Trustpilot
+45 77 34 18 18

Hvor ofte skal man softwareopdatere Samsung Galaxy?


Samsung Galaxy sørger selv for at hente vigtige softwareopdateringer. Softwareopdateringer er vigtige, fordi de sikrer, at mobilens sikkerhed og apps spiller som det skal.


Kan man udskyde softwareopdateringer?


Du kan godt udskyde softwareopdateringer, men sørg for at få installeret opdateringerne, så hurtigt som muligt. Samsung Galaxy giver dig tre installeringsmuligheder, som vi gennemgår her.


Senere


Denne funktion udskyder opdateringen til et senere tidspunkt. Herefter vil du få samme tre installationsmuligheder. Vi anbefaler ikke at bruge denne funktion, hvis du har mulighed for at bruge én af de to andre funktioner.


Installer i nat


Hvis du vælger denne funktion, bliver mobilen softwareopdateret i tidsrummet mellem kl. 2.00-5.00 næste nat. Denne funktion er god, hvis du ikke har tid til en her-og-nu opdatering.


Sørg for at koble mobilen på dit hjemmenetværk, inden du lægger dig i seng. Ellers risikerer du at bruge data på installationen.


Sådan får du wi-fi på Samsung Galaxy


 


Installer nu


Denne funktion starter installationen med det samme. Bliv ikke nervøs, hvis telefonen tænder og slukker flere gange i processen. Det er helt normalt. Sørg for at lade telefonen færdiggøre installationen, inden du slukker for den.


Vi anbefaler denne funktion.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service