77 34 18 18

HP AIO 24” touch 24/df0000no

En smart og kraftig all-in-one computer med en 24" touchskærm, der giver dig ubegrænset muligheder

Lej til kun 400 kr./md.

Nu kun 4.999 kr.

Tryghedspakken GRATIS i 1 md.

Fri adgang til IT-hjælp og top-sikkerhed til din computer - i en måned til 0 kr. Herefter 149 kr./md. Ingen binding, ingen gebyrer.

Klargøringspakken gratis

Vi fjerner alt unødvendig software opdaterer din computer inden vi afsender, så du har en computer der er klar til brug. Normalpris 699 kr.

Tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds inden for de første 4 uger, kan du returnere produktet og få pengene retur.

HP All-in-one 24” touch

Leder du efter en stilren, effektiv, pålidelig og kraftig computer, så er HP All-in-one 24” lige noget for dig.

Hvad er en alt-i-én?

Alt-i-én-computere er populære, da de mikser elementer fra den bærbare og stationære computer. Den har samme kapacitet og kraft som en traditionel, stationær computer, men slægter den bærbare computer på ved kun at optage skærmens plads i hjemmet. Dette gør alt-i-én-computeren til en sikker vinder som et stilrent alternativ til store, tunge og kluntede stationære maskiner, uden at gå på kompromis med kraft og ydeevne.

Derudover skader det ikke, at HP All-in-one 24” touch er et flot stykke design i sig selv. Du slipper ikke bare for at have ledninger, der ligger og flyder over det hele, du får også et stykke topmoderne elektronik med et lækkert design, der kan være med til at løfte hjemmets look.

Det, du skal bruge, samt meget mere

Du får alt det, du har brug for med HP All-in-one 24” touch: En super hurtig processor, masser af lagerplads og en ultra-skarp 24" touchskærm. Der er intet besvær med utallige ledninger, der skal sluttes til i forskellige porte; du sætter bare stikket i kontakten, og så er du i gang!

Den knivskarpe touchskærm, giver dig mulighed for at bruge computeren på helt nye måder. Med dine fingre, kan du navigere rundt i slægtstræet, zoome ind på et billede eller køre ned på en hjemmeside.

Uanset hvilke af hverdagens ting, der skal klares, er HP All-in-one 24” touch et godt valg til opgaven, da den kombinerer kraften fra en god processor med en stor og skarp 24-tommers skræm. Derfor kan du nemt få overblik over både et regneark eller parkere børnene foran den med en god film.

Effektiv og familievenlig

HP All-in-one 24” touch er en oplagt familiecomputer, da den kommer med et indbygget pop-up-kamera, som gør, at både du og dine børn sikkert kan bruge computeren uden, at I skal være bange for, at andre kigger med. HP All-in-one 24” touch er en effektiv computer på flere forskellige måder. Den er effektiv i dens design, i hvor meget plads den optager, og i forhold til dens energiforbrug. Dette skåner både miljøet, og sørger for at din computer kan holde i mange år ud i fremtiden.

Med touchskærmen kan selv de yngste medlemmer af familien intuitivt benytte sig af computeren og simple programmer som maleprogrammet Paint.

Læs mere

Er du i tvivl om det er den rigtige computer for dig?


Udfyld formularen herunder, og lad os sammen tage en uforpligtende snak om, hvad dine behov er. Vi har mere end 10 års erfaring med at finde den helt rigtige computer til vores kunder. Og vi rammer sjældent forkert.

*Når du udfylder formularen, giver du os lov til at ringe dig op.

En computer gjort klar til brug

Med Klargøringspakken hjælper vi dig med at gøre din nye computer klar til brug. Så kan du hurtigt og nemt komme i gang med at bruge den uden, at du skal tænke på opsætning, installation og konfiguration. Køber du computer fra Duka får du Klargøringspakken til 0 kr. (normalpris 699 kr.).

Vi sørger for at fjerne al den software, der er præinstalleret på en ny computer. Det gør det ikke alene nemt og hurtigt for dig at komme i gang med at bruge din nye computer. Det frigiver også en masse plads på computeren, så der er plads til alle dine filer og dokumenter.

Fri adgang til IT-hjælp og omfattende IT-sikkerhed med Tryghedspakken

Vælger du at tilvælge Tryghedspakken med til din computer, sørger vi for, at der er installeret markedets bedste antivirus på din computer, når du modtager. Samtidigt vil vi også lave en backup af din computer hver halve time, så du altid har en kopi af dit indhold på computeren, hvis uheldet er ude.

Det bedste af det hele? Tryghedspakken giver dig også ubegrænset adgang til Danmarks bedste IT-support, der med fjernstyring af din computer kan jeg hjælpe dig med alt på din computer. Bestil i dag og prøv Tryghedspakken helt gratis den første måned – helt uden oprettelsesgebyr eller binding!
Læs mere om Tryghedspakken

HP 24" m. touch AIO specifikationer

Generelt

RAM

 • 8 GB

Hukommelse

 • 512 GB SSD harddisk

Vægt

 • 5,85 kg

Mål (bxdxh) i cm

 • 54,08 x 20,45 x 40,93
Processor

AMD Athlon 3150U

Processoren, også kaldet CPU’en, er ”hjernen” i computeren. Jo mere kraftig den er, jo mere vil computeren kunne gøre på samme tid, og jo hurtigere vil du opleve, at din computer er.

Hukommelse

8GB DDR4 on-board (1x8GB)

RAM kan sammenlignes med din computers korttidshukommelse. Det er hér, de oplysninger, der skal bruges lige her og nu ligger, så computeren hurtigt kan hive fat i dem.

512 GB SSD NVMe SSD

Harddiskens plads bruges både på det, du selv har valgt at gemme på den, samt det, der er påkrævet for at få systemet til at køre som det skal. Du kan se på det som computerens langtidshukommelse. Jo flere gigabyte harddisken har, jo mere kan lagres på harddisken.

Grafik

AMD Integrated Graphics

Grafikkortet eller GPU'en er den komponent i computeren, som giver dig billedet på skærmen. Den omdanner information fra computeren til et grafisk billede. Grafikkort er især vigtigt, hvis man bruger sin computer til at spille spil på.

Skærm

23,8" skærm

14", 15" 17" eller 24" skærm? Det kan være svært. Hvis man har tænkt sig at tage sin computer med på farten, kan det være en god idé at holde sig til 15" eller under. Hvis der derimod er tale om en computer, som skal stå det samme sted altid, burde man vælge en større skærm, da det er mere behageligt at kigge på.

1920 x 1080 opløsning

En computerskærm består af pixels(små farvede firkanter). Billedet på skærmen bliver skabt af pixels, der skifter farve. Skærmopløsningen beskriver, hvor mange pixels skærmen kan vise vandret og lodret.

Kamera

HP Privacy HD-kamera med digital dual array-mikrofon

Et Webcam er et kamera, som sidder i computeren. Med et webcam kan du foretage videoopkald fra din computer, så du kan komme i kontakt med de nærmeste.

Tastatur og mus
Trådløst hvidt tastatur og mus med USB-tilslutning
Slip for kabler og det rodede udseende med trådløs mus & tastatur. Med en alt-i-en computer medfølger der både trådløs mus og tastatur, som passer til computerens design.Kvalitetsprodukter fra HP


HP har over 50 års erfaring med udvikling af computere, og er i dag blandt de største og mest anerkendte producenter i verden. Vælger du HP, får du en computer af den højeste kvalitet, hvor funktion og design altid er tænkt ned til detaljen, og ingenting er overladt til tilfældighederne.

Vil du leje din computer?

Der er mange fordele ved at leje sine ting, men det bedste er, at du ikke skal bekymre dig om noget.

Sådan er det også, når du lejer din computer hos Duka. Vi tager os af alt det kedelige og besværlige, inklusive eventuelle reparationer og setup, så du bare kan koncentrere dig om alt det sjove. Og hver tredje år skifter vi din computer ud for dig kvit og frit, så du altid kommer til at have en computer, derbåde føles hurtig og lækker.

*I forbindelse med en lejeaftale hos Duka opkræves et depositum på 300 kr. Depositummet tilbagebetales, når den lejede computer er returneret til Duka i hel og fejlfri stand efter opsigelse af lejeaftalen.
Depositum på lejecomputere

Hvad er et depositum?

Der er tale om et beløb på 300 kr., som deponeres her hos Duka.

Hvorfor skal jeg betale depositum?

Beløbet deponeres som sikkerhed i forbindelse med, at du lejer en computer hos Duka.

Får jeg mit depositum igen?

Ja, det beløb du har betalt som depositum tilbagebetales, hvis du opsiger de lejeaftale med os. Medmindre du har misvedligeholdt aftalen eller computeren, som du har lejet hos Duka.

Hvad er en duka serviceordning?

Med en serviceordning fra Duka er du altid sikker på, at alting er, som det skal være på din computer. Du kan vælge at være fuldt dækket ind med vores Tryghedspakken, dukaPLUS eller dukaMINI-løsninger, hvor der både vil være taget hånd om din sikkerhed og opdateringer til din computer, og du får adgang til support fra Danmarks bedste kundeservice.

Du kan også vælge vores specialiserede serviceordninger, Sikkerhedspakken og Supportpakken, hvis du kun har brug for, at vi tager os af specifikke dele af dine IT-behov. Så kan du få helt styr på din sikkerhed eller dine supportbehov fra kun 59 kr./md.

Uanset hvad findes der en løsning til dig hos Duka!

Hvad er dukaPC?

dukaPC er din specialdesignede brugerflade på computeren, derautomatisk kommer frem, når du starter computeren. Den er udvikleti tæt samarbejde med Ældre Sagen til at være en unikt brugervenlig og overskueligmåde at finde rundt på din computer. Med dukaPC er der let adgang til lige dét, du skal bruge, og med vores specialudviklede programmer somf.eks. tekstbehandling og spil, er der masser at komme i gang med på din computer.

Se vores computere med dukaPC

Udfyld formularen herunder, og vi hjælper dig over telefonen med at bestille computeren.

*Når du udfylder formularen, giver du os lov til at ringe dig op.

Bestil din HP All-in-one 24” touch

Vælg, hvordan du ønsker din Duka-løsning, inden du færdiggør bestillingen.

Vil du leje eller købe computeren?

Har du brug for en serviceordning?

Nej tak, jeg har ikke brug for en serviceordning

Med dukaPRO serviceordning får du følgende:

 • 20 GB backup af dine data
 • Anerkendt Anti-Virus, BitDefender
 • Automatiske opdateringer, som gennemtestes af Duka inden udsendelse
 • Personlig IT-support
  Hverdage 9.00–20.00
  Lørdage 9.00–15.00

Pris 149 kr./md.

Ønsker du ikke en serviceordning skal du kontakte vores kundeservice på 77 34 18 18.

Jeg accepterer!

Hvilken serviceordning ønsker du?

Hvilken serviceordning ønsker du?

Bestil i dag og få første måned gratis!

- Ingen binding, ingen gebyrer eller andre undskyldninger for ikke at prøve det -

Med Tryghedspakken får du en komplet løsning, med alt du skal bruge for at brug din computer helt uden bekymringer.

Tryghedspakken
indeholder:

 • Automatiske opdateringer af de vigtigste programmer på din computer. På den måde sikrer du dig, at gamle versioner af programmer ikke formindsker din sikkerhed
 • Automatisk Backup af dine filer på op til 20 GB
 • Antivirusprogram fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Ubegrænset personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport fra Danmarks bedste kundeservice

Tryghedspakken tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen altid lige ved hånden.

Med Sikkerhedspakken får du:

 • Markedets bedste antivirus fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Automatiske opdateringer af programmer
 • Sikkerhedskopiering af dine vigtigste filer hver halve time, så du aldrig risikerer at miste det mest essentielle for dig.
 • Ubegrænset sikkerhedssupport, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om din IT-sikkerhed. Uanset om du har fået en mistænkelig e-mail eller er i tvivl om, hvorvidt en hjemmeside er sikker, så kan du ringe til os for vejledning.
Læg bestilling i kurv
product image

Din kurv

{{ line.title }}{{ line.price }}kr./md.

At betale nu{{ totalNow }}

Herefter{{ totalMonthly }} kr./md.

Brug for hjælp?

Ring til os 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service