77 34 18 18


Alt du skal vide om udlandstelefoni


Ring billigt til og i udlandet med fri tale i EU – her er alt, hvad du skal vide om udlandstelefoni og hvordan, du får den løsning, der er billigst for dig.
Udlandstelefoni kan variere meget i priser, og der kan være mange penge at spare på SMS, Data og opkald til udlandet, hvis du sørger for at vælge den rigtige udbyder og det abonnement, der passer bedst til dig og dit forbrug. Hvis du gerne vil have fri tale og bruge din telefon uden bekymringer, når du rejser, men samtidig vil ringe billigt til udlandet, har DukaTALE fordelagtige løsninger til dig, der søger markedets måske bedste og billigste priser på udlandstelefoni.


Læs mere om Dukas mobilabonnementer


Er du på udkig efter et mobilabonnement med udlandstelefoni inkluderet i lande som Tyrkiet, USA, Thailand eller Canada, skal du kigge mere på vores dukaTALE World abonnement. Du får nemlig inkluderet udlandstelefoni i Thailand, USA, Thailand og Canada med dukaTALE World.


Ingen binding, ingen gebyrer


Suveræn dækning i udlandet


Danmarks bedste kundeservice


Vi flytter dit nummer for dig


Hør mere om vores dukaTALE mobilabonnementer


Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.


Hvad er udlandstelefoni?


Udlandstelefoni er en service, som du tilbydes af operatørerne bag dit mobilabonnement, når du rejser eller opholder dig i udlandet og bruger din mobiltelefon enten til opkald, SMS, MMS eller data.

Hvis du ringer til danske numre, der befinder sig i udlandet, mens du er hjemme i Danmark, vil det køre over normal takst, og det vil ikke blive betragtet som udlandstelefoni.

Du skal dog være opmærksom på, at modtageren af opkaldet betaler en takst for at besvare dit opkald, medmindre vedkommende har fri tale i udlandet.


Når du har udlandstelefoni gennem dit mobilabonnement, kan du bruge din mobiltelefon til at ringe og sende SMS’er hjem til Danmark, til dem du rejser med, eller til udenlandske mobiltelefoner, og du kan bruge telefonens data til for eksempel at tilgå Facebook, Skype og Spotify.

Når du har udlandstelefoni gennem dit mobilabonnement, kan du bruge din mobiltelefon til at ringe og sende SMS’er hjem til Danmark, til dem du rejser med, eller til udenlandske mobiltelefoner, og du kan bruge telefonens data til for eksempel at tilgå Facebook, Skype og Spotify.

Det er bare vigtigt, at du er opmærksom på, om du har udlandstelefoni inkluderet i dit abonnement. Ellers kan det blive dyrt. Især dataforbrug kan blive dyrt for dig, og kan koste over 100 kr. pr. MB hos nogle teleoperatører. Du kan hurtigt få brugt mange MB, hvis du for eksempel surfer på webaviser eller sociale medier som især Instagram og Snapchat, hvor billeder og videoer hurtigt kan bruge meget data.

Billig ’bedst i test’ udlandstelefoni


Heldigvis er det ikke kun os selv og vores kunder, som siger vi er den bedste abonnement med udlandstelefoni. dukaTALE er to år i træk kåret til, hvor bl.a. Dukas billige udlandstelefoni bliver fremhævet. Udover billig udlandstelefoni bliver der også lagt vægt på dukaTALEs mobildækning og den enestående kundeservice, Duka tilbyder sine kunder.


dukaTALE er også at finde øverst på sammenligningssider som mobilpriser.dk, abonnementspriser.dk og samlino.dk, som alle fremhæver dukaTALEs mange fordele til den samtidigt meget lave pris.

Hvordan vælger jeg det rigtige abonnement for billig udlandstelefoni?


Når du skal vælge det mobilabonnement, som giver dig den billigste udlandstelefoni, er det vigtigt, at du husker at tage udgangspunkt i det forbrug, du har i Danmark også, så du vælger det mobilabonnement, der passer bedst til dit samlede forbrug. Med dukaTALE får du Danmarks bedste mobilabonnement- også i udlandet.Hos Duka har vi sørget for, at du ikke skal bekymre dig om høje priser, når du benytter udlandstelefoni. Med vores mobilabonnementer har du nemlig altid mindst 20 GB data inkluderet i dit abonnement, som du frit kan benytte, når du rejser i EU-medlemslande, Norge, Island, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz.


Derudover har du med både dukaTALE 20 GB, dukaTALE 35 GB og dukaTALE 60 GB fri tale i udlandet samt fri MMS og fri SMS i hele EU samt de ovennævnte lande. Se vores udvalg af mobilabonnementer og udlandstelefoni herunder eller læs mere her.

Det er vigtigt for os, at det er nemt for dig at forstå prisen på dit abonnement. Derfor har vi fri tale i EU samt Norge, Island, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz inkluderet i den samlede pris, så du kan ringe så meget, du vil til EU numre, uden at bekymre dig om ekstra omkostninger. Det samme gælder for de opkald du tager, og SMS’er du sender, mens du opholder dig i disse lande. Vi har også gjort det nemt med data, og det betyder, at du kan bruge al den data, der er inkluderet i dit abonnement i alle EU-medlemslande samt de 6 inkluderede lande. Opholder du dig uden for EU og de øvrige 6 lande, kan du se taksterne her.

Du kan frit benytte dit data i alle følgende lande:

Udlandstelefoni med enestående kundeservice

Hvis uheldet skulle være ude, og din udlandstelefoni pludselig ikke fungerer korrekt, skal du blot tage det roligt. Duka har i over 10 år specialiseret sig i IT-hjælp og kunderådgivning, og vi hjælper dig selvfølgelig til dit problem er fikset. Vi får 5/5 stjerner fra over 80% af vores kunder – det er vi selvfølgelig utroligt stolte over.

Duka sidder altid klar bag telefonen eller mail til at hjælpe dig med eventuelle udfordringer – om det gælder udlandstelefoni, MMS eller noget helt tredje, så hjælper vi dig videre.

Ring til os på tlf. 77 34 18 18. Vi har åbent alle hverdage mellem 09.00-20.00 og lørdage 09.00-15.00 – vi besvarer altid dit opkald med et smil.

Ofte stillede spørgsmål til udlandstelefoni

Hvilke lande er gratis at ringe til?

Det er gratis for dig at ringe til alle disse lande:

AndorraGibraltarKroatienNorgeStorbritannien
AlbanienGrækenlandLetlandPolenSverige
BelgienGuadeloupeLiechtensteinPortugalTjekkiet
BosnienGuernseyLitauenReunionTyskland
BulgarienHollandLuxembourgRumænienUngarn
CypernIrlandMakedonienSan MarinoØstrig
EstlandIslandMaltaSchweizÅlandsøerne
FinlandIsle of ManMartiniqueSerbien
FrankrigItalienMayotteSlovakiet
Fransk GuianaJerseyMonacoSlovenien
FærøerneKosovoMontenegroSpanien

Hvilket abonnement er billigst i EU?

Det gælder for alle vores abonnementer, at du kan benytte alt din data i EU og de inkluderede lande. Derfor handler det kun om, at beslutte, hvilket abonnement, der passer bedst til dit behov.

Er det dyrere for mig at bruge mit abonnement i EU?

Så længe at du befinder dig indenfor EU samt vores inkluderede lande, så er det ikke dyrere for dig at ringe.

EU fastsatte d. 15. Juni 2017 nye regler for roaming i EU. Det betyder, at du kan bruge din mobil frit i udlandet, som var du hjemme i Danmark, uden at skulle tænke på dyre ekstra regninger. EU-roaming er som sagt en del af dit abonnement, og alt afhængigt af hvilket abonnement du har, har du en given mængde data til rådighed.

Dog skal du være opmærksom på, at så snart du befinder dig udenfor EU, vil du blive takseret efter de gældende udenlandstakster. Du kan finde taksterne her.

Priser i udlandet

Priser for opkald uden for EU eller de lande som er inkluderet

Hvis du ringer uden for EU eller de inkluderede lande, takseres du efter gældende takster:

Se priser i udlandet

Kan jeg benytte mit dukaTALE abonnement på færger?

Som udgangspunkt for alle vores dukaTALE abonnementer er satellit roaming slået fra.

Det betyder, at du ikke kan benytte mobildata på færger.

Hvis du ønsker at kunne benytte mobildata på færger, skal du ringe eller skrive til kundeservice, så vi kan hjælpe med at slå funktionen til.

Du skal dog være opmærksom på, at det er meget dyrere end anden mobiltrafik, at benytte mobildata på færger, så få sekunder kan koste meget.

Grænseområder

Hvis du befinder dig i et grænseområde til EU eller et af de inkluderede lande, skal du være opmærksom på, at din telefon kan vælge en mast i et andet land, selvom du befinder dig i et af de inkluderede lande.

Dette betyder, at du vil blive faktureret for forbrug uden for EU. Vær derfor opmærksom, hvis du befinder dig i et grænseområde, så du har mulighed for at undgå en ekstra regning.

Kan jeg stadig benytte mit dukaTALE i Storbritannien efter Brexit?

Ja, du kan stadig benytte dit dukaTALE abonnement i Storbritannien (England, Wales, Skotland og Nordirland), som du plejer.

Det koster altså ikke ekstra.

Hvordan Brexit kommer til at påvirke dette i fremtiden, ved vi ikke, men hvis der skulle ske ændringer i dit abonnement, i forhold til de inkluderede lande, vil du naturligvis modtage besked om dette via den e-mail, vi har registreret.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: