Trustpilot
+45 77 34 18 18

Danmarks bedste og billigste mobilabonnement

Få et billigt testvindende mobilabonnement med dukaTALE. Ingen binding ✓ Nordens bedste netværk ✓ Fri tale i EU ✓ Fra kun 99 kr./md. ✓

Markedets bedste og billigste mobilabonnement


Med dukaTALE kan du vælge det mobilabonnement, der passer bedst til dig - til markedets bedste og billigste pris. Det billigste mobilabonnement med fri tale i hele EU er hos Duka. dukaTALE er også bedst i test på mobilabonnement.dk og hos Forbrugerrådet Tænk og du får det til kun 99 kr./md. Skal du bruge abonnementer til hele familien, kan du få dukaTALE Mini til de små for kun 59 kr./md. eller få helt op til 50 GB data i abonnementet til din teenager, eller hvis du selv har et stort behov.


Leder du efter et billigt mobilabonnement med både fri tale, fri sms og masser af data i hele EU, så er dukaTALE helt sikkert et abonnement for dig.

Find det bedste og billigste mobilabonnement til dine behov


Når du skal vælge det billigste og bedste mobilabonnement for dig, skal du tage stilling til dit forbrug af tale og data. Mange mobilkunder betaler rigtig mange penge for mobilabonnementer med meget mere indhold, end de har brug for. Vi anbefaler derfor, at du danner dig et overblik over dit generelle forbrug, så du har overblik over, hvor meget du egentlig har brug for i dit mobilabonnement.


Du kan også med fordel overveje, om du gerne vil have en ny billig mobiltelefon med i købet. Hvis du gerne vil have en ny mobiltelefon med i købet, kan du se vores spændende udvalg her. 


Uanset hvilket Duka mobilabonnement du vælger, får du Nordens bedste mobilnetværk med 4G dækning i Norden, samt mulighed for at bruge alt dit data i EU. Med vores unikke EU-fordele, får du et abonnement, der sørger for, at du altid er på – om det så er derhjemme eller på ferien.


Kend dine behov og vælg så den billigste løsning


Når du kender dit behov for, hvad du skal bruge i et mobilabonnement, er det tid til at starte søgningen. Det danske mobilmarked kan godt være lidt en jungle med mange udbydere, abonnementer og priser – derfor kan det være svært at finde det billigste mobilabonnement med de rigtige fordele.


Der findes flere sammenligningssider, som kan hjælpe dig til at finde det billigste mobilabonnement med indhold, der passer til dine behov. På hjemmesider som samlino.dk og mobilabonnement.dk har du mulighed for at sammenligne mobilabonnementer på både indhold og pris – så kan du finde et billigt mobilabonnement med det helt rigtige indhold.

EU roaming

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom når du er i Danmark

Fri tale

Tal lige så tosset du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Fri SMS

Skriv så mange SMS’er du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Beskrivelse

Intet oprettelsesgebyr

Du har nok flere gange oplevet, at der på din regning optræder uforståelige gebyrer. Med dukaTALE finder du ingen mærkelige gebyrer, såsom transaktionsgebyr, opsigelsesgebyr eller oprettelsesgebyr! Det betyder, at din næste regning er nem og ligetil at forstå, uden ubehagelige overraskelser.Ingen bindingsperiode

Hos os har du ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan opsige abonnementet og skifte til en anden udbyder, hvis du ikke er tilfreds. Ønsker du at opsige dit abonnement, kan det til enhver tid gøres til månedens udgang.

Udlandstakster

Vi har gjort det nemt at forstå prisen for dit abonnement. Alt tale til numre i EU samt de 6 inkluderede lande er indeholdt i abonnementet. Det samme gælder for kald du foretager når du opholder dig i disse lande. Ringer du til numre uden for disse lande, eller fra et land der ikke er omfattet af abonnementet, kan taksten findes her

Det samme gælder SMS og MMS. 

Data kan ligeledes benyttes i alle inkluderede lande.

Lande der er inkluderet er: EU's medlemslande samt, Norge, Færøerne, Island, San Marino, Liechtenstein og Schweiz. 

Læs mere om roaming i EU her

Dækning

4G-forbindelsen har en forventet hastighed på 10-40/5-20 Mbit/s - det er op til 10 gange hurtigere end 3G. Uden for 4G dækning vil der opleves en lavere hastighed. Bemærk, at det ikke er alle mobiltelefoner, der understøtter 4G, og du derfor kan opleve en lavere hastighed. Der er også områder i Danmark, som ikke er dækket af 4G dækning. DukaTALE benytter Telia/Telenors mobilnetværk og benytter dermed de samme master som Telia, CallMe, Telenor, CBB m.fl. 

Se hvordan dækningen er hos dig her.  

Du kan desuden se aktuelle driftsinformationer i Danmark her

Data i udlandet

Du kan benytte dit dataindhold i alle følgende lande:

Belgien Malta
Bulgarien Norge
Cypern (inkl. græsk del, ekskl. tyrkisk del) Polen
Danmark Portugal (inkl. Azorerne og Madeira)
Estland Rumænien
Finland San Marino 
Frankrig (inkl. Fransk Guyana, Guadeloupe, Martinique, Reunion) Schweiz
Færøerne Slovakiet
Grækenland Slovenien
Holland Spanien (inkl. Ceuta, De Kanariske Øer, Melilla)
Irland Storbritannien (inkl. Gibraltar, ekskl. Guernsey, Isle of Man og Jersey)
Island Sverige 
Italien Tjekkiet
Kroatien Tyskland
Letland Ungarn
Liechtenstein Vatikanet
Litauen Østrig
Luxembourg  
Betaling og regningsperiode

Hvordan foregår betaling?

Når du første gang bestiller dukaTALE, foregår betalingen via betalingskort. Du har efterfølgende mulighed for at ændre betaling af din mobilregning til:

 • Girokort - som du kan tilmelde Betalingsservice eller betale på netbank eller i banken.

Hvis du ikke foretager nogen ændringer, vil du automatisk betale via dit betalingskort.

Du kan ændre betalingsform ved at kontakte Kundeservice på 77 34 18 18 alle hverdage mellem kl. 09.00 - 20.00 og lørdag mellem kl. 09.00 - 15.00. 

 

Regningsperiode

Når du modtager din første regning, kan perioden være ”skæv”, fordi den ikke indeholder en hel månedsperiode. Perioden fremgår af regningen.

Herefter betaler du kvartalsvist efter kalenderårets kvartaler. Hver regning dækker abonnement for de næste tre måneder + forbrug fra den forudgående periode. 

Vilkår

Klik på linket nedenfor og læs vores vilkår for kunder med dukaTALE

Læs mere

Et billigt mobilabonnement med masser af fordele


Hos Duka gør vi det enkelt. Med et dukaTALE mobilabonnement får du Danmarks billigste og bedste mobilabonnement med alle de rigtige fordele.


Bedst i test på Nordens bedste 4G netværk


Forbrugerrådet TÆNK har kåret Duka’s mobilabonnementer til Bedst i Test. Du får nemlig ikke kun et rigtig billigt mobilabonnement, men også Nordens bedste dækning med lynhurtigt 4G netværk. Med op til 50 GB fri roaming i hele EU, Norge, Island og Schweiz, kan du vælge mellem mobilabonnementer til branchens skarpeste priser. På den måde kan du frit benytte din mobiltelefon til at surfe på internettet, når du rejser eller holder ferie i EU. Det er bare én af de mange grunde til at dukaTALE er markedets bedste mobilabonnement.


Billige mobilabonnementer med masser af data


Med dukaTALE 10 GB får du det billigste mobilabonnement i Danmark, der tilbyder fri tale, SMS og MMS i hele EU og 10 GB data, som du frit kan benytte i Danmark, eller når du er ude at rejse. Du vil altså aldrig skulle bekymre dig om specielle grænser for dit databrug i EU, og du kan tage dine 10 GB med ud at rejse helt uden bekymringer. Har du et lidt højere forbrug af data, vil dukaTALE med 20 eller 50 GB være ideelt for dig. Her gælder samme regler – 0 kr. i oprettelse, ingen binding og fri tale, SMS og MMS i hele EU. Med vores store dat abonnementer med 20 eller 50 GB data, får du stadigvæk de billige priser med mulighed for at bruge al din data både i Danmark og hele EU.


Vores sidste abonnement er dukaTALE Mini. dukaTALE Mini er til dig med det lille forbrug eller til dit barn. Med dukaTALE Mini får du et meget billigt mobilabonnement til de små behov. For kun 59 kr./md. får du 5 timers tale, fri SMS/MMS og 5 GB data. Med vores lille abonnement får du selvfølgelig også al din data med i udlandet.


Som noget helt specielt får du også 2 mdr. gratis Fairytell med i dukaTALE Mini – så er underholdningen til de mindste sikret. Læs mere om dukaTALE Mini inkl. Fairytell.


Danmarks bedste kundeservice


Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad og tilfreds med din mobiltelefoni og har det billigste mobilabonnement, der passer til dig. Derfor sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at finde det mobilabonnement, som du vil få flest fordele ud af, til den billigste pris.


Vi har Danmarks bedste kundeservice og masser af erfaring med IT- og mobilsupport, så du kan være sikker på altid at blive hjulpet hurtigt videre, ligegyldigt om du har spørgsmål til din mobiltelefon eller til dit abonnement.


Du kan kontakte vores kundeservice her, eller du kan ringe til os på tlf.: +45 77 34 18 18.
Åbningstider:
Hverdage mellem 09:00 – 20:00
Lørdage mellem 09:00 – 15:00


Billigt mobilabonnement – Overskuelige vilkår


Hos mange selskaber kan man risikere at komme ud for forvirrende og uoverskuelige vilkår – ikke hos Duka. Vi ønsker, at vores kunder ved, hvad de går ind til, og kan stole på priserne. Derfor har vi ikke binding eller gebyrer på nogen af vores abonnementer. Med dukaTALE har du også mulighed for at betale på den måde, der passer dig bedst. Vi binder dig ikke til en betalingsmulighed, men vi sørger for, at ligegyldigt hvad du vælger, så komme du ikke til at betale ekstra.


Vores vilkår er lige til. Læs mere om vores vilkår.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på +45 77 34 18 18

Bestil dukaTALE mobilabonnement

Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst!

dukaTALE - vælg dit abonnement

 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 10 GB data, der kan frit benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 20 GB data, der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 50 GB data, der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

Behold nummer eller nyt nummer?

Jeg vil flytte mit...

{{ errors.first('move-number-mobile-current-phone-company') }}
{{ errors.first('move-number-mobile-phone-number-to-move') }}
Du finder typisk nummeret på dit SIM-kort. Nummeret er mellem 11-20 tal. Har du problemer, så kontakt venligst din udbyder.
Dato for flytning
Husk at vælge dato for flytning
Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider

Nyt nummer

Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider
Læg bestilling i kurv

Din kurv

{{ line.title }} {{ line.price }}kr./md.

At betale nu {{ totalNow }}

Herefter {{ totalMonthly }} kr./md.

Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Kunde Service