77 34 18 18

HP Spectre x360 - 13" 13-aw0011no

Til dig, der både vil have det bedste når det gælder design og ydelse!

Kun 7.999 kr.

Tryghedspakken GRATIS i 1 md.

Fri adgang til IT-hjælp og top-sikkerhed til din computer - i en måned til 0 kr. Herefter 149 kr./md. Ingen binding, ingen gebyrer.

Klargøringspakken gratis

Vi fjerner alt unødvendig software opdaterer din computer inden vi afsender, så du har en computer der er klar til brug. Normalpris 699 kr.

Tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds inden for de første 4 uger, kan du returnere produktet og få pengene retur.

HP Spectre x360 13

Vil du have en computer, hvor den bedste kvalitet går hånd-i-hånd med både design og CPU-kraft?

Stor kraft med lækkert design

Den bærbare HP Spectre x360 13" har både et flot design og fede detaljer, som bl.a. den fuldt roterbare skærm, højkvalitetslyd fra B&O og en formidabel ydeevne, der gør den velegnet til både arbejde og underholdning.

Med en kraftig quad-core Intel Ice Lake processor er du sikker på, at din Spectre kan følge med, uanset om du bruger den til spil eller du arbejder i Photoshop. Hvis du f.eks. har brug for at lave grafisk arbejde, der kræver meget af din computers ydeevne, er dette maskinen for dig.

Mobilitet overalt

Spectre er lavet, så du kan bruge den optimalt lige dér, hvor du har lyst. Den er udstyret med et særlig godt wi-fi-system, så uanset hvor du bruger den, så leverer den maksimalt – og den er selvfølgelig klar til Wi-fi 6. Og lige så vigtigt; skærmen er behandlet med avanceret anti-genskins-teknologi, så du kan se alt på den, selv i direkte sollys – og med sin spektakulære batterilevetid på op til 22 timer er der ingen grund til, at du ikke kan bruge computeren lige hvor du vil – ude som inde.

Luksus med sikkerheden i orden

Sikkerheden er selvfølgelig også i top på din Spectre. Kamera kill-switchen på siden af computeren gør, at du aldrig behøver at være i tvivl om, hvorvidt nogle uønskede personer ser med, og at du derfor altid har fuld kontrol med, hvad der sker med din computer.

Spectre er den absolutte topmodel fra HP, og den lever op til alle forventninger, både når det gælder ydeevne, kvalitet, design og pris. Den er til dig, der vil have en computer, der både leverer en top-præstation og kommer i et top-design.

Læs mere

En computer gjort klar til brug

Med Klargøringspakken hjælper vi dig med at gøre din nye computer klar til brug. Så kan du hurtigt og nemt komme i gang med at bruge den uden, at du skal tænke på opsætning, installation og konfiguration. Køber du computer fra Duka får du Klargøringspakken til 0 kr. (normalpris 699 kr.).

Vi sørger for at fjerne al den software, der er præinstalleret på en ny computer. Det gør det ikke alene nemt og hurtigt for dig at komme i gang med at bruge din nye computer. Det frigiver også en masse plads på computeren, så der er plads til alle dine filer og dokumenter.

General

RAM

 • 8 GB

Hukommelse

 • 512 GB SSD harddisk

Vægt

 • 1,3 kg.

Mål (bxdxh) i cm

 • 30,6x19,45x1,69

Batteri

 • Op til 22 timer

Processor

Core i5-1035G4 quad

Processoren, også kaldet CPU’en, er ”hjernen” i computeren. Jo mere kraftig den er, jo mere vil computeren kunne gøre på samme tid, og jo hurtigere vil du opleve, at din computer er.

Hukommelse

8GB DDR4 on-board

RAM kan sammenlignes med din computers korttidshukommelse. Det er hér, de oplysninger, der skal bruges lige her og nu ligger, så computeren hurtigt kan hive fat i dem.

512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD

Harddiskens plads bruges både på det, du selv har valgt at gemme på den, samt det, der er påkrævet for at få systemet til at køre som det skal. Du kan se på det som computerens langtidshukommelse. Jo flere gigabyte harddisken har, jo mere kan lagres på harddisken.

Grafik

Intel Iris Plus Graphics

Grafikkortet eller GPU'en er den komponent i computeren, som giver dig billedet på skærmen. Den omdanner information fra computeren til et grafisk billede. Grafikkort er især vigtigt, hvis man bruger sin computer til at spille spil på.

Skærm

90% body-to-screen ratio

Jo højere body-to-screen ratio desto mindre rammer på computerskærmen. Med 90% body-to-screen ratio får du nok markedets mindste ramme.

1920 x 1080 opløsning

En computerskærm består af pixels(små farvede firkanter). Billedet på skærmen bliver skabt af pixels, der skifter farve. Skærmopløsningen beskriver, hvor mange pixels skærmen kan vise vandret og lodret.

13,3" skærm

13", 15" eller 21" skærm? Det kan være svært. Hvis man har tænkt sig at tage sin computer med på farten, kan det være en god idé at holde sig til 15" eller under. Hvis der derimod er tale om en computer, som skal stå det samme sted altid, burde man vælge en større skærm, da det er mere behageligt at kigge på.

Touch-skærm

Med trykfølsom skærm, kan du med dine fingre trykke direkte på skærmen istedet for at bruge en mus. Det åbner op for at hav af muligheder, da man ikke altid er afhængig af mus eller touch pad.

360 graders rotationsskærm

En 360 graders rotationsskærm giver dig helt nye måder at bruge din computer på.

Kamera

HP TrueVision HD-kamera med IR-teknologi og to indbyggede digitale mikrofoner

Et Webcam er et kamera, som sidder i computeren. Med et webcam kan du foretage videoopkald fra din computer, så du kan komme i kontakt med de nærmeste.

Batteri

4 cells 60Whr

På en bærbar computer er batteriet et væsentligt element i computeren. Desto bedre batteriet er, jo længere tid kan du arbejde på computeren uden at have den til strøm.

Op til 22 timer

Selvom to computere har det samme batteri, er det ikke ensbetydende med, at computere har den samme batterilevetid. Mange computere har nemlig indbyggede strømbesparende funktioner - nogle bedre end andre.

Understøtter hurtig batteriopladning: Ca. 50 % på 30 minutter

Hurtig opladning er godt til den travle, der aldrig ved, hvor lang tid man er ét sted.

Hvad er en duka serviceordning?

Med en serviceordning fra Duka er du altid sikker på, at alting er, som det skal være på din computer. Du kan vælge at være fuldt dækket ind med vores Tryghedspakken, dukaPLUS eller dukaMINI-løsninger, hvor der både vil være taget hånd om din sikkerhed og opdateringer til din computer, og du får adgang til support fra Danmarks bedste kundeservice.

Du kan også vælge vores specialiserede serviceordninger, Sikkerhedspakken og Supportpakken, hvis du kun har brug for, at vi tager os af specifikke dele af dine IT-behov. Så kan du få helt styr på din sikkerhed eller dine supportbehov fra kun 59 kr./md.

Uanset hvad findes der en løsning til dig hos Duka!

Hvad er dukaPC?

dukaPC er din specialdesignede brugerflade på computeren, derautomatisk kommer frem, når du starter computeren. Den er udvikleti tæt samarbejde med Ældre Sagen til at være en unikt brugervenlig og overskueligmåde at finde rundt på din computer. Med dukaPC er der let adgang til lige dét, du skal bruge, og med vores specialudviklede programmer somf.eks. tekstbehandling og spil, er der masser at komme i gang med på din computer.

Se vores computere med dukaPC

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Bestil din HP Spectre x360 - 13"

Vælg, hvordan du ønsker din Duka-løsning, inden du færdiggør bestillingen.

Vil du leje eller købe computeren?

Har du brug for en serviceordning?

Nej tak, jeg har ikke brug for en serviceordning

Med dukaPRO serviceordning får du følgende:

 • 20 GB backup af dine data
 • Anerkendt Anti-Virus, BitDefender
 • Automatiske opdateringer, som gennemtestes af Duka inden udsendelse
 • Personlig IT-support
  Hverdage 9.00–20.00
  Lørdage 9.00–15.00

Pris 149 kr./md.

Ønsker du ikke en serviceordning skal du kontakte vores kundeservice på 77 34 18 18.

Jeg accepterer!

Hvilken serviceordning ønsker du?

Hvilken serviceordning ønsker du?

Bestil i dag og få første måned gratis!

- Ingen binding, ingen gebyrer eller andre undskyldninger for ikke at prøve det -

Med Tryghedspakken får du en komplet løsning, med alt du skal bruge for at brug din computer helt uden bekymringer.

Tryghedspakken
indeholder:

 • Automatiske opdateringer af de vigtigste programmer på din computer. På den måde sikrer du dig, at gamle versioner af programmer ikke formindsker din sikkerhed
 • Automatisk Backup af dine filer på op til 20 GB
 • Antivirusprogram fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Ubegrænset personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport fra Danmarks bedste kundeservice

Tryghedspakken tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen altid lige ved hånden.

Med Sikkerhedspakken får du:

 • Markedets bedste antivirus fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Automatiske opdateringer af programmer
 • Sikkerhedskopiering af dine vigtigste filer hver halve time, så du aldrig risikerer at miste det mest essentielle for dig.
 • Ubegrænset sikkerhedssupport, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om din IT-sikkerhed. Uanset om du har fået en mistænkelig e-mail eller er i tvivl om, hvorvidt en hjemmeside er sikker, så kan du ringe til os for vejledning.

Har du brug for tilbehør?

Nej takJa tak
Læg bestilling i kurv
product image

Din kurv

{{ line.title }}{{ line.price }}kr./md.

At betale nu{{ totalNow }}

Herefter{{ totalMonthly }} kr./md.

Brug for hjælp?

Ring til os 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service