Trustpilot
+45 77 34 18 18

Juster lydniveauet på en Emporia Smart telefon


Du kan skrue op og ned for lyden på din Emporia Smart telefon, så lydstyrken passer bedre til dig. Du kan både justere lydstyrken for alarmfunktionen og opkald.
Du behøver ikke at bruge den samme lydstyrke til opkald og alarmfunktion. Hvis du eksempelvis har brug for en højere lydstyrke til din alarm, så har du mulighed for det. Det samme gælder lydstyrken for opkald.

Tilpas lydniveauet på din Emporia Smart telefon

1/8

1. Gå til startsiden.

Tryk på tandhjulet øverst på skærmen. Hvis du er i tvivl om, hvordan tandhjulet ser ud, så kast et blik på billedet nedenfor. Tandhjulet er her omkranset af en rød streg. Vær opmærksom på, at tandhjulet på din egen skærm ikke omkranses af en rød streg.

2/8

Trin 2. Før fingeren opad på skærmen, mens du bevarer et lille pres.

På den måde bladrer du nedad på siden. Find knappen på skærmen, der hedder ”Flere indstillinger”. Se på billedet nedenfor. ”Flere indstillinger” er den knap, der omkranses af en rød streg.

3/8

Trin 3. Din skærm skal se ud som på billedet nedenfor.

4/8

Trin 4. Find skærmknappen, der hedder ”Audio-profiler”. Tryk på den.

Er knappen ikke på siden, så før fingeren opad på skærmen. På den måde bladrer du nedad på siden. Bladr indtil du finder ”Audio-profiler”.

5/8

Trin 5. Tryk på den blå knap til højre for ”Generelt”.

6/8

Trin 6. Tryk på ”Lydstyrke”

7/8

Trin 7. Nu kommer du til en side, hvor du kan justere lydniveauet.

Du ændrer lydniveauet ved at føre din finger til højre eller venstre på de blå streger. Den nederste streg justerer alarmens lydstyrke. Den øverste streg justerer lydstyrken for telefonopkald. Du afprøver lydstyrken ved at trykke på de blåstreger.

8/8

Trin 8. Lydstyrken er højest, når den blå cirkel føres helt til højre med fingeren.

Når du er tilfreds med lydniveauet, skal du trykke på ”OK” nederst til højre på skærmen.

Tillykke! Nu har du justeret lydstyrken på din Emporia Smart telefon.

Vær opmærksom på...


.. At du også kan justere lyd- og vibrationsstyrken, når du SMS’er og trykker på skærmen generelt. Lær at indstille vibration, tastaturtoner og lyd ved berøring.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Kunde Service