Trustpilot
+45 77 34 18 18


Alt du skal vide om udlandstelefoni


Ring billigt til og i udlandet med fri tale i EU – her er alt, hvad du skal vide om udlandstelefoni og hvordan, du får den løsning, der er billigst for dig.


Udlandstelefoni kan variere meget i priser, og der kan være mange penge at spare på SMS, Data og opkald til udlandet, hvis du sørger for at vælge den rigtige udbyder og det abonnement, der passer bedst til dig og dit forbrug. Hvis du gerne vil have fri tale og bruge din telefon uden bekymringer, når du rejser, men samtidig vil ringe billigt til udlandet, har DukaTALE fordelagtige løsninger til dig, der søger markedets måske bedste og billigste priser på udlandstelefoni.


Læs mere om Dukas mobilabonnementer

Hvad er udlandstelefoni?


 

Udlandstelefoni er en service, som du tilbydes af operatørerne bag dit mobilabonnement, når du rejser eller opholder dig i udlandet og bruger din mobiltelefon enten til opkald, SMS, MMS eller data.

Hvis du ringer til danske numre, der befinder sig i udlandet, mens du er hjemme i Danmark, vil det køre over normal takst, og det vil ikke blive betragtet som udlandstelefoni.

Du skal dog være opmærksom på, at modtageren af opkaldet betaler en takst for at besvare dit opkald, medmindre vedkommende har fri tale i udlandet.

Når du har udlandstelefoni gennem dit mobilabonnement, kan du bruge din mobiltelefon til at ringe og sende SMS’er hjem til Danmark, til dem du rejser med, eller til udenlandske mobiltelefoner, og du kan bruge telefonens data til for eksempel at tilgå Facebook, Skype og Spotify.

Det er bare vigtigt, at du er opmærksom på, om du har udlandstelefoni inkluderet i dit abonnement. Ellers kan det blive dyrt. Især dataforbrug kan blive dyrt for dig, og kan koste over 100 kr. pr. MB hos nogle teleoperatører. Du kan hurtigt få brugt mange MB, hvis du for eksempel surfer på webaviser eller sociale medier som især Instagram og Snapchat, hvor billeder og videoer hurtigt kan bruge meget data.

Billig ’bedst i test’ udlandstelefoni


Heldigvis er det ikke kun os selv og vores kunder, som siger vi er den bedste abonnement med udlandstelefoni. dukaTALE er to år i træk kåret til, hvor bl.a. Dukas billige udlandstelefoni bliver fremhævet. Udover billig udlandstelefoni bliver der  også lagt vægt på dukaTALEs mobildækning og den enestående kundeservice, Duka tilbyder sine kunder.


dukaTALE er også at finde øverst på sammenligningssider som mobilpriser.dk, abonnementspriser.dk og samlino.dk, som alle fremhæver dukaTALEs mange fordele til den samtidigt meget lave pris.

Hvordan vælger jeg det rigtige abonnement for billig udlandstelefoni?


Når du skal vælge det mobilabonnement, som giver dig den billigste udlandstelefoni, er det vigtigt, at du husker at tage udgangspunkt i det forbrug, du har i Danmark også, så du vælger det mobilabonnement, der passer bedst til dit samlede forbrug. Med dukaTALE får du Danmarks bedste mobilabonnement- også i udlandet.Hos Duka har vi sørget for, at du ikke skal bekymre dig om høje priser, når du benytter udlandstelefoni. Med vores mobilabonnementer har du nemlig altid mindst 10 GB data inkluderet i dit abonnement, som du frit kan benytte, når du rejser i EU-medlemslande, Norge, Island, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz.


Derudover har du med både dukaTALE 10 GB, dukaTALE 20 GB og dukaTALE 50 GB fri tale i udlandet samt fri MMS og fri SMS i hele EU samt de ovennævnte lande. Se vores udvalg af mobilabonnementer og udlandstelefoni herunder eller læs mere her.

Det er vigtigt for os, at det er nemt for dig at forstå prisen på dit abonnement. Derfor har vi fri tale i EU samt Norge, Island, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz inkluderet i den samlede pris, så du kan ringe så meget, du vil til EU numre, uden at bekymre dig om ekstra omkostninger. Det samme gælder for de opkald du tager, og SMS’er du sender, mens du opholder dig i disse lande. Vi har også gjort det nemt med data, og det betyder, at du kan bruge al den data, der er inkluderet i dit abonnement i alle EU-medlemslande samt de 6 inkluderede lande. Opholder du dig uden for EU og de øvrige 6 lande, kan du se taksterne her.

Du kan frit benytte dit data i alle følgende lande: 

Belgien

Cypern (inkl. græsk del, ekskl. tyrkisk del)

Danmark

Estland 

Finland 

Frankrig (inkl. Fransk Guyana, Guadeloupe, Martinique, Reunion)

Færøerne

Grækenland

Holland

Irland

Island

Italien

Kroatien

Letland

Liechtenstein

Litauen

Malta

Norge

Polen 

Portugal (inkl. Azorne og Madeira)

Rumænien

San Marino

Schweiz 

Slovakiet

Slovenien

Spanien (inkl. Ceuta, De Kanariske Øer, Melilla)

Storbritannien (inkl. Gibraltar, ekskl. Guernsey, Isle of Man og Jersey)

Sverige

Tjekkiet

Ungarn

Vatikanet

Østrig

Malta  

Udlandstelefoni med enestående kundeservice

Hvis uheldet skulle være ude, og din udlandstelefoni pludselig ikke fungerer korrekt, skal du blot tage det roligt. Duka har i over 10 år specialiseret sig i IT-hjælp og kunderådgivning, og vi hjælper dig selvfølgelig til dit problem er fikset. Vi får 5/5 stjerner fra over 80% af vores kunder – det er vi selvfølgelig utroligt stolte over.

Duka sidder altid klar bag telefonen eller mail til at hjælpe dig med eventuelle udfordringer – om det gælder udlandstelefoni, MMS eller noget helt tredje, så hjælper vi dig videre.

Ring til os på tlf. 77 34 18 18. Vi har åbent alle hverdage mellem 09.00-20.00 og lørdage 09.00-15.00 – vi besvarer altid dit opkald med et smil.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på +45 77 34 18 18

Bestil dukaTALE mobilabonnement

Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst!

dukaTALE - vælg dit abonnement

 • 10 GB data
 • Fri tale & SMS/MMS
 • Al din data kan frit benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • 20 GB data
 • Fri tale & SMS/MMS
 • Al din data kan frit benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

 

Bestil nu og betal kun 49 kr./md. i 3 måneder

 • 50 GB data
 • Fri tale & SMS/MMS
 • Al din data kan frit benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

*Gælder kun for nye abonnementer

Behold nummer eller nyt nummer?

Jeg vil flytte mit...

{{ errors.first('move-number-mobile-current-phone-company') }}
{{ errors.first('move-number-mobile-phone-number-to-move') }}
Du finder typisk nummeret på dit SIM-kort. Nummeret er mellem 11-20 tal. Har du problemer, så kontakt venligst din udbyder.
Dato for flytning
Vi anbefaler dig at vælge ”hurtigst muligt efter binding”. Hvis du vælger en dato, vil denne dato ikke tage højde for evt. binding ved din nuværende udbyder.
Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider

Nyt nummer

Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider
Læg bestilling i kurv

Din kurv

{{ line.title }} {{ line.price }}kr./md.

At betale nu {{ totalNow }}

Herefter {{ totalMonthly }} kr./md.

Ingen binding, ingen gebyrer

(Rabatten fratrækkes automatisk)

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service