77 34 18 18

Ring med hemmeligt nummer


Hemmeligt nummer kan have to betydninger. Du kan have hemmeligt nummer, som betyder, at du eksempelvis ikke registreres på Nummeroplysningen 118, og at dit nummer dermed ikke vil blive vist, hvis nogen forsøger at finde dine oplysninger online. En anden betydning af hemmeligt nummer er, når du ringer med skjult nummer, så den person, der modtager dit opkald, ikke har mulighed for at se dit navn eller nummer, når du ringer dem op. På denne side vil vi hjælpe dig med den sidste beskrivelse.


Vær opmærksom på, at dit nummer kun vil blive skjult ved opkald, og at du derfor ikke kan sende en SMS med skjult nummer.

Hvordan laver man hemmeligt nummer på et enkelt opkald?


Hvis du ønsker at skjule dit nummer, når du laver opkald, har du to simple muligheder. Hvis du ønsker at foretage fremtidige opkald med skjult nummer, kan du ændre dit nummer til ”hemmeligt nummer” under indstillingerne på din telefon. Ønsker du blot at ringe fra skjult nummer for et enkelt opkald og dermed blot skjule opkald fra gang til gang, kan du indtaste en kode, inden du ringer op:  • Ønsker du at ringe med skjult nummer fra en fastnettelefon, skal du indtaste koden #31# foran det telefonnummer, du ønsker at ringe op til.

  • Hvis du vil ringe fra hemmeligt nummer med en mobiltelefon, skal du indtaste koden #31# efterfulgt af det telefonnummer, som du vil ringe til.

  • Ringer du fra bredbåndstelefoni/ IP-telefoni, skal du indtaste koden #74# foran det telefonnummer, som du ønsker at ringe til, for at skjule dit nummer ved opkaldet.


Hvordan laver man skjult nummer?


Hvis du vil skjule dit nummer, så du fremadrettet laver opkald med hemmeligt nummer uden at skulle indtaste en kode hver gang, skal du ændre dine indstillinger for opkaldsidentifikation. Her skal du være opmærksom på, at nogle lande og netværksudbydere ikke tillader opkald med hemmeligt nummer. Har du fulgt nedenstående guides, og er dit nummer stadig ikke skjult, når du foretager opkald, bør du derfor undersøge, om dit mobilnetværk tillader skjult nummer.


I de næste trin vil vi gennemgå, hvordan du får skjult nummer på Samsung og iPhone telefoner.


Hvordan laver man skjult nummer på iPhone?


Hvis du vil ændre dine indstillinger til skjult nummer på en iPhone, skal du følge disse trin:

1/5

Gå ind i indstillingerne på din iPhone

2/5

Vælg ”Telefon”

3/5

Tryk på ”Vis nummer”

4/5

Deaktiver indstillingen ”Vis mit nummer”

5/5

Lav eventuelt et ”testopkald” til en anden telefon for at sikre, at det virker, som det skal.

1/7

Tryk på ”Telefon” (eller ikonet, der ligner et gammeldags telefonrør)

2/7

Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne. Ved en ældre model vil du her skulle trykke på ”menu”-knappen, som du finder i venstre hjørne.

3/7

Tryk på ”indstillinger”

4/7

Har du her mulighed for at vælge mellem ”opkald” eller ”kontakter”, skal du vælge ”opkald”. Har du ingen valgmuligheder, skal du blot gå videre til næste trin.

5/7

Vælg ”flere indstillinger”

6/7

Tryk på ”Opkalds ID”

7/7

Vælg ”skjul nummer”

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan flytter jeg mit nuværende nummer til dukaTALE?

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at beholde dit nummer. Du skal blot give os nogle få oplysninger om dig og dit nuværende mobilabonnement, og vi klarer resten for dig. Vi sender dig helt automatisk et nyt simkort, som på datoen for nummerflytning, virker med dit gamle nummer på.

Når du bestiller et dukaTALE abonnement fra vores hjemmeside, har du mulighed for at vælge, hvornår dit nummer skal flyttes over til os. Du skal have følgende klar:

  • Mobilnummer som skal flyttes
  • SIM-kortnummeret
  • Din e-mailadresse

Har du spørgsmål til, hvordan du finder dit SIM-kortnummer, så ring til os på tlf. 77 34 18 18, så hjælper vi dig videre!

Kan jeg ændre mit abonnement efter bestilling?

Ja, du kan til enhver tid ændre dit abonnement, så det passer til dit behov. Der er dog forskel på, om du ændrer dit mobilabonnement til en større datapakke eller mindre.

Vælger du at opgradere dit abonnement til en større datapakke, sker opgraderingen med det samme, og det samme gør din fakturering.

Vælger du at nedgradere dit abonnement, vil ændringen træde i kraft i slutningen af indeværende måned.

Ønsker du at ændre dit abonnement ringer du blot til os på tlf. 77 34 18 18, så klarer vi det for dig.

Hvilke lande er inkluderet i mit abonnement?

Med dukaTALE kan du ringe helt gratis og bruge al din data i og til hele EU + en række andre lande. I dukaTALE abonnementer er følgende lande inkluderet:

AndorraItalienRumænien
AlbanienJerseySan Marino
BelgienKosovoSchweiz
BosnienKroatienSerbien
BulgarienLetlandSlovakiet
CypernLiechtensteinSlovenien
EstlandLitauenSpanien
FinlandLuxembourgStorbritannien
FrankrigMakedonienSverige
Fransk GuianaMaltaTjekkiet
FærøerneMartiniqueTyskland
GibraltarMayotteUngarn
GrækenlandMonacoØstrig
GuadeloupeMontenegroÅlandsøerne
GuernseyNorge
HollandPolen
IslandPortugal
Isle of ManReunion

Kan jeg benytte alt mit data i EU?

Ja, med dukaTALE kan du benytte al din data i Danmark og hele EU, Norge, Island, Færøerne og en række andre lande. Med andre ord, skal du ikke længere tænke på roamingpriser etc., når du krydser grænser, så længe du er indenfor EU og de andre inkluderede lande.

Oprettelsesgebyr

Vælger du dukaTALE, skal du heller ikke bekymre dig om oprettelsesgebyrer. Det er nemlig helt gratis at oprette et mobilabonnement. Dette gælder uanset om du ønsker at oprette et helt nyt telefonnummer eller ønsker at beholde dit nuværende nummer.

Er der en bindingsperiode på mit abonnement?

Hos Duka ønsker vi ikke at holde på dig, hvis du ikke ønsker at være kunde hos os. Derfor er der naturligvis ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement, og du kan derfor til en hver tid opsige dit abonnement efter reglerne for opsigelse.

Se alle spørgsmål og svar

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service