77 34 18 18

Slå autosvar til i Outlook


Du skal afsted på ferie og vil egentlig gerne undgå at besvare mails, imens du er afsted. Er det ikke noget med, at du kan lave et autosvar i Outlook som fortæller, at du ikke er tilstede og ikke kan besvare mails? Men hvordan er det nu lige, du gør?


Se videoen, eller følg guiden nedenfor, så får du lavet et autosvar på nul komma fem.

Thumbnail-med-tekst.png

Hvor finder du autosvar?


Autosvar finder du nemt i Outlook. Klik på fanen ”Filer” oppe i højre hjørne. Gå derefter ned til ”Automatiske svar” og klik derefter på ”Send autosvar”.


Nu er felterne ikke længere grå, og du kan vælge, i hvilket tidsinterval autosvaret skal sendes, og du kan skrive din autosvartekst.

Send autosvar altid eller kun i en begrænset periode


Det første du skal gøre, er at bestemme tidsintervallet, altså start- og sluttidspunktet for, hvornår autosvaret skal sendes. Klik på ”Send kun i dette tidsinterval”. Vælg datoen og klokkeslættet for, hvornår autosvaret skal være aktivt og starte med at blive sendt.


Vælger du ikke et start- og sluttidspunkt, vil autosvaret blive sendt, indtil du selv slår det fra igen.

Skriv dit autosvar


Nu er det blot at skrive, at du ikke besvarer mails, fordi du slapper af og nyder din ferie, eller hvad der nu er grunden til, at du har slået autosvar til og ikke besvarer dine mails.


Er det første gang, du skriver et autosvar, vil feltet være tomt. Har du skrevet et autosvar før, skal du bare redigere i teksten, der allerede står i feltet. Du kan også slette teksten og skrive en helt ny tekst.


Det er altid god stil at skrive, hvad der sker med den tilsendte mail, mens du er væk. Bliver mailen sendt videre eller ikke? Kan man kontakte en anden person i mellemtiden? Og er der et telefonnummer, man kan ringe på?

Hvem skal autosvaret sendes til?


Du har muligheden for at skrive to forskellige autosvar. Du kan skrive et autosvar til de personer, der er i din organisation under fanen ”I min organisation” og til personer uden for din organisation under fanen ”Uden for min organisation (slået til)”. Du kan enten skrive to forskellige svar eller skrive det samme i begge tekstfelter. Der skal være tekst i begge tekstfelter, ellers kan du ikke slå autosvar til.


Når du har skrevet din tekst, skal du klikke på ”OK”, og dit autosvar er slået til.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service