Trustpilot
77 34 18 18

HP All-in-one 27”

Den smarte all-in-one-computer, der kombinerer kraften fra en hurtig processor med et fedt design.

Kun 4.999 kr.

Skærm på hele 27”

Med en skærm på 27" får du alle detaljer med, når du ser film, billeder eller arbejder på din computer.

Alt-i-en computer

Med en alt-i-en computer behøver du ikke vælge mellem kraft, design eller brugsvenlighed. Du får nemlig det hele.

Indbygget pop-up kamera

Med et pop-up-kamera kan både du og dine børn sikkert bruge computeren, uden at I skal være bange for, at andre kigger med.

HP All-in-one 27”

Design og ydelse i én computer

Leder du efter en stilren, effektiv, pålidelig og kraftig computer, så er HP All-in-one 27” lige noget for dig. 

Hvad er en alt-i-én?

Alt-i-én-computere er populære, da de mikser elementer fra den bærbare og stationære computer. Den har samme kapacitet og kraft som en traditionel, stationær computer, men slægter den bærbare computer på ved kun at optage skærmens plads i hjemmet. Dette gør alt-i-én-computeren til en sikker vinder som et stilrent alternativ til store, tunge og kluntede stationære maskiner, uden at gå på kompromis med kraft og ydeevne.

Derudover skader det ikke, at HP All-in-one 27” computeren er et flot stykke design i sig selv. Du slipper ikke bare for at have ledninger, der ligger og flyder over det hele, du får også et stykke topmoderne elektronik med et lækkert design, der kan være med til at løfte kontorets look.

Det, du skal bruge, samt meget mere

Du får alt det, du har brug for med HP All-in-one 27” : En super hurtig processor, masser af lagerplads og en ultra-skarp 27-tommers skærm. Der er intet besvær med utallige ledninger, der skal sluttes til i forskellige porte; du sætter bare stikket i kontakten, og så er du i gang!

Uanset hvilke af hverdagens ting, der skal klares, er HP All-in-one 27” et godt valg til opgaven, da den kombinerer kraften fra en kraftig processor med en lækker stor og skarp 27-tommers skræm. Derfor kan du nemt få overblik over både et regneark eller parkere børnene foran den med en god film.

Kraften fra en stationær uden besværet og rodet

Processoren fra AMD er i absolut top, og med 512 GB SSD er der plads til det hele. HP All-in-one 27” er dermed perfekt til dig, der både tænker på ydelse, plads og design.

Læs mere
Generelt

RAM

 • 8 GB

Hukommelse

 • 256 GB SSD harddisk

Vægt

 • 8,82 kg.

Mål (bxdxh) i cm

 • 61,32 x 20,43 x 45,18
Processor

AMD Ryzen 3 4300U

Processoren, også kaldet CPU’en, er ”hjernen” i computeren. Jo mere kraftig den er, jo mere vil computeren kunne gøre på samme tid, og jo hurtigere vil du opleve, at din computer er.

Hukommelse

8GB DDR4 3200 (2x4GB)

RAM kan sammenlignes med din computers korttidshukommelse. Det er hér, de oplysninger, der skal bruges lige her og nu ligger, så computeren hurtigt kan hive fat i dem.

256 GB SSD NVMe

Harddiskens plads bruges både på det, du selv har valgt at gemme på den, samt det, der er påkrævet for at få systemet til at køre som det skal. Du kan se på det som computerens langtidshukommelse. Jo flere gigabyte harddisken har, jo mere kan lagres på harddisken.

Grafik

AMD Integrated Graphics

Grafikkortet eller GPU'en er den komponent i computeren, som giver dig billedet på skærmen. Den omdanner information fra computeren til et grafisk billede. Grafikkort er især vigtigt, hvis man bruger sin computer til at spille spil på. 

Skærm

27" skærm

 15" 17" "24 eller 27" skærm? Det kan være svært. Hvis man har tænkt sig at tage sin computer med på farten, kan det være en god idé at holde sig til 15" eller under. Hvis der derimod er tale om en computer, som skal stå det samme sted altid, burde man vælge en større skærm, da det er mere behageligt at kigge på.

1920 x 1080 opløsning

En computerskærm består af pixels(små farvede firkanter). Billedet på skærmen bliver skabt af pixels, der skifter farve. Skærmopløsningen beskriver, hvor mange pixels skærmen kan vise vandret og lodret.

Kamera

HP Truevision FHD-kamera med IR-teknologi og to digitale mikrofoner.

Et Webcam er et kamera, som sidder i computeren. Med et webcam kan du foretage videoopkald fra din computer, så du kan komme i kontakt med de nærmeste.

Tastatur og mus
Trådløst hvidt tastatur og mus med USB-tilslutning
Slip for kabler og det rodede udseende med trådløs mus & tastatur. Med en alt-i-en computer medfølger der både trådløs mus og tastatur, som passer til computerens design.

Vil du leje din computer?

Der er mange fordele ved at leje sine ting, men det bedste er, at du ikke skal bekymre dig om noget.   

Sådan er det også, når du lejer din computer hos Duka. Vi tager os af alt det kedelige og besværlige, inklusive eventuelle reparationer og setup, så du bare kan koncentrere dig om alt det sjove. Og hver tredje år skifter vi din computer ud for dig kvit og frit, så du altid kommer til at have en computer, der både føles hurtig og lækker.   

*I forbindelse med en lejeaftale hos Duka opkræves et depositum svarende til 3 måneders leje. Depositummet tilbagebetales, når den lejede computer er returneret til Duka i hel og fejlfri stand efter opsigelse af lejeaftalen. 
Depositum på lejecomputere

Hvad er et depositum?

Der er tale om et beløb svarende til 3 måneders leje, som deponeres her hos Duka.

Hvorfor skal jeg betale depositum?

Beløbet deponeres som sikkerhed i forbindelse med, at du lejer en computer hos Duka.

Får jeg mit depositum igen?

Ja, det beløb du har betalt som depositum tilbagebetales, hvis du opsiger de lejeaftale med os. Medmindre du har misvedligeholdt aftalen eller computeren, som du har lejet hos Duka.

Hvad er en duka serviceordning?

Med en serviceordning fra Duka er du altid sikker på, at alting er, som det skal være på din computer. Du kan vælge at være fuldt dækket ind med vores dukaPROdukaPLUS eller dukaMINI-løsninger, hvor der både vil være taget hånd om din sikkerhed og opdateringer til din computer, og du får adgang til support fra Danmarks bedste kundeservice. 

Du kan også vælge vores specialiserede serviceordninger, Sikkerhedspakken og Supportpakken, hvis du kun har brug for, at vi tager os af specifikke dele af dine IT-behov. Så kan du få helt styr på din sikkerhed eller dine supportbehov fra kun 59 kr./md.   

Uanset hvad findes der en løsning til dig hos Duka! 

Hvad er dukaPC?

dukaPC er din specialdesignede brugerflade på computeren, der automatisk kommer frem, når du starter computeren. Den er udviklet i tæt samarbejde med Ældre Sagen til at være en unikt brugervenlig og overskuelig måde at finde rundt på din computer. Med dukaPC er der let adgang til lige dét, du skal bruge, og med vores specialudviklede programmer som f.eks. tekstbehandling og spil, er der masser at komme i gang med på din computer.  

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Bestil din HP All-in-one 27”

Vælg, hvordan du ønsker din Duka-løsning, inden du færdiggør bestillingen.

Vil du leje eller købe computeren?

Har du brug for en serviceordning?

Nej tak, jeg har ikke brug for en serviceordning

Med dukaPRO serviceordning får du følgende: 

 • 20 GB backup af dine data
 • Anerkendt Anti-Virus, BitDefender
 • Automatiske opdateringer, som gennemtestes af Duka inden udsendelse
 • Personlig IT-support
  Hverdage 9.00–20.00
  Lørdage 9.00–15.00

Pris 149 kr./md.

Ønsker du ikke en serviceordning skal du kontakte vores kundeservice på 77 34 18 18.

 

Jeg accepterer!

Hvilken serviceordning ønsker du?

Hvilken serviceordning ønsker du?

Med dukaPRO får du en komplet løsning, med alt du skal bruge for at brug din computer helt uden bekymringer.  dukaPRO indeholder: 

 • Automatiske opdateringer af de vigtigste programmer på din computer. På den måde sikrer du dig, at gamle versioner af programmer ikke formindsker din sikkerhed 
 • Automatisk Backup af dine filer på op til 20 GB 
 • Antivirusprogram fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over 
 • Ubegrænset personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport fra Danmarks bedste kundeservice 

dukaPRO tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen altid lige ved hånden. 

Med Supportpakken er hjælpen altid lige ved hånden med én løsning og ingen bekymringer! 

Supportpakken er din simple vej til ubegrænset og personlig IT-support fra Duka. Med et enkelt opkald har du din egen personlige IT-afdeling klar til at hjælpe dig – og vi bliver ved, til det virker. Med Danmarks bedste kundeservice er du altid i sikre hænder. 

Vi benytter fjernsupport med TeamViewer i vores kundeservice, så vi altid har mulighed for at tage et direkte kig på din computer – så undgår vi de svære forklaringer af problemerne. Hos Duka behøver du altså ikke være ekspert i forvejen for at få den hjælp, du har brug for.  

Med Supportpakken kan du ringe ubegrænset til vores kundeservice i åbningstiden. 

Åbningstider: 
Hverdage mellem 09:00 – 20:00 
Lørdage mellem 09:00 – 15:00 

Med Sikkerhedspakken får du:  

 • Markedets bedste antivirus fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over  
 • Automatiske opdateringer af programmer 
 • Sikkerhedskopiering af dine vigtigste filer hver halve time, så du aldrig risikerer at miste det mest essentielle for dig.  
 • Ubegrænset sikkerhedssupport, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om din IT-sikkerhed. Uanset om du har fået en mistænkelig e-mail eller er i tvivl om, hvorvidt en hjemmeside er sikker, så kan du ringe til os for vejledning.  

Har du brug en mus?

Nej tak Ja tak
Læg bestilling i kurv
product image

Din kurv

{{ line.title }} {{ line.price }}kr./md.

At betale nu {{ totalNow }}

Herefter {{ totalMonthly }} kr./md.

Brug for hjælp?

Ring til os 77 34 18 18

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service