77 34 18 18

Undgå rod, skab struktur i din Outlook-indbakke med disse guides


Du sender e-mails, masser af e-mails og det har du styr på, men at sende e-mails er ikke det eneste, du kan i Outlook. Outlook har mange andre funktioner såsom autosvar, signatur og blokering af uønsket mails og spam. Men hvordan er det nu lige med alle de andre funktioner i Outlook? Hvordan slår du funktionerne til, opretter og bruger dem?


Med Outlooks mange funktioner kan du lettere besvare mails og holde styr på din indbakke. Hvis du ser vores trin-for-trin videoguides eller læser vores guides, bliver du hurtigt mester i Outlook.


Vi giver dig gratis adgang til en række guides, hvor du bl.a. lærer, hvordan du håndterer e-mails mere effektivt i Outlook.

Slå Autosvar til i Outlook


Med autosvar kan du informere dem, der sender dig e-mails, at du ikke besvarer dine e-mails lige for tiden, fordi du ligger og slikker sol på Solkysten. Du kan også informere om, at du har længere svartid på dine e-mails, fordi du efter din tur til solkysten har fået så mange e-mails, at det tager længere tid for dig at komme i bund. Med vores guide lærer du, hvordan du nemt og enkelt slår autosvar til i Outlook.


Guide: Slå autosvar til i Outlook

Introduktion til genvejstaster i Outlook


Genvejstaster letter ikke bare dit arbejde med at sende og besvare e-mails. Det hjælper dig også med at undgå skader såsom mussearm. Se og læs vores guide til, hvordan du bruger genvejstaster i Outlook.


Guide: Undgå mussearm – brug genvejstaster

Opret e-mail-signatur


Opretter og bruger du en e-mail-signatur, skal du ikke tænke på at lave en afsenderhilsen, hver gang du sender en e-mail. Se eller læs vores guide omkring e-mail-signatur, så lærer du, hvordan du kan oprette en signatur til, når du sender eller besvarer en e-mail.


Guide: Opret e-mail-signatur i Outlook

Bloker afsender og uønsket mail


Modtager du også en masse e-mails med præmier fra konkurrencer, du aldrig har deltaget i, og e-mails fra fætre, kusiner og onkler fra de varme lande, som vil give dig en masse penge, hvis du bare lige klikker på et link eller besvarer e-mailen og sender alle dine personlige oplysninger? Hvis ja, så er du ikke alene. Med vores guide lærer du, hvordan du blokerer uønskede mails, så du slipper for, at de havner i din indbakke igen.


Guide: Slip for uønskede mails i din indbakke


Har du fået blod på tanden og vil kaste dig over andre programmer fra Microsoft Office 365, kan du se og læse vores guides omkring Word og Excel.


Guide: Om Word


Guide: Om Excel

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service