Trustpilot
+45 77 34 18 18

Kun 59 kr./md.

Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

  • Backup af dine filer hver 1/2 time
  • Bedst i TEST - Antivirus
  • Øg din IT-sikkerhed med opdaterede programmer
  • Holder dig fri for virus, cyberangreb - og holder din computer opdateret

PROsikker

Løsningen indeholder et antivirusprogram, automatisk backup og opdateringer.

Vi sikrer, at løsningen bliver korrekt installeret og altid virker! Normalpris 59 kr./md.

Kun 59 kr./md.

Mere end 10 års erfaring

Hos duka har vi mere end 10 års erfaring med IT-support til private, og vi tør derfor godt kalde os EKSPERTER indenfor IT-sikkerhed.

Markedets bedste værktøjer

Vi har udvalgt markedets BEDSTE sikkerhedsprodukt, og samlet dem i en løsning, der sikrer dig bedst muligt mod angreb udefra og som vedligeholder din computer.

Tryghed i centrum

Med vores sikkerhedsløsning, kan du altid føle dig tryg. Vi sikrer, at alt er opdateret og fungerer korrekt, og er du i tvivl, sidder vi klar til at tjekke det for dig.

PROsikker består af:

Automatisk backup

Slip for besværet og lad duka tage backup af din data hver halve time

Automatisk opdatering

Bliv fri for at opdatere – duka gør det automatisk for dig

Antivirusprogram

Brug trygt din computer uden at bekymre dig om sikkerheden - den sørger vi for!

Lever du også med falsk tryghed? 


Hver eneste dag mister tusindvis af dansker kreditkortoplysninger eller personlige data til hackere. Alligevel tror langt de fleste, at de er godt beskyttet. De lever med falsk tryghed, når det kommer til deres computer.Vi har udviklet PROsikker for at tage hånd om det problem. Og med baggrund i vores mere end 10 års erfaring og markeds bedste IT-værktøjer tør vi godt love dig IT-sikkerhed.


Med PROsikker kan du bruge din computer uden at bekymre dig om sikkerheden. Vi installerer løsningen på din computer, og sørger for at den altid beskytter dig – også når de IT-kriminelle finder nye veje.


Oftest stillede spørgsmål

Hvad indeholder PROsikker?

Med PROsikker får du komplet sikkerhed til din computer. PROsikker indeholder:

1. Automatiske opdateringer
Med PROsikker kører vi opdateringer for dig, så du slipper for irriterende pop-ups og afbrydelser på computeren. Med opdateringer er du ikke alene sikret den nyeste version af et program, men endnu vigtigere, så beskytter nye opdateringer dig også mod virus, som har lettere ved at finde vej til din computer med ældre programmer. Opdateringer er derfor også en del af at beskytte din computer mod trusler udefra. 

Med opdateringer slipper du for at vente på, at nye versioner er installeret på din computer. Det giver en masse tidspilde, som du kan slippe for, fordi opdateringerne altid kører i baggrunden og ikke forstyrer dig på computeren. 

2. Automatisk Backup - 20 GB
Automatisk backup sikkerhedskopierer dine data forsvarligt, så du ikke risikerer at miste dem, hvis uheldet er ude.  

Med backups af din computers filer har du mulighed for at hente tidligere backups, hvis du har mistet din computer. Dermed sørger du for, at dine vigtigste billeder og filer ikke går tabt.  

duka kører backup hver halve time på op til 20 GB og på følgende mapper på din computer:  Skrivebord, Billeder, Dokumenter, Videoer, Musik og Overførsler.  Hvis du ønsker backup af andre mapper, så kan du med fordel bruge en cloudløsning til at gemme dine filer eksternt.

3. Antivirusprogram
Hver dag mister tusindvis af danskere kreditkortoplysninger eller personlige data til hackere. Det kan du undgå med antivirus-beskyttelse. 

Med PROsikker får du Bitdefender, et antivirusprogram, der i flere internationale tests er bedømt som et af de bedre programmer på markedet, og som har vundet bedst i test af forbrugerrådet TÆNK i 2019. 

Bitdefender beskytter dig mod:

 - Vira og ransomware
- Malware
- Cyberangreb via netværket (f.eks. gennem web og e-mail)

PROsikker er en bekymringsfri løsning, der sørger for at du kan `tech it easy´.

Kan jeg få PROsikker på min nuværende computer?

PROsikker er hardware-uafhængigt, hvilket betyder, at du sagtens kan få det installeret på din nuværende computer. Når du har købt PROsikker vil du modtage en e-mail, som indeholder et link til installation af softwaren.  Når du har hentet softwaren til din computer, så er du godt beskyttet. Inde i programmets kontrolcenter har du overblik over, hvad PROsikker indeholder, hvornår din computer bliver opdateret, og status efter, vi har kørt en antivirus-scanning.

Her har du også mulighed for at installere yderligere services, hvis du ønsker det.

Hvilke styresystemer understøtter PROsikker?

PROsikker og alle tilhørende services er understøttet af Microsoft Windows 10. Så har du en computer med Windows 10, så har du også mulighed for at få PROsikker.

Har du en computer med at ældre Windows system, som f.eks. Windows 7, så kan du desværre ikke få installeret PROsikker. Generelt anbefaler vi, at du opdaterer dit system til Windows 10 for en bedre IT-sikkerhed. Få mere information om Windows 10 her.

Macs styresystem, iOS, understøtter desværre ikke PROsikker endnu.

Læs mere om PROsikker

Har du også brug for support?

dukaPRO


Med dukaPRO kan du både få PROsikker og PROsupport til din computer, så du og din computer er dækket helt ind. 


Med mere end 200.000 henvendelser om året er vi i duka eksperter i at hjælpe danskerne med deres IT-udfordringer. Før eller siden driller teknikken os alle. Når det sker for dig, så klarer vi problemet for dig her og nu, så du kan komme videre.


Med PROsupport har du ubegrænset adgang til vores kundeservice. Vi holder åbent 9-20 alle hverdage og 9-15 om lørdagen. Så du kan få fat i os, når det passer dig.


Kun 149 kr./md.


Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

Vi gør din IT sikker


Når vi kalder vores løsning PROsikker, er det fordi man ikke skal overlade sin computer til amatører, eller velmenende familiemedlemmer.


Vores team af professionelle IT-eksperter har skabet en løsning, der tager hånd om din IT-sikkerhed. Så du kan bruge din computer uden at bekymre dig om sikkerheden.

Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service