Trustpilot
+45 77 34 18 18

KUN 149 kr./md.

Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

  • Backup af dine filer hver 1/2 time
  • Vi klarer opsætning og opdateringer
  • Øg din IT-sikkerhed med opdaterede programmer
  • Holder dig fri for virus, cyberangreb, og beskytter dine dyrebare data
  • Danmarks bedste IT-support med over 10 års erfaring

dukaPRO

Her får du ubegrænset hjælp fra vores kundeservice. Samtidig med, at vi sørger for din IT-sikkerhed.

Før eller siden driller teknikken os alle. Når det sker for dig, fixer vi problemet her og nu.

Kun 149 kr./md.

Vi hjælper dig videre

Danmarks bedste kundeservice er altid klar til at hjælpe dig videre. Vi tager telefonen inden for få minutter, og finder løsningen på dit IT problem.

Mere end 10 års erfaring

Hos duka har vi mere end 10 års erfaring med IT-support til private, og vi tør derfor godt kalde os EKSPERTER indenfor IT-sikkerhed.

Markedets bedste værktøjer

Vi har udvalgt markedets BEDSTE sikkerhedsprodukt, og samlet dem i en løsning, der sikrer dig bedst muligt mod angreb udefra og som vedligeholder din computer.

Tryghed i centrum

Med vores sikkerhedsløsning, kan du altid føle dig tryg. Vi sikrer, at alt er opdateret og fungerer korrekt, og er du i tvivl, sidder vi klar til at tjekke det for dig.

Support hos Duka

Du får hjælp til alt på din computer. Vi hjælper dig med alt fra Nem-ID til installation af nye programmer, eller gode råd til hensigtsmæssig internet adfærd.

dukaPRO består af:

Ubegrænset IT-support

Vi fixer dit problem, imens vi har dig i røret.

Automatisk backup

Slip for besværet og lad duka tage backup af din data hver halve time

Antivirusprogram

Brug trygt din computer uden at bekymre dig om sikkerheden - den sørger vi for!

Automatisk opdatering

Bliv fri for at opdatere – duka gør det automatisk for dig

Unik IT-løsning


Vi kalder vores løsning for dukaPRO. Det gør vi fordi man ikke skal overlade sin computer til amatører eller velmenende familiemedlemmer. Vores team af professionelle IT-eksperter har skabt en løsning, der sørger for din IT-sikkerhed og giver dig ubegrænset adgang til IT-support, når der opstår problemer med din computer.

Med dukaPRO har du ubegrænset adgang til vores kundeservice. Hos os er der ingen spørgsmål der er for små eller for store. Du bliver mødt af vores dygtige medarbejdere med en ”det skal vi nok få fixet” attitude, så du straks føler, at du er i gode hænder.


Derudover installerer vi et antivirusprogram og sørger for automatisk backup og opdateringer af din computer. Så kan du bruge den uden at bekymre dig om sikkerheden.


 


5-stjernet kundeservice


Med vores løsning har du computerhjælp lige ved hånden. Du har nemlig direkte adgang til vores team af professionelle IT-eksperter via telefon eller mail.


Vi giver dig svar på spørgsmål om brugen af din computer, og vi hjælper dig, uanset om du er kørt fast eller din skærm er gået i sort.


Hos os er der ingen ventetid. Vi giver dig svar på under 2 minutter uanset om du ringer eller skriver til os.


I duka lever vi af glade kunder. Derfor har vi ingen gebyr og ingen binding. Til gengæld over vi dig 5-stjernet kundeservice fra vores dedikerede og professionelle medarbejdere.


 

Oftest stillede spørgsmål

Hvad indeholder dukaPRO?

Med dukaPRO får du en komplet løsning, med alt du skal bruge for at brug din computer helt uden bekymringer. dukaPRO indeholder:

  • Automatiske opdateringer
  • Automatisk Backup 20 GB
  • Antivirusprogram
  • Personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport

dukaPRO tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen lige ved hånden, så du kan `tech it easy´. 

Kan jeg få dukaPRO sammen med en computer fra duka?

Du har selvfølgelig mulighed for at få dukaPRO sammen med en computer fra duka. Vi tilbyder computere i høj kvalitet fra HP, og alle med Microsoft Windows 10 installeret. Når du modtager din nye dukaPRO computer fra os, er alt sat op til dig på forhånd, så du kan ’tech it easy’.

Hvilke styresystemer understøtter dukaPRO?

dukaPRO og alle tilhørende services er understøttet af Microsoft Windows 10. Så har du en computer med Windows 10, så har du også mulighed for at få dukaPRO.

Har du en computer med at ældre Windows system, som f.eks. Windows 7, så kan du desværre ikke få installeret dukaPRO. Generelt anbefaler vi, at du opdaterer dit system til Windows 10 for en bedre IT-sikkerhed. Få mere information om Windows 10 her.

Mac styresystemet iOS understøtter desværre ikke dukaPRO endnu.

Læs mere om dukaPRO

Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service