Trustpilot
+45 77 34 18 18

Er det nødvendigt med antivirus på smartphone?


Selvom vi sjældent hører om virusinficerede smartphones, kan det alligevel være en god ide at beskytte den med et godt antivirusprogram.


Vi bruger vores smartphone til meget mere end opkald og SMS’er - vi bruger den som GPS, går på netbank, shopper, tager fotos, tjekker sociale medier og meget andet.


Jo mere vi bruger mobilen, des flere personfølsomme data ligger på den. Derfor anbefaler vi at beskytte mobilen med et godt antivirusprogram, som er et godt værn mod online trusler. Kombineret med skærmlås og sunde online vaner, er du optimalt beskyttet.
Vejledning om antivirusprogrammer på dukaSMART


Hvis du er dukaSMART kunde, har du flere muligheder lige ved hånden, når det kommer til antivirusprogrammer. Der findes dog ingen ”one size fits all” model i forhold til bedste antivirusprogram.


Derfor er det væsentligt at kende sine behov, inden man giver sig i kast med at finde et antivirusprogram til mobilen.


I denne vejledning får du et overblik over de tre mest oplagte beskyttelsestyper, du kan vælge imellem som dukaSMART kunde.


Du er selv ekspert på dine behov


Når du har læst vejledningen, har du et bedre indtryk af, hvilket antivirusprogram, som passer til dig. Hvis junglen af antivirusprogrammer og beskyttelsessystemer gør dig forvirret, så ring til os på 77 34 18 18, så giver vi gerne et godt råd med på vejen.


NB: Du skal være dukaSMART kunde for at få gode råd om antivirusprogrammer.


Er du ikke kunde hos Duka endnu?


Du er velkommen til at ringe til os, hvis du vil optimere din teknologiske hverdag med en af vores skræddersyede hardware- og software-services. Samtalen er uforpligtende, og du binder dig ikke til noget.  


Læs videre og få en rundtur i de tre mest oplagte online beskyttelsesprogrammer til Samsung Galaxy


Samsung Knox: Virker bag kulisserne på Samsung Galaxy


Samsung Knox er Samsungs eget sikkerhedssystem. Knox er derfor allerede installeret på mobilen, når du modtager den.


Samsung Knox kommer vidt omkring på mobilen og beskytter både mod malware (en fællesbetegnelse for skadelige programmer, installeret på din computer), og hvis nogen har forsøgt at stjæle data fra din mobil.


For nogle kunder er Knox tilstrækkelig beskyttelse. Samsung Knox er fint til dig, der er god til at softwareopdatere jævnligt. 


Hvor ofte skal man softwareopdatere sin Samsung Galaxy?


 


McAfee Mobile Security giver en gratis prøveperiode


McAfee er et anerkendt antivirusprogram. McAfee har indgået et samarbejde med Samsung, hvor du som Samsung-kunde får tilbudt en gratis prøveperiode på McAfee Mobile Security. Fordelen ved dette antivirusprogram er bl.a.:  • Sikkerhedsscanning

  • Appbeskyttelse

  • Advarsler hvis du får tvivlsomme e-mails


McAfee beskyttes med en PIN-kode efter dit eget valg, og kan derfor ikke afinstalleres med mindre, man kender koden. Dette er super for sikkerheden, eftersom hackere eller lommetyve ikke kan afinstallere programmet uden videre.


McAfee er dog dyr i forhold til, at programmet ikke er i top, når det kommer til tyverisikring.


NB: Duka yder ikke support på McAfee Mobile Security, hvilket er værd at have i tankerne, når du skal vælge antivirusprogram.


Hvis du har fuldstændig styr på antivirusprogrammer, og ikke har brug for Duka-support, er der ikke noget i vejen for at vælge McAfee Mobile Security.


Kaspersky Internet Security


Kaspersky Internet Security er et anerkendt antivirusprogram, som minder en anelse om McAfee. Hos Kaspersky får du også:  • Sikkerhedsscanning af mobilen

  • anti-malware

  • beskyttelse mod phishing e-mails


Kaspersky udbyder også et gratis tyverisikringsprogram til Smartphones.


Duka yder support til Kaspersky Internet Security. Hvis du allerede er kunde hos os, kan det være en ide at vælge dette antivirusprogram, hvis Samsung Knox ikke er tilstrækkeligt for dig.


Kaspersky Internet Security giver dig mulighed for at udbygge og justere sikkerheden, så det passer til dine vaner. Ring eventuelt til os på 77 34 18 18, og hør mere om Kaspersky Internet Security.


Skal man være bange for virus og hackere på mobilen?


Så længe du sørger for at holde dig til sikre hjemmesider, og ikke trykker på links fra udbydere og folk, du ikke kender, har du ikke noget at være bange for.


Uanset hvor gode vaner man har, så er ingen løsning 100% sikker. Det kan give ro i maven, at man har gjort, hvad man kunne for at sikre sig mod angreb.


En god måde at beskytte sig på, er at skifte elektronik ud med jævne mellemrum. Det gælder også smartphones. Hvis din telefon er ny, så er den også opdateret med tidssvarende beskyttelse.


Som tommelfingerregel er det en god idé at udskifte mobil (og computer for den sags skyld) hver tredje til femte år.


 

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service