77 34 18 18


Hvad koster et mobilabonnement?


Der findes mange forskellige priser på mobilabonnementer, og det kan være svært at opklare om prisen er den rigtige. Med dukaTALE får du masser af indhold til markedets skarpeste priser.Ingen binding, ingen gebyrer


Nordens stærkeste netværk


Danmarks bedste kundeservice


Vi flytter dit nummer for dig


Hør mere om vores dukaTALE mobilabonnementer


Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Få overblikket over duka’s mobilabonnementpriser


dukaTALE er overskuelig mobiltelefoni, med priser, der er lige til. Vi tilbyder fire forskellige abonnementer – både til dig med det store forbrug, og til dig med det lille. Alle vores mobilabonnementer kan bruges i hele EU. Du kan ringe til EU-lande fra Danmark eller fra EU-lande til Danmark – alt sammen inkluderet. Den medfølgende data i vores abonnementer kan du selvfølgelig også bruge frit i hele EU – du får nemlig alt din data med, så du kan surfe løs på ferien.


Priserne på vores mobilabonnementer med fri tale i EU er de laveste i Danmark. Med dukaTALE har du mulighed for at få fri tale i dit mobilabonnement helt ned til 99 kr./md.


Har du ikke behov for fri tale og masser af data, har vi også lave priser på et mobilabonnement til dig. Med dukaTALE Mini får du 5 timers tale, fri SMS/MMS og 5 GB data til kun 59 kr. pr./md. Et ideelt abonnement til de små i familien, eller til dig med det lille forbrug.


Er du bekymret for at de billige priser medfører dyre gebyrer? Så kan vi berolige dig. Hos duka er der nemlig ingen betalings- eller administrationsgebyrer. Hos mange selskaber risikerer man at skulle betale dyre gebyrer, blot for at få lov til at betale for sit abonnement. Hos duka er det lige modsat. Vi sørger for overskuelighed – du kan stole på vores priser, der er ingen ubehagelige overraskelser, eller noget med småt.


Med priserne på vores mobilabonnementer kan du være sikker på at spare penge.
Priser alle kan være med på


I Danmark er der stor konkurrence på mobilmarkedet. Mobilselskaberne kæmper en hård kamp for at have de bedste og billigste abonnementer. Priserne på mange abonnementer er presset ned på et niveau man næsten ikke kunne forestille sig for bare få år tilbage. Men for mange mobilkunder kan det, trods priskonkurrence, blive endnu billigere.


Mange mobilselskaber har i løbet af de seneste år puttet mere indhold i deres mobilpakker, også mere end de fleste har brug for. Hos mange selskaber er priserne på de billigste abonnementer derfor noget højere, end hvad den gennemsnitlige danske mobilbruger burde betale.


Mobilabonnementpriserer hos duka afspejler vores mission om at give mobiltelefoni til alle. Hos duka ønsker vi at give alle mulighed for at få det bedste mobilabonnement på markedet, med landets billigste priser og Danmarks bedste kundeservice. Med priser helt ned til 59 kr./md. har alle råd til mobiltelefoni fra duka.


Vi har priser som alle kan være med på – familien, studerende eller pensionister, der er et abonnement til alle behov. Vi holder priserne på vores mobilabonnementer lave, og tilbyder indhold der er passende til alle danske mobilkunder.

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom i Danmark


Tal lige så tosset du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger


Skriv alle de SMS’er du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan flytter jeg mit nuværende nummer til dukaTALE?

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at beholde dit nummer. Du skal blot give os nogle få oplysninger om dig og dit nuværende mobilabonnement, og vi klarer resten for dig. Vi sender dig helt automatisk et nyt simkort, som på datoen for nummerflytning, virker med dit gamle nummer på.

Når du bestiller et dukaTALE abonnement fra vores hjemmeside, har du mulighed for at vælge, hvornår dit nummer skal flyttes over til os. Du skal have følgende klar:

  • Mobilnummer som skal flyttes
  • SIM-kortnummeret
  • Din e-mailadresse

Har du spørgsmål til, hvordan du finder dit SIM-kortnummer, så ring til os på tlf. 77 34 18 19.

Ellers kan du altid udfylde formularen herunder til en helt uforpligtende snak om at skifte til dukaTALE:

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Kan jeg ændre mit abonnement efter bestilling?

Ja, du kan til enhver tid ændre dit abonnement, så det passer til dit behov. Der er dog forskel på, om du ændrer dit mobilabonnement til en større datapakke eller mindre.

Vælger du at opgradere dit abonnement til en større datapakke, sker opgraderingen med det samme, og det samme gør din fakturering.

Vælger du at nedgradere dit abonnement, vil ændringen træde i kraft i slutningen af indeværende måned.

Du kan skifte dit abonnement inde på Mit Duka eller på tlf. 77 34 18 19.

Skift abonnement på Mit Duka

Hvilke lande er inkluderet i mit abonnement?

Med dukaTALE kan du ringe helt gratis og bruge al din data i og til hele EU + en række andre lande. Se den fulde liste af lande og vores udlandspriser for telefoni i lande, som ikke er inkluderet her.

Kan jeg benytte alt mit data i EU?

Ja, med dukaTALE kan du benytte al din data i Danmark og hele EU, Norge, Island, Færøerne og en række andre lande. Med andre ord, skal du ikke længere tænke på roamingpriser etc., når du krydser grænser, så længe du er indenfor EU og de andre inkluderede lande.

Du har tilmed to datapakker på med et dukaTALE mobilabonnement; én datapakke til brug i Danmark + en yderligere datapakke til brug i EU.

Se liste over alle inkluderede lande

Oprettelsesgebyr

Vælger du dukaTALE, skal du heller ikke bekymre dig om oprettelsesgebyrer. Det er nemlig helt gratis at oprette et mobilabonnement. Dette gælder uanset om du ønsker at oprette et helt nyt telefonnummer eller ønsker at beholde dit nuværende nummer.

Er der en bindingsperiode på mit abonnement?

Hos Duka ønsker vi ikke at holde på dig, hvis du ikke ønsker at være kunde hos os. Derfor er der naturligvis ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement, og du kan derfor til en hver tid opsige dit abonnement efter reglerne for opsigelse.

Se alle spørgsmål og svar

Bedst-i-test mobilabonnement til en fair pris


Priserne på mobilabonnementer er noget, som de fleste har blik for, når de skal vælge mobilselskab.


Ud af alle disse produkter er dukaTALE blevet testet bedst-i-test to år i streg. Vores mobilabonnement med fri tale og 20 GB i hele EU er rangeret som det bedste abonnement og det scorer blandt andet rigtig højt på 4G-dækning, mængden af taletid, abonnementspris og EU-roaming.


Vores vindende abonnement afspejler vores mission om at være Danmarks bedste mobilselskab med de bedste mobilabonnementpriser på markedet. dukaTALE bliver beskrevet som et godt abonnement til alle forbrugere, der leder efter et abonnement til mindre end 100 kr./md.


Mobilabonnementer fra duka bliver også anbefalet af blandt andet mobilabonnement.dk og mobilabonnementpriser.dk. Disse anbefalinger giver os en tro på, at vi med dukaTALE er på rette spor for at give kontrollen tilbage til de danske mobilkunder. Vi arbejder for billige priser på mobilabonnementer og det rette indhold til alle behov.


Sammenlign mobilabonnementpriser
Vi ønsker at de danske mobilkunder skal være så oplyste som muligt, når det er tid til at vælge mobilselskab. Det er på flere hjemmesider muligt at sammenligne indhold, service og priser på mobilabonnementer.


Det kan være svært at vurdere, hvilke abonnementer, der passer bedst til dig, hvis du blot kigger på forskellige selskabers hjemmesider. Når du skal vælge det ideelle mobilabonnement, anbefaler vi derfor, at du besøger sammenligningshjemmesider som f.eks. samlino.dk og trustpilot.dk for at danne dig et overblik over det danske mobilmarked. Her har du mulighed for at indskrive parametre, der passer på dine behov, så du er sikker på, at de mobilabonnementer du får vist, passer til det du har brug for.


Er du interesseret i at se hvordan vores kunder vurderer dukas produkter og service, kan du læse mere her.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: