77 34 18 18

Slip for uønskede mails i din indbakke


Uønskede mails, spam eller spammail - ”kært” barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at det er mails, vi ikke ønsker at modtage. Følg guiden nedenfor, eller se videoen, hvis du vil lære, hvordan du tilføjer og fjerner spammails i Outlook fra mappen ”Uønsket mail”.

Thumbnail-med-tekst.png

Bloker afsender


Outlook har allerede et filter, der sørger for, at uønsket mails bliver fjernet fra indbakken. Dette filter fanger dog ikke altid alle uønsket mails. Du kan selv blokere en afsender, så mails fra denne automatisk flyttes til mappen "Uønsket mail


Du skal starte med at højreklikke på den mail, du vil flytte til ”Uønsket mail”. Gå herefter til ”Uønsket” og vælg ”Bloker afsender”. Klik ”OK” og mailen bliver flyttet over til mappen ”Uønsket mail”.

Flyt mails fra ”Uønsket mail”


Det kan ske, at der er mails, der ved en fejl ender i mappen ”Uønsket mail”. Du kan nemt godkende disse mails og få dem flyttet tilbage til indbakken.


Gå ind i mappen ”Uønsket mail”. Find mailen, du ønsker at flytte, og højreklik på mailen. Hvis du vil undgå, at mails fra denne afsender ender i ”Uønsket mail”, skal du vælge muligheden ”Bloker aldrig afsender” og klikke ”OK”. Mails fra denne afsender vil fremover ende i indbakken.

Kan det her tilbud passe?


Klassikeren: "Er et tilbud for godt til at være sandt, så er det, det nok også", gør sig i høj grad gældende, når du modtager mails. Der dukker ikke lige pludselig en rig onkel op og vil give dig en masse penge, hvis du bare sender dine bankoplysninger. SKAT eller PostNord vil heller ikke spørge om personfølsomme oplysninger via en mail. Spørg altid dig selv, om det virkelig kan passe, at du skulle være den heldige vinder af £500.000?


Vær altid opmærksom på, hvem afsenderen er på mailen. Ser afsendermailen underlig ud, eller er mailen fra en afsender, du ikke kender, så lad være med at åbne mailen, og bloker afsenderen med det samme.


Kommer du ved en fejl til at åbne en spammail, så husk aldrig at klikke på links i en uønsket mail.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service