Trustpilot
77 34 18 18

HP Pavilion 14” bærbar

Den fantastiske, lette all-round-computer til dig, der vil have en, der er god til det hele.

Lej til kun 300 kr./md.

Kun 5.499 kr.

8+ timer batteritid

Med et 43 Whr batteri behøver du ikke ikke bekymre dig om strøm før der er gået over 8 timer uden.

Den gode all-round computer

Få en computer, der kan det hele til en helt fantastisk pris.

Touchskærm

360 graders roterbar touchskærm, så du selv kan vælge, om du vil bruge den som almindelig computer eller som tablet.

HP Pavilion 14” bærbar

Leder du efter den gode computer, der kan det hele, og samtidig har en skarp pris?

Så er HP Pavilion 14” bærbar computeren et rigtig godt bud.  

Touchskærmen har en behagelig størrelse på 14”, hvilket gør den lille nok til at have med i tasken, men også giver dig en skærm af en ordentlig størrelse, når du har brug for det større overblik.

Batterilevetiden på op til næsten ni timer er nok til, at du aldrig skal føle dig lænket fast med et strømstik i væggen. HP Pavilion 14” bærbar er klar til at bruge når og hvor du vil. Og så vejer den kun 1.6 kg, så den er nem at have med i tasken.

Fleksibel på alle måder

HP Pavilion 14” bærbar er fleksibel, og ikke kun i dens anvendelse – dens 14” touchskærm kan nemlig også drejes 360 grader, så den kan bruges som en tablet. Du kan derfor bruge den på utallige måder – du kan f.eks. hurtigt tage noter eller lave tegninger på skærmen, eller lade ungerne spille deres yndlingsspil på bagsædet.

Computeren, alle vil kunne glæde sig over

Med en god processor, en vendbar touchskærm og en særdeles god batterilevetid til en yderst fornuftig pris, vil alle kunne finde deres egen yndlingsting ved HP Pavilion 14” bærbar – hvad bliver din?

Læs mere
Generelt

Ram: 

 • 8 GB

Hukommelse:

 • 256 GB SSD harddisk

Mål (bxdxh) i cm:

 • 32.4 x 22.1 x 1.87

Vægt:

 • 1,61 kg. 

Batteri: 

 • Op til 8 timer

 

Processor

Core i3-1005G1 dual

Processoren, også kaldet CPU’en, er ”hjernen” i computeren. Jo mere kraftig den er, jo mere vil computeren kunne gøre på samme tid, og jo hurtigere vil du opleve, at din computer er.

Hukommelse

8GB DDR4 1DM 3200

RAM kan sammenlignes med din computers korttidshukommelse. Det er hér, de oplysninger, der skal bruges lige her og nu ligger, så computeren hurtigt kan hive fat i dem.

256GB PCIe value SSD

Harddiskens plads bruges både på det, du selv har valgt at gemme på den, samt det, der er påkrævet for at få systemet til at køre som det skal. Du kan se på det som computerens langtidshukommelse. Jo flere gigabyte harddisken har, jo mere kan lagres på harddisken.

Grafik

Intel UHD Graphics - UMA

Grafikkortet eller GPU'en er den komponent i computeren, som giver dig billedet på skærmen. Den omdanner information fra computeren til et grafisk billede. Grafikkort er især vigtigt, hvis man bruger sin computer til at spille spil på.  

Skærm

14" skærm

13", 15" eller 21" skærm? Det kan være svært. Hvis man har tænkt sig at tage sin computer med på farten, kan det være en god idé at holde sig til 15" eller under. Hvis der derimod er tale om en computer, som skal stå det samme sted altid, burde man vælge en større skærm, da det er mere behageligt at kigge på.

1920 x 1080 Full HD opløsning

En computerskærm består af pixels(små farvede firkanter). Billedet på skærmen bliver skabt af pixels, der skifter farve. Skærmopløsningen beskriver, hvor mange pixels skærmen kan vise vandret og lodret.

Touch-skærm 

Med trykfølsom skærm, kan du med dine fingre trykke direkte på skærmen istedet for at bruge en mus. Det åbner op for at hav af muligheder, da man ikke altid er afhængig af mus eller touch pad.

360 graders rotationsskærm 

En 360 graders rotationsskærm giver dig helt nye måder at bruge din computer på. 

Kamera

HP Wide Vision HD-kamera med to indbyggede digitale mikrofoner

Et Webcam er et kamera, som sidder i computeren. Med et webcam kan du foretage videoopkald fra din computer, så du kan komme i kontakt med de nærmeste.

Batteri

3 cells 43Whr

På en bærbar computer er batteriet et væsentligt element i computeren. Desto bedre batteriet er, jo længere tid kan du arbejde på computeren uden at have den til strøm.

Op til 8 timer 15 min.

Selvom to computere har det samme batteri, er det ikke ensbetydende med, at computere har den samme batterilevetid. Mange computere har nemlig indbyggede strømbesparende funktioner - nogle bedre end andre.

Understøtter hurtig batteriopladning: Ca. 50 % på 30 minutter

Hurtig opladning er godt til den travle, der aldrig ved, hvor lang tid man er ét sted. 

Vil du leje din computer?

Der er mange fordele ved at leje sine ting, men det bedste er, at du ikke skal bekymre dig om noget.   

Sådan er det også, når du lejer din computer hos Duka. Vi tager os af alt det kedelige og besværlige, inklusive eventuelle reparationer og setup, så du bare kan koncentrere dig om alt det sjove. Og hver tredje år skifter vi din computer ud for dig kvit og frit, så du altid kommer til at have en computer, der både føles hurtig og lækker.   

*I forbindelse med en lejeaftale hos Duka opkræves et depositum svarende til 3 måneders leje. Depositummet tilbagebetales, når den lejede computer er returneret til Duka i hel og fejlfri stand efter opsigelse af lejeaftalen. 
Depositum på lejecomputere

Hvad er et depositum?

Der er tale om et beløb svarende til 3 måneders leje, som deponeres her hos Duka.

Hvorfor skal jeg betale depositum?

Beløbet deponeres som sikkerhed i forbindelse med, at du lejer en computer hos Duka.

Får jeg mit depositum igen?

Ja, det beløb du har betalt som depositum tilbagebetales, hvis du opsiger de lejeaftale med os. Medmindre du har misvedligeholdt aftalen eller computeren, som du har lejet hos Duka.

Hvad er en duka serviceordning?

Med en serviceordning fra Duka er du altid sikker på, at alting er, som det skal være på din computer. Du kan vælge at være fuldt dækket ind med vores dukaPROdukaPLUS eller dukaMINI-løsninger, hvor der både vil være taget hånd om din sikkerhed og opdateringer til din computer, og du får adgang til support fra Danmarks bedste kundeservice. 

Du kan også vælge vores specialiserede serviceordninger, Sikkerhedspakken og Supportpakken, hvis du kun har brug for, at vi tager os af specifikke dele af dine IT-behov. Så kan du få helt styr på din sikkerhed eller dine supportbehov fra kun 59 kr./md.   

Uanset hvad findes der en løsning til dig hos Duka! 

Hvad er dukaPC?

dukaPC er din specialdesignede brugerflade på computeren, der automatisk kommer frem, når du starter computeren. Den er udviklet i tæt samarbejde med Ældre Sagen til at være en unikt brugervenlig og overskuelig måde at finde rundt på din computer. Med dukaPC er der let adgang til lige dét, du skal bruge, og med vores specialudviklede programmer som f.eks. tekstbehandling og spil, er der masser at komme i gang med på din computer.  

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Bestil din HP Pavilion 14” bærbar

Vælg, hvordan du ønsker din Duka-løsning, inden du færdiggør bestillingen.

Vil du leje eller købe computeren?

Har du brug for en serviceordning?

dukaPRO serviceordning

Med dukaPRO serviceordning får du følgende: 

 • 20 GB backup af dine data
 • Anerkendt Anti-Virus, BitDefender
 • Automatiske opdateringer, som gennemtestes af Duka inden udsendelse
 • Personlig IT-support
  Hverdage 9.00–20.00
  Lørdage 9.00–15.00

Pris 149 kr./md.

Ønsker du ikke en serviceordning skal du kontakte vores kundeservice på 77 34 18 18.

 

Jeg accepterer!

Serviceordning med i aftalen

Når du lejer en Duka-løsning hos os får du automatisk og ganske gratis en servicepakke med i prisen. Det betyder, at du altid kan få hjælp, når du har mest brug for det.

Ok - Fortsæt til næste trin

Hvilken serviceordning ønsker du?

Med dukaPRO får du en komplet løsning, med alt du skal bruge for at brug din computer helt uden bekymringer.  dukaPRO indeholder: 

 • Automatiske opdateringer af de vigtigste programmer på din computer. På den måde sikrer du dig, at gamle versioner af programmer ikke formindsker din sikkerhed 
 • Automatisk Backup af dine filer på op til 20 GB 
 • Antivirusprogram fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over 
 • Ubegrænset personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport fra Danmarks bedste kundeservice 

dukaPRO tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen altid lige ved hånden. 

Med Supportpakken er hjælpen altid lige ved hånden med én løsning og ingen bekymringer! 

Supportpakken er din simple vej til ubegrænset og personlig IT-support fra Duka. Med et enkelt opkald har du din egen personlige IT-afdeling klar til at hjælpe dig – og vi bliver ved, til det virker. Med Danmarks bedste kundeservice er du altid i sikre hænder. 

Vi benytter fjernsupport med TeamViewer i vores kundeservice, så vi altid har mulighed for at tage et direkte kig på din computer – så undgår vi de svære forklaringer af problemerne. Hos Duka behøver du altså ikke være ekspert i forvejen for at få den hjælp, du har brug for.  

Med Supportpakken kan du ringe ubegrænset til vores kundeservice i åbningstiden. 

Åbningstider: 
Hverdage mellem 09:00 – 20:00 
Lørdage mellem 09:00 – 15:00 

Med Sikkerhedspakken får du:  

 • Markedets bedste antivirus fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over  
 • Automatiske opdateringer af programmer 
 • Sikkerhedskopiering af dine vigtigste filer hver halve time, så du aldrig risikerer at miste det mest essentielle for dig.  
 • Ubegrænset sikkerhedssupport, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om din IT-sikkerhed. Uanset om du har fået en mistænkelig e-mail eller er i tvivl om, hvorvidt en hjemmeside er sikker, så kan du ringe til os for vejledning.  

Har du brug for tilbehør?

Nej tak Ja tak
Læg bestilling i kurv
product image

Din kurv

{{ line.title }} {{ line.price }}kr./md.

At betale nu {{ totalNow }}

Herefter {{ totalMonthly }} kr./md.

Når du vælger en serviceordning får du 50 kr. i rabat på din lejeaftale 

(Rabatten fratrækkes automatisk)

Brug for hjælp?

Ring til os 77 34 18 18

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service