77 34 18 18

Skift SMS-tone på Emporia Smart telefonen


Du kan ændre lyden, når du får en SMS, så den passer bedre til dig. Din Emporia Smart telefon har en række forskellige SMS-lyde, som du kan vælge imellem.Vær opmærksom på, at du kun kan vælge imellem de SMS-toner, der i forvejen ligger på din Emporia Smart telefon. I denne guide viser vi, hvordan du afprøver de forskellige SMS-toner og ændrer den nuværende tone til en ny.

Sådan skifter du SMS-tone på Emporia Smart telefonen

1/8

Trin 1. Gå til startsiden.

Tryk på tandhjulet øverst på skærmen. Hvis du er i tvivl om, hvordan tandhjulet ser ud, så kast et blik på billedet nedenfor. Tandhjulet er her omkranset af en rød streg. Vær opmærksom på, at tandhjulet på din egen skærm ikke omkranses af en rød streg.

2/8

Trin 2. Før fingeren opad på skærmen, mens du bevarer et lille pres.

På den måde bladrer du nedad på siden. Find knappen "Flere indstillinger", der hedder ”Flere indstillinger”. Se på billedet nedenfor. ”Flere indstillinger” er den knap, der omkranses af en rød streg.

3/8

Trin 3. Brug fingeren til at bladre nedad på siden igen.

Brug samme metode som i trin 2, hvor du fører fingeren opad på skærmen, mens du bevarer et let tryk på skærmen. Find den knap på skærmen, som hedder ”Systemindstillinger”, og tryk på den. Se på billedet nedenfor. Systemindstillinger er den knap, der omkranses af en rød streg.

4/8

Trin 4. Tryk på ”Lydprofiler”.

5/8

Trin 5. Tryk på den blå knap til højre på skærmen.

6/8

Trin 6. Tryk på ”Standardlyd for underretninger”.

Teksten er lidt lang, så man kan ikke altid se hele sætningen, ligesom på billedet nedenfor.

7/8

Trin 7. Nu kommer du til en side, hvor du kan afprøve de forskellige SMS-toner.

Tryk på de små cirkler ud for de hvide ord. Det hvide ord er navnet på SMS-tonen, og når du trykker på cirklerne, afspilles SMS-tonen. Du kan bladre op og ned på siden ved at føre din finger op eller ned på skærmen.

8/8

Trin 8.Når du har fundet en tone, du kan lide, så tryk på ”OK” nederst til højre på skærmen.

Tillykke! Du har nu ændret SMS-tonen på din Emporia Smart telefon. Du vil høre den valgte tone, når du modtager SMS’er fremover

Vær opmærksom på...


At du også kan ændre ringetonen på din Emporia Smart telefon. Klik her, hvis du vil lære hvordan.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service