Trustpilot
+45 77 34 18 18

Markedets bedste og billigste mobilabonnement


Med dukaTALE kan du vælge det mobilabonnement, der passer bedst til dig - til markedets bedste og billigste pris. Det billigste mobilabonnement med fri tale i hele EU er hos Duka. dukaTALE er også bedst i test på mobilabonnement.dk og hos Forbrugerrådet Tænk og du får det til kun 99 kr./md. Skal du bruge abonnementer til hele familien, kan du få dukaTALE Mini til de små for kun 59 kr./md. eller få helt op til 50 GB data i abonnementet til din teenager, eller hvis du selv har et stort behov.


Leder du efter et billigt mobilabonnement med både fri tale, fri sms og masser af data i hele EU, så er dukaTALE helt sikkert et abonnement for dig.

Find det bedste og billigste mobilabonnement til dine behov


Når du skal vælge det billigste og bedste mobilabonnement for dig, skal du tage stilling til dit forbrug af tale og data. Mange mobilkunder betaler rigtig mange penge for mobilabonnementer med meget mere indhold, end de har brug for. Vi anbefaler derfor, at du danner dig et overblik over dit generelle forbrug, så du har overblik over, hvor meget du egentlig har brug for i dit mobilabonnement.


Du kan også med fordel overveje, om du gerne vil have en ny billig mobiltelefon med i købet. Hvis du gerne vil have en ny mobiltelefon med i købet, kan du se vores spændende udvalg her. 


Uanset hvilket Duka mobilabonnement du vælger, får du Nordens bedste mobilnetværk med 4G dækning i Norden, samt mulighed for at bruge alt dit data i EU. Med vores unikke EU-fordele, får du et abonnement, der sørger for, at du altid er på – om det så er derhjemme eller på ferien.


Kend dine behov og vælg så den billigste løsning


Når du kender dit behov for, hvad du skal bruge i et mobilabonnement, er det tid til at starte søgningen. Det danske mobilmarked kan godt være lidt en jungle med mange udbydere, abonnementer og priser – derfor kan det være svært at finde det billigste mobilabonnement med de rigtige fordele.


Der findes flere sammenligningssider, som kan hjælpe dig til at finde det billigste mobilabonnement med indhold, der passer til dine behov. På hjemmesider som samlino.dk og mobilabonnement.dk har du mulighed for at sammenligne mobilabonnementer på både indhold og pris – så kan du finde et billigt mobilabonnement med det helt rigtige indhold.

EU roaming

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom når du er i Danmark

Fri tale

Tal lige så tosset du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Fri SMS

Skriv så mange SMS’er du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Beskrivelse

Intet Oprettelsesgebyr

Du har sikkert før oplevet, at der på din mobilregning fremgik flere uforståelige gebyrer, som du ikke havde forventet, og det har måske endda før kostet dig mange penge at skifte til et billigere mobilabonnement.

Oprettelsesgebyrer kan have stor betydning for prisen på dit mobilabonnement og kan desværre ofte være en udgift, som mange overser, når de skal vælge det billigste abonnement. Med dukaTALE er det selvfølgelig helt gratis at oprette dig som kunde, og der er ingen mærkelige gebyrer som oprettelsesgebyr, transaktionsgebyr eller opsigelsesgebyr.

 

Ingen bindingsperiode

En bindingsperiode er en periode på typisk 3-12 måneder, hvor du ikke kan skifte til et billigere eller bedre mobilabonnement uden at betale et ofte højt gebyr. Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad for at være hos Duka, og at du har det abonnement, der er bedst for dig. Derfor har vi ingen bindingsperiode på vores mobilabonnementer. Det betyder, at du nemt og frit kan skifte mellem vores abonnementer, hvis du for eksempel finder ud af, at du har brug for en højere eller lavere datamængde. Du kan også frit opsige dit abonnement og skifte til en anden udbyder, hvis du ikke er tilfreds.

Du kan altid ringe og få hjælp til begge dele hos vores kundeservice, som hjælper dig med at skifte til månedens udgang. 

Udlandstakster

Det skal være nemt for dig at forstå prisen på dit abonnement. Derfor har vi sørget for at gøre alle vores abonnementer simple og nemme at forstå. På den måde skal du ikke bekymre dig om høje takster på udlandstelefoni, og du har de bedste muligheder for at finde det mobilabonnement, der er det bedste for dig.

EU roaming med dukaTALE gælder i hele EU og de 6 inkluderede lande Norge, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz.

Data: I EU og de 6 inkluderede lande kan du frit benytte al den data, der er inkluderet i dit dit abonnement. Du begynder at bruge mobildata på din telefon så snart, du surfer på internettet eller bruger mobilapps med internetadgang uden at være forbundet til et wi-fi netværk.

Tale, SMS og MMS: Alt tale, du foretager dig, til numre i EU og de 6 inkluderede lande er inkluderet i dit abonnement. Det gælder også for alle opkald, du foretager dig, mens du rejser eller opholder dig i disse lande, så længe du ringer til danske telefonnumre eller lande, der er inkluderede i dit abonnement. Hvis du ringer til numre uden for disse lande eller befinder dig i et land uden for EU, som ikke er inkluderet i abonnementet, kan du finde priserne for opkald her. Det samme gælder SMS og MMS. 

Læs mere om roaming i EU her

Dækning

Med dukaTALE er du dækket af Nordens bedste netværk. Vores 4G forbindelse har en forventet hastighed på 10-40/5-20 Mbit/s. Det er op til 10 gange hurtigere end 3G. Hvis du befinder dig i områder uden 4G dækning, vil du opleve en lavere hastighed. Vær opmærksom på, at det ikke er alle telefoner, der understøtter 4G, og at du derfor ikke nødvendigvis kan få en 4G dækning på din mobiltelefon. Vores mobilabonnementer bruger Telia/Telenors mobilnetværk – de samme som blandt andet Telia, CallMe, Telenor og CBB.

Du kan se, hvordan dækningen er hos dig, og om der er 4G netværk i dit område her.  

Hvis du gerne vil se aktuelle driftsinformationer i Danmark, kan du finde dem her

Hvordan foregår betaling?

Når du har fundet det bedste dukaTALE mobilabonnement til dig, kan du bestille her i bunden af siden. Den første betaling, som finder sted ved bestillingen, foregår via betalingskort. Hvis du efterfølgende foretrækker en anden betalingsmetode til at betale for din månedlige mobilregning, kan du ændre betalingen til:

 • Girokort – som du kan betale på netbank eller i din bank eller tilmelde Betalingsservice.

Vi hjælper dig selvfølgelig. Hvis du vil ændre betalingsformen, kan du derfor kontakte Kundeservice på tlf.: 77 34 18 18 alle hverdage mellem kl. 09.00 – 20.00 og lørdage mellem kl. 09.00 – 15.00.

Hvis du ikke ændrer din betalingsmetode efter, du har bestilt dit abonnement, vil du automatisk betale via dit betalingskort.

Opkald

Du kan ringe med din mobiltelefon fra og til alle de lande, der er markerede med grønt på kortet.

Hvis du ringer uden for disse lande, vil du blive takseret efter gældende udlandstakst, som du finder her.

Vilkår

Klik på linket nedenfor og læs vores vilkår for kunder med dukaTALE

Læs mere

Et billigt mobilabonnement med masser af fordele


Hos Duka gør vi det enkelt. Med et dukaTALE mobilabonnement får du Danmarks billigste og bedste mobilabonnement med alle de rigtige fordele.


Bedst i test på Nordens bedste 4G netværk


Forbrugerrådet TÆNK har kåret Duka’s mobilabonnementer til Bedst i Test. Du får nemlig ikke kun et rigtig billigt mobilabonnement, men også Nordens bedste dækning med lynhurtigt 4G netværk. Med op til 50 GB fri roaming i hele EU, Norge, Island og Schweiz, kan du vælge mellem mobilabonnementer til branchens skarpeste priser. På den måde kan du frit benytte din mobiltelefon til at surfe på internettet, når du rejser eller holder ferie i EU. Det er bare én af de mange grunde til at dukaTALE er markedets bedste mobilabonnement.


Billige mobilabonnementer med masser af data


Med dukaTALE 10 GB får du det billigste mobilabonnement i Danmark, der tilbyder fri tale, SMS og MMS i hele EU og 10 GB data, som du frit kan benytte i Danmark, eller når du er ude at rejse. Du vil altså aldrig skulle bekymre dig om specielle grænser for dit databrug i EU, og du kan tage dine 10 GB med ud at rejse helt uden bekymringer. Har du et lidt højere forbrug af data, vil dukaTALE med 20 eller 50 GB være ideelt for dig. Her gælder samme regler – 0 kr. i oprettelse, ingen binding og fri tale, SMS og MMS i hele EU. Med vores store dat abonnementer med 20 eller 50 GB data, får du stadigvæk de billige priser med mulighed for at bruge al din data både i Danmark og hele EU.


Vores sidste abonnement er dukaTALE Mini. dukaTALE Mini er til dig med det lille forbrug eller til dit barn. Med dukaTALE Mini får du et meget billigt mobilabonnement til de små behov. For kun 59 kr./md. får du 5 timers tale, fri SMS/MMS og 5 GB data. Med vores lille abonnement får du selvfølgelig også al din data med i udlandet.


Som noget helt specielt får du også 2 mdr. gratis Fairytell med i dukaTALE Mini – så er underholdningen til de mindste sikret. Læs mere om dukaTALE Mini inkl. Fairytell.


Danmarks bedste kundeservice


Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad og tilfreds med din mobiltelefoni og har det billigste mobilabonnement, der passer til dig. Derfor sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at finde det mobilabonnement, som du vil få flest fordele ud af, til den billigste pris.


Vi har Danmarks bedste kundeservice og masser af erfaring med IT- og mobilsupport, så du kan være sikker på altid at blive hjulpet hurtigt videre, ligegyldigt om du har spørgsmål til din mobiltelefon eller til dit abonnement.


Du kan kontakte vores kundeservice her, eller du kan ringe til os på tlf.: +45 77 34 18 18.
Åbningstider:
Hverdage mellem 09:00 – 20:00
Lørdage mellem 09:00 – 15:00


Billigt mobilabonnement – Overskuelige vilkår


Hos mange selskaber kan man risikere at komme ud for forvirrende og uoverskuelige vilkår – ikke hos Duka. Vi ønsker, at vores kunder ved, hvad de går ind til, og kan stole på priserne. Derfor har vi ikke binding eller gebyrer på nogen af vores abonnementer. Med dukaTALE har du også mulighed for at betale på den måde, der passer dig bedst. Vi binder dig ikke til en betalingsmulighed, men vi sørger for, at ligegyldigt hvad du vælger, så komme du ikke til at betale ekstra.


Vores vilkår er lige til. Læs mere om vores vilkår.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på +45 77 34 18 18

Bestil dukaTALE mobilabonnement

Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst.

dukaTALE - vælg dit abonnement

 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 10 GB data, der kan frit benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 20 GB data, der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 50 GB data, der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

Behold nummer eller nyt nummer?

Jeg vil flytte mit...

Du finder typisk nummeret på dit SIM-kort. Nummeret er mellem 11-20 tal. Har du problemer, så kontakt venligst din udbyder.
Dato for flytning
Husk at vælge dato for flytning
Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider

Nyt nummer

Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider

Har du brug for en mobiltelefon?

Nej tak Ja tak
Læg bestilling i kurv

Din kurv

{{ line.title }} {{ line.price }}/md

At betale nu {{ totalNow }}

Herefter {{ totalMonthly }} /md.

Ingen gebyrer, 0 kr. i opstart
Gratis levering!

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Kunde Service