig.


 

Specialudviklet brugerflade
Få nem og hurtig adgang til de programmer, du bruger allermest

Glem alt om indviklede styresystemer, der kan alle de ting, man ikke har brug for. dukaNEMT-programmet er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen, og brugervenlighed er første prioritet. Du skal således ikke være nogen computerekspert for at betjene vores computere med dukaNEMT-programmet.

Når du starter computeren op, bliver du mødt af en simpel startskærm, der er bygget op af moduler. Hvert modul giver dig adgang til de vigtigste funktioner på en nem og overskuelig måde. Hvis du gerne vil have adgang til Windows 10, så er det enkelt og lige til.

Gratis undervisning
Brug for hjælp? Få gratis undervisning direkte på din computer.

Med dukaNEMT kan du modtage hjælp direkte på computeren. Kom godt i gang med dukaNEMT ved hjælp af videoundervisning, der gennemgår alt lige fra modulerne i dukaNEMT til nem-id, internettet og meget mere.

Personlig e-mailadresse
Installeret og sat op ved modtagelse, så du kan sende e-mails fra dag et.

Når du bestiller dukaNEMT, opretter vi automatisk en e-mail for dig. Glem alt om indviklede e-mailprogrammer og e-mailudbydere, der skaber mere forvirring end gavn. Vi sørger for at sætte spamfilter op, så du slipper for e-mails, du alligevel ikke gider. Når du modtager computeren, er e-mailen installeret og klar til brug, så du får mulighed for at sende e-mails til venner og familie fra dag et.

Praktiske gøremål online
Let og tryg udforskning af internettet med direkte genveje til det nødvendige.

Vi gør det simpelt og lige til for dig at udforske internettet. Med direkte genveje til de offentlige hjemmesider, netbank og meget andet er det lettere end nogensinde før at navigere rundt på internettet og få ordnet betalinger, lavet aftaler og meget mere.

Ubegrænset hjælp
Vi sidder klar til at hjælpe dig videre, hvis det driller.

Siden 2011 har vi hjulpet mere end 35.000 kunder, og vi derved oparbejdet en solid erfaring inden for computerhjælp. Med dukaNEMT er der altid en, der tager telefonen, hvis computeren driller. Hvis ikke vi kan finde frem til en løsning over telefonen, så har vi mulighed for at fjernstyre computeren, mens du følger med.

Ny computer hvert 3. år
Hvis du lejer en computer, får du kvit og frit en ny hvert 3. år.

Hvis du lejer en computer, får du kvit og frit en ny computer hvert 3. år. Det betyder, at du slipper for at skulle tænke på en computeren, der ikke længere følger tidens standarder. Når de 3 år er gået, beder vi dig sende den gamle retur, og vi sender dig en en helt ny computer med alle dine filer, som du kender det.

Læs mere om vores services

For it-brugere som mig er det trygt at have mulighed for service, hvis der skulle opstå problemer. Man får en rigtig god behandling, når man kontakter DUKA. Og det virker! Hele tiden. - Jørn

Jeg har brugt Duka i mange år. Der er altid en fantastisk god service, hvis man har problemer. Jeg vil til enhver tid anbefale Duka til andre, som er bange for at få gjort noget forkert. - Inger

Jeg er meget glad for den gode service, jeg får, når jeg ringer og har problemer. Tak for at I altid får mig til at føle, at det ikke er min skyld, når det driller mig. - Dagny

Altid hjælp at få, hvis man har behov for det. Kan helt sikkert anbefales, også fordi vi ikke behøver at tænke på sikkerhedsprogrammer og kopiering og vedligehold af systemet. - Viggo

Hos Duka kan jeg stille mine spørgsmål og bliver forstået og vejledt - og kommer videre. - Knud

Jeg er meget tilfreds med Duka. Gode produkter og dygtige medarbejdere. Jeg har anbefalet Duka til venner og bekendte. Jeg vil fortsætte med at handle hos Duka. - Mette

Jeg har været kunde hos DUKA i fem år og lært meget pga. deres super gode system og altid hjælper de med godt humør. Kan anbefales til alle. Prøv det - Duka er sagen! - Erik Johan

De er altid behjælpelig, hvis der er noget man ikke kan finde ud af. Altid venlige og imødekommende, og har stor tålmodighed. De kan indstille computeren på langdistance - alletiders! - Kirsten

Er virkelig glad for den service Duka giver. Skal computeren sendes til rep. er den lynhurtigt tilbage. OG mine sønner er henrykte over, at de er fri for at hjælpe mig - så TAK TAK TAK - Tove

Computerløsninger med dukaNEMT

Bærbar HP 255 - Fra kun 249 kr./md.

Til dig, der ønsker en hurtig computer i god kvalitet, der er nemt at bruge

 • Processor: AMD Ryzen 3 2200U
 • Ram: 8 GB
 • Harddisk: 128 GB SSD
 • Styresystem: Windows 10 Home
 • Skærmstørrelse: 15,6"
 • Skærmopløsning: 1366 x 768
 • Vægt: 1,9 kg
 • Mål: 37,6 x 24,6 x 2,25 cm
 • Webcam: HP VGA-webcam
 • Batteri: 3-cellers, 41 Wh Li-on
 • Batteritid: Op til 10,5 timer
 • Porte: USB, HDMI, SD-kort, mikrofon
 • Drev CD/DVD
 • Porte USB, HDMI, SD kortlæser, mikrofo
Se alle specifikationer
Fra kun 249 kr. /md.
Ingen binding, 0 kr i oprettelse
Mere info og bestilling

HP 600 - Fra kun 349 kr./md.

Alt-i-én computer med 21,5” skærm med trykfølsom skærm.

 • Processor: Intel Celeron G4900
 • Ram: 4 GB
 • Harddisk: 256 GB SSD
 • Styresystem: Windows 10 Pro
 • Skærmstørrelse: 21,5"
 • Skærmopløsning: 1920 x 1080
 • Vægt: 5,8 kg
 • Mål: 48,91 x 20,85 x 36,37 cm
 • Webcam: Ja
 • Drev: CD/DVD
 • Porte: USB, HDMI, mikrofon
 • Touch/trykfølsom skærm: Ja
 • Inkl. trådløs HP mus og tastatur
Se alle specifikationer
Fra kun 349 kr. /md.
Ingen binding, 0 kr i oprettelse
Mere info og bestilling

Hvad er dukaNEMT


dukaNEMT er til for at gøre det nemt for dig, der ikke tidligere har været vant til at bruge en computer. Med vores egen-udviklede startskærm og tilpassede moduler er det nemt at finde det, du har brug for, på en nem og overskuelig måde.


I samarbejde med vores kunder har vi designet og udviklet en simpel brugerflade og startskærm, som er lige til at gå til. Det bedste af det hele er, at du ikke kan gøre noget forkert, når du bruger dukaNEMT. Hvis du løber panden mod muren, kan du altid ringe til vores Kundeservice, der over telefonen eller via fjernsupport hjælper dig videre.


 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan lærer jeg at bruge dukaNEMT computeren?

Du kan lære at bruge dukaNEMT-computeren på egen hånd gennem for installerede undervisningsvideoer. Videoerne ligger i undervisningsmodulet, hvor du lærer alt om, hvordan du bruger din dukaNEMT PC.

 

Vi har lavet en guide, der trin for trin viser, hvordan du kommer i gang med undervisningsmodulet på din dukaNEMT-computer. 

Se guiden her

Hvordan bruger jeg e-mail på dukaNEMT?

dukaNEMT har sit eget e-mailprogram, som er nemt og enkelt at bruge - også for dig, der ikke har brugt e-mails før. Klik på modulet ”e-mail” på startsiden. Så kan du både skrive e-mails og vedhæfte filer.

 

Kom godt i gang med at skrive e-mails på din dukaNEMT PC ved at læse mere her.

Læs mere her

Hvordan bruger jeg internettet?

For at komme på internettet skal du klikke på internetmodulet. Internetmodulet ligger på startsiden, når du tænder din dukaNEMT PC.

Her kan du læse om internettets vigtigste grundbegreber og få gode råd til sikkerhed på nettet.

Læs guiden her

Se flere spørgsmål og svar

Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Kunde Service