2 min.
Trustpilot
+45 77 34 18 18

Windows: Anvendelse af computeren uden for dukaNEMT


Hvis du – eller andre – får behov for at anvende computeren til andet end det, der ligger i selve dukaNEMT, er der også mulighed for dette. Det kan for eksempel være at installere et spil, et program eller en printer. Hvis ikke du allerede er på startsiden i dukaNEMT, skal du trykke på dukaNEMT Startside i skærmens øverste, venstre hjørne.

 


Tryk dernæst på Skjul dukaNEMT-knappen i skærmens bund. Nu forsvinder dukaNEMT startsiden fra skærmen, og du får mulighed for at starte forskellige programmer op i Windows.

Eksempelvis kan du gå på internettet ved at trykke på det blå e med teksten ”Internet Explorer” i skærmens venstre side eller i bunden.

For at benytte de mange muligheder i Windows og bl.a. få adgang til Kontrolpanel skal du trykke på Windows startknappen. Den kan se ud på disse to måder og findes nederst i venstre hjørne.

Når du ønsker at få dukaNEMT startsiden frem igen, trykker du blot på den røde dukaNEMT-knap i skærmens venstre side eller i bunden.


 


Få adgang til alle Windows-programmer og installation af flere


Der er mulighed for at åbne for funktionerne i Windows. Dette gør du ved at gå til dukaNEMT Startside og trykke på Hjælp.

 


Tryk på Lås computer op-knappen i højre side. Dette giver dig mulighed for at få åbnet op for alle funktionerne i Windows, herunder kontrolpanelet, som giver adgang til at installere programmer, printere, spil m.m.

 


Når du har foretaget de ønskede ændringer, går du blot tilbage til dukaNEMT og trykker på Lås computer-knappen, som du finder samme sted. Din computer er nu låst igen, og du undgår eventuelle uhensigtsmæssigheder.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Ring mig op Kunde Service