Trustpilot
77 34 18 18

HP 255

HP 255 er en stabil og brugervenlig computer med en stor 15”-skærm og indbygget DVD-drev.

Lej til kun 150 kr./md.

Kun 3.499 kr.

15.6" skærm

Få en skærm, som er stor nok til at streame eller arbejde på, mens den stadig passer i tasken, når du er på farten.

Hurtig opstart

Med en SSD harddisk er du altid sikret en hurtig og stabil opstart af din computer.

Et fuldt tastatur

Et fuldt tastatur med numerisk sektion i siden. Dette er især nyttigt, hvis du ofte indtaster mange tal.

HP 255

Ingen dikkedarer – bare en computer, der virker som den skal

Vil du også have en computer, der bare virker?

Én, du ikke behøver at bekymre dig om, fordi du kan stole på, at alt er som det skal være? Har du brug for en computer, der både er hurtig og pålidelig, uden alt for mange unødvendige funktioner, som du alligevel aldrig kommer til at bruge?

Hvis du kan svare ja til det – eller hvis du bare gerne vil have en computer, der altid fungerer upåklageligt – er en HP 255 helt sikkert noget for dig.

HP 255 er en bærbar computer i et brugervenligt design, og med et dejligt bredt tastatur og en stor 15.5” skærm. På den måde er det let at se både de enkelte taster på keyboardet og hvad der sker på skærmen.

Computeren starter hurtigt op, så du undgår lange ventetider, og så har den en stor hukommelse på 8 GB RAM, så der bliver ingen problemer med at gemme feriebillederne og alle de andre vigtige dokumenter du har.

Indbygget DVD-drev

Med det indbyggede DVD-drev kan du se film direkte på din computer, og du kan derfor slippe for at have en separat dvd-afspiller der bare ligger og flyder derhjemme.

Har du lyst til en serviceordning?

Lyder det som en computer for dig? Og vil du gerne slippe for alt det besvær, der kan følge med en computer og dens sikkerhed? Så kan vi anbefale dukaPRO, der er vores skræddersyede løsning, som sørger for, at du får automatiske opdateringer, antivirus og backup. Ideelt, hvis du bare ikke gider tage dig af alt det praktiske og kedelige.

Er du helt ny til computere, er dukaPC lige noget for dig. Her får du blandet andet en specialdesignet brugerflade og ubegrænset adgang til vores kundeservice. Så kan du føle dig helt tryg, når du bruger din nye computer.  

Læs mere
Generelt

RAM:

 • 8 GB 

Hukommelse:

 • 128 GB SSD harddisk

Vægt:

 • 1,9 kg

Mål (bxdxh) i cm:

 • 37,6 x 24,6 x 2,25

Batteri:

 • Op til 10.5 timer

 

Processor

AMD Ryzen 3 2200U 
Processoren, også kaldet CPU’en, er ”hjernen” i computeren. Jo mere kraftig den er, jo mere vil computeren kunne gøre på samme tid, og jo hurtigere vil du opleve, at din computer er.

 

Hukommelse

8 GB RAM

RAM kan sammenlignes med din computers korttidshukommelse. Det er hér, de oplysninger, der skal bruges lige her og nu ligger, så computeren hurtigt kan hive fat i dem.

 

128 GB SSD harddisk

Harddiskens plads bruges både på det, du selv har valgt at gemme på den, samt det, der er påkrævet for at få systemet til at køre som det skal. Du kan se på det som computerens langtidshukommelse. Jo flere gigabyte harddisken har, jo mere kan lagres på harddisken.

Skærm

15,6" skærm

13", 15" eller 21" skærm? Det kan være svært. Hvis man har tænkt sig at tage sin computer med på farten, kan det være en god idé at holde sig til 15" eller under. Hvis der derimod er tale om en computer, som skal stå det samme sted altid, burde man vælge en større skærm, da det er mere behageligt at kigge på.

1366 x 768 opløsning 

En computerskærm består af pixels(små farvede firkanter). Billedet på skærmen bliver skabt af pixels, der skifter farve. Skærmopløsningen beskriver, hvor mange pixels skærmen kan vise vandret og lodret.

Kamera

HP VGA-webcam

Et Webcam er et kamera, som sidder i computeren. Med et webcam kan du foretage videoopkald fra din computer, så du kan komme i kontakt med de nærmeste.


Batteri

3-cellers, 41 Wh Li-on

På en bærbar computer er batteriet et væsentligt element i computeren. Desto bedre batteriet er, jo længere tid kan du arbejde på computeren uden at have den til strøm.

 

10.5 timers batteritid

Selvom to computere har det samme batteri, er det ikke ensbetydende med, at computere har den samme batterilevetid. Mange computere har nemlig indbyggede strømbesparende funktioner - nogle bedre end andre.

 

Mål

37,6 x 24,6 x 2,25

Målene er angivet i bredde x dybde x højde.

 

Vil du leje din computer?

Der er mange fordele ved at leje sine ting, men det bedste er, at du ikke skal bekymre dig om noget.   

Sådan er det også, når du lejer din computer hos Duka. Vi tager os af alt det kedelige og besværlige, inklusive eventuelle reparationer og setup, så du bare kan koncentrere dig om alt det sjove. Og hver tredje år skifter vi din computer ud for dig kvit og frit, så du altid kommer til at have en computer, der både føles hurtig og lækker.   

*I forbindelse med en lejeaftale hos Duka opkræves et depositum svarende til 3 måneders leje. Depositummet tilbagebetales, når den lejede computer er returneret til Duka i hel og fejlfri stand efter opsigelse af lejeaftalen. 
Depositum på lejecomputere

Hvad er et depositum?

Der er tale om et beløb svarende til 3 måneders leje, som deponeres her hos Duka.

Hvorfor skal jeg betale depositum?

Beløbet deponeres som sikkerhed i forbindelse med, at du lejer en computer hos Duka.

Får jeg mit depositum igen?

Ja, det beløb du har betalt som depositum tilbagebetales, hvis du opsiger de lejeaftale med os. Medmindre du har misvedligeholdt aftalen eller computeren, som du har lejet hos Duka.

Hvad er en duka serviceordning?

Med en serviceordning fra Duka er du altid sikker på, at alting er, som det skal være på din computer. Du kan vælge at være fuldt dækket ind med vores dukaPROdukaPLUS eller dukaMINI-løsninger, hvor der både vil være taget hånd om din sikkerhed og opdateringer til din computer, og du får adgang til support fra Danmarks bedste kundeservice. 

Du kan også vælge vores specialiserede serviceordninger, Sikkerhedspakken og Supportpakken, hvis du kun har brug for, at vi tager os af specifikke dele af dine IT-behov. Så kan du få helt styr på din sikkerhed eller dine supportbehov fra kun 59 kr./md.   

Uanset hvad findes der en løsning til dig hos Duka! 

Hvad er dukaPC?

dukaPC er din specialdesignede brugerflade på computeren, der automatisk kommer frem, når du starter computeren. Den er udviklet i tæt samarbejde med Ældre Sagen til at være en unikt brugervenlig og overskuelig måde at finde rundt på din computer. Med dukaPC er der let adgang til lige dét, du skal bruge, og med vores specialudviklede programmer som f.eks. tekstbehandling og spil, er der masser at komme i gang med på din computer.  

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Bestil din HP 255

Vælg, hvordan du ønsker din Duka-løsning, inden du færdiggør bestillingen.

Vil du leje eller købe computeren?

Har du brug for en serviceordning?

Internet direkte på dit simkort

Bestiller du internet hos Duka, sender vi dig et simkort med data på. 

Ønsker du også en  USB-dongle eller en WiFi-router, kan du vælge det, når du trykker på næste

Næste

Serviceordning med i aftalen

Når du lejer en Duka-løsning hos os får du automatisk og ganske gratis en servicepakke med i prisen. Det betyder, at du altid kan få hjælp, når du har mest brug for det.

Ok - Fortsæt til næste trin

Hvilken serviceordning ønsker du?

Med dukaPRO får du en komplet løsning, med alt du skal bruge for at brug din computer helt uden bekymringer.  dukaPRO indeholder: 

 • Automatiske opdateringer af de vigtigste programmer på din computer. På den måde sikrer du dig, at gamle versioner af programmer ikke formindsker din sikkerhed 
 • Automatisk Backup af dine filer på op til 20 GB 
 • Antivirusprogram fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over 
 • Ubegrænset personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport fra Danmarks bedste kundeservice 

dukaPRO tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen altid lige ved hånden. 

Med Supportpakken er hjælpen altid lige ved hånden med én løsning og ingen bekymringer! 

Supportpakken er din simple vej til ubegrænset og personlig IT-support fra Duka. Med et enkelt opkald har du din egen personlige IT-afdeling klar til at hjælpe dig – og vi bliver ved, til det virker. Med Danmarks bedste kundeservice er du altid i sikre hænder. 

Vi benytter fjernsupport med TeamViewer i vores kundeservice, så vi altid har mulighed for at tage et direkte kig på din computer – så undgår vi de svære forklaringer af problemerne. Hos Duka behøver du altså ikke være ekspert i forvejen for at få den hjælp, du har brug for.  

Med Supportpakken kan du ringe ubegrænset til vores kundeservice i åbningstiden. 

Åbningstider: 
Hverdage mellem 09:00 – 20:00 
Lørdage mellem 09:00 – 15:00 

Med Sikkerhedspakken får du:  

 • Markedets bedste antivirus fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over  
 • Automatiske opdateringer af programmer 
 • Sikkerhedskopiering af dine vigtigste filer hver halve time, så du aldrig risikerer at miste det mest essentielle for dig.  
 • Ubegrænset sikkerhedssupport, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om din IT-sikkerhed. Uanset om du har fået en mistænkelig e-mail eller er i tvivl om, hvorvidt en hjemmeside er sikker, så kan du ringe til os for vejledning.  

Har du brug for tilbehør?

Nej tak Ja tak
Læg bestilling i kurv
product image

Din kurv

{{ line.title }} {{ line.price }}kr./md.

At betale nu {{ totalNow }}

Herefter {{ totalMonthly }} kr./md.

Brug for hjælp?

Ring til os 77 34 18 18

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service