Trustpilot
77 34 18 18

Computertjek - Få hjælp til stort og småt


Hvis din computer driller, er det godt at have nogen, der kan hjælpe med at få løst dit problem. Vi hjælper mere end 500 kunder med stort og småt hver dag.


Vil din computer ikke altid, som du gerne vil? Er du ikke sikker på, at du får lavet opdateringer eller andre sikkerhedsforanstaltninger på din computer? Så kan vi hjælpe dig.


Vi tjekker, om du får lavet backup af dine billeder og dokumenter, så du stadig kan få adgang til dem, hvis uheldet er ude, og din computer bliver stjålet eller ødelagt.

Vil du gerne have et gratis computertjek, så ring til os på 77 34 18 18

Vi sørger for at få tjekket om din computer laver sikkerhedsopdateringer, og er godt beskyttet mod virus og hackerangreb.

Hos Duka er vi specialister i at få din computer til at virke.

Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Gratis tjek af din computer


Hos Duka har vi fokus på, at du har en computerløsning, der bare virker. Med et computertjek finder vi ud af, om din computer fungerer som den skal, og om den er godt beskyttet – så du kan føle dig tryg, når du bruger den.


 

1. Er dine programmer opdateret?


Vi undersøger, om du får opdateret programmerne på din computer. Det er vigtigt for at nedsætte risikoen for et sikkerhedsbrist og ustabilitet i de programmer du bruger.


2. Tager du sikkerhedskopier?


Vi tjekker om, der bliver taget sikkerhedskopier af alle dine dokumenter, dine familiefotos og andre vigtige dokumenter. Så mister du dem ikke, hvis du er så uheldig, at din computer går i stykker, eller den bliver stjålet.


3. Er du sikret imod virus og hackerangreb?


Samtidig kigger vi på, om du har et anti-virusprogram. På den måde risikerer du ikke at blive udsat for hackere, der tilegner sig adgang til din netbank eller andre følsomme oplysninger som f.eks. dit personnummer eller skatteoplysninger.


 

 4. Kører din computer optimalt?


Mange oplever at deres computer bliver langsommere over tid. Det sker ofte, når en computer bliver ældre, men det kan også skyldes, at din computer kapacitet er fyldt op. Vi sørger selvfølgelig for, at der er plads på din computer ved at rydde op og lave optimeringer, så den forbliver hurtig


5. Er dit styresystem fremtidssikret?


Når vi nu alligevel er ved at kigge på din computer, vil vi også tjekke, hvilket styresystem den anvender. Grunden til dette er, at Microsoft har meldt ud, at de til januar 2020 stopper deres opdateringer til Windows 7. Én ikke uvæsentlig faktor, når vi taler computersikkerhed. Det er nemlig således, at manglen på opdateringer gør din computer mere sårbar og udsat for nedbrud.


Heldigvis kan vi også hjælpe dig med at få opdateret din computer, hvis det er nødvendigt. Læs mere her.


Kører din computer på Windows 7, er det vigtigt, at du snart får den opdateret til Windows 10. Det er den nyeste version fra Microsoft og den de fremover vil vedligeholde.

Du kan læse mere om, hvorfor det er vigtigt, at du får opdateret din computer med Windows 


 

Fri fragt

Vi har altid fri fragt på alle vores produkter – og så leveres de klar til brug.

Tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds inden for de første 4 uger, kan du returnere produktet og få pengene retur.

Vi hjælper dig videre

Danmarks bedste kundeservice er altid klar til at hjælpe dig videre. Vi tager telefonen inden for få minutter, og finder løsningen på dit IT problem.

Duka computerløsninger

Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker


Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service