2 min.
Trustpilot
+45 77 34 18 18

Danmarks bedste og billigste mobilabonnement

Få Danmarks bedste og billigste mobilabonnement med dukaTALE. Altid fri tale, SMS og MMS i hele EU, billig data på Nordens bedste mobilnetværk og ingen binding.

Med dukaTALE kan du vælge det mobilabonnement, der passer bedst til dig til den billigste pris. Det billigste abonnement med fri tale i hele EU hos Duka, som også er bedst i test på mobilabonnement.dk, koster kun 99 kr./md. Skal du bruge abonnementer til hele familien, kan du få dukaTALE mini til de små for kun 59 kr./md. Leder du efter et billigt mobilabonnement med fri tale, fri sms og masser af data i hele EU, så er dukaTALE helt sikkert et abonnement for dig.

Bedst i Test på Nordens bedste 4G netværk


Forbrugerrådet Tænk har kåret Dukas mobilabonnementer til Bedst i Test. Du får nemlig ikke kun et ultra billigt mobilabonnement, men også Nordens bedste dækning med lynhurtigt 4G netværk, og mobilt bredbånd til branchens skarpeste priser med op til 15 GB fri roaming i hele EU, Norge, Island og Schweiz. På den måde kan du frit benytte din mobiltelefon til at surfe på internettet, når du rejser eller holder ferie i EU.

Eu roaming

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom når du er i Danmark

Fri tale

Tal lige så tosset du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Fri SMS

Skriv så mange SMS’er du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Beskrivelse

Intet Oprettelsesgebyr

Du har sikkert før oplevet, at der på din mobilregning fremgik flere uforståelige gebyrer, som du ikke havde forventet, og det har måske endda før kostet dig mange penge at skifte til et billigere mobilabonnement.

Oprettelsesgebyrer kan have stor betydning for prisen på dit mobilabonnement og kan desværre ofte være en udgift, som mange overser, når de skal vælge det billigste abonnement. Med dukaTALE er det selvfølgelig helt gratis at oprette dig som kunde, og der er ingen mærkelige gebyrer som oprettelsesgebyr, transaktionsgebyr eller opsigelsesgebyr.

 

Ingen bindingsperiode

En bindingsperiode er en periode på typisk 3-12 måneder, hvor du ikke kan skifte til et billigere eller bedre mobilabonnement uden at betale et ofte højt gebyr. Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad for at være hos Duka, og at du har det abonnement, der er bedst for dig. Derfor har vi ingen bindingsperiode på vores mobilabonnementer. Det betyder, at du nemt og frit kan skifte mellem vores abonnementer, hvis du for eksempel finder ud af, at du har brug for en højere eller lavere datamængde. Du kan også frit opsige dit abonnement og skifte til en anden udbyder, hvis du ikke er tilfreds.

Du kan altid ringe og få hjælp til begge dele hos vores kundeservice, som hjælper dig med at skifte til månedens udgang. 

Udlandstakster

Det skal være nemt for dig at forstå prisen på dit abonnement. Derfor har vi sørget for at gøre alle vores abonnementer simple og nemme at forstå. På den måde skal du ikke bekymre dig om høje takster på udlandstelefoni, og du har de bedste muligheder for at finde det mobilabonnement, der er det bedste for dig.

EU roaming med dukaTALE gælder i hele EU og de 6 inkluderede lande Norge, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz.

Data: I EU og de 6 inkluderede lande kan du frit benytte al den data, der er inkluderet i dit dit abonnement. Du begynder at bruge mobildata på din telefon så snart, du surfer på internettet eller bruger mobilapps med internetadgang uden at være forbundet til et wi-fi netværk.

Tale, SMS og MMS: Alt tale, du foretager dig, til numre i EU og de 6 inkluderede lande er inkluderet i dit abonnement. Det gælder også for alle opkald, du foretager dig, mens du rejser eller opholder dig i disse lande, så længe du ringer til danske telefonnumre eller lande, der er inkluderede i dit abonnement. Hvis du ringer til numre uden for disse lande eller befinder dig i et land uden for EU, som ikke er inkluderet i abonnementet, kan du finde priserne for opkald her. Det samme gælder SMS og MMS. 

Læs mere om roaming i EU her

Dækning

Med dukaTALE er du dækket af Nordens bedste netværk. Vores 4G forbindelse har en forventet hastighed på 10-40/5-20 Mbit/s. Det er op til 10 gange hurtigere end 3G. Hvis du befinder dig i områder uden 4G dækning, vil du opleve en lavere hastighed. Vær opmærksom på, at det ikke er alle telefoner, der understøtter 4G, og at du derfor ikke nødvendigvis kan få en 4G dækning på din mobiltelefon. Vores mobilabonnementer bruger Telia/Telenors mobilnetværk – de samme som blandt andet Telia, CallMe, Telenor og CBB.

Du kan se, hvordan dækningen er hos dig, og om der er 4G netværk i dit område her.  

Hvis du gerne vil se aktuelle driftsinformationer i Danmark, kan du finde dem her

Hvordan foregår betaling?

Når du har fundet det bedste dukaTALE mobilabonnement til dig, kan du bestille her i bunden af siden. Den første betaling, som finder sted ved bestillingen, foregår via betalingskort. Hvis du efterfølgende foretrækker en anden betalingsmetode til at betale for din månedlige mobilregning, kan du ændre betalingen til:

 • Girokort – som du kan betale på netbank eller i din bank eller tilmelde Betalingsservice.

Vi hjælper dig selvfølgelig. Hvis du vil ændre betalingsformen, kan du derfor kontakte Kundeservice på tlf.: 77 34 18 18 alle hverdage mellem kl. 09.00 – 20.00 og lørdage mellem kl. 09.00 – 15.00.

Hvis du ikke ændrer din betalingsmetode efter, du har bestilt dit abonnement, vil du automatisk betale via dit betalingskort.

Opkald

Du kan ringe med din mobiltelefon fra og til alle de lande, der er markerede med grønt på kortet.

Hvis du ringer uden for disse lande, vil du blive takseret efter gældende udlandstakst, som du finder her.

Vilkår

Klik på linket nedenfor og læs vores vilkår for kunder med dukaTALE

Læs mere

Når du skal vælge det billigste og bedste mobilabonnement for dig, skal du tage stilling til dit forbrug af tale og data. Du kan også med fordel overveje, om du gerne vil have en ny billig mobiltelefon med i købet. Du kan frit vælge mellem alle vores abonnementer, og du kan kombinere, så de passer bedst til hele familien. Hvis du gerne vil have en ny mobiltelefon med i købet, kan du se vores fine udvalg her. 


Uanset hvilket Duka mobilabonnement, du vælger, får du Nordens bedste mobilnetværk med 4G dækning i næsten hele Norden.


Med dukaTALE 10 GB får du det billigste mobilabonnement i Danmark, der tilbyder fri tale, SMS og MMS i hele EU og 10 GB data, som du frit kan benytte i Danmark, eller når du er ude og rejse. Du vil altså aldrig skulle bekymre dig om, om vi sætter specielle grænser for dit databrug i EU, og du kan tage dine 10 GB med ud og rejse helt uden bekymringer. Har du et lidt højere forbrug af data, vil dukaTALE 20 GB være det bedste for dig. Her gælder samme regler – 0 kr. i oprettelse, ingen binding og fri tale, SMS og MMS i hele EU. Forskellen på de to abonnementer er, at du med dukaTALE 20 GB betaler den stadig billige pris på 119 kr./md, og at du har 20 GB data i Danmark, hvoraf du stadig kan bruge 10 GB frit i EU.


Vores sidste to abonnementer er dukaTALE 50 GB og dukaTALE mini. dukaTALE 50 GB er til dig, der har et højt dataforbrug og har brug for 50 GB data om måneden. dukaTALE mini er til dig eller barnet, der sjældent bruger sin telefon og har brug for et meget billigt mobilabonnement til kun 59 kr./md. med 5 timers tale og 5 GB data.


Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad og tilfreds med din mobiltelefoni og har det billigste mobilabonnement, der passer til dig. Derfor sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at finde det mobilabonnement, som du vil få flest fordele ud af, til den billigste pris. Du kan kontakte vores kundeservice her eller du kan finde telefonnummeret længere nede på siden.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på +45 77 34 18 18

Bestil dukaTALE mobilabonnement

Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst.

dukaTALE - vælg dit abonnement

 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 10 GB data, der kan frit benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 20 GB data, der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 50 GB data, der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

Behold nummer eller nyt nummer?

Jeg vil flytte mit...

Du finder typisk nummeret på dit SIM-kort. Nummeret er mellem 11-20 tal. Har du problemer, så kontakt venligst din udbyder.
Dato for flytning
Husk at vælge dato for flytning
Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider

Nyt nummer

Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider

Har du brug for en mobiltelefon?

Nej tak Ja tak
Læg bestilling i kurv

Din kurv

{{ line.title }} {{ line.price }}/md

At betale nu {{ totalNow }}

Herefter {{ totalMonthly }} /md.

Ingen gebyrer, 0 kr. i opstart
Gratis levering!

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Kunde Service