Trustpilot
+45 77 34 18 18

dukaPRO til alle!

Nu kan du få Danmarks bedste IT-løsning til Windows 10 - uden at skifte computer.

IT-løsninger til alle behov


Som noget helt NYT har vi nu en IT-løsning, der tager hånd om din IT-sikkerhed. Løsningen består af dukaPRO, PROsupport og PROsikker der tilsammen – eller hver for sig udgør en unik IT-løsning, der gør det nemt for dig at få løst dine computerproblemer.


Vi kalder vores nye løsning for dukaPRO, fordi du ikke skal overlade din computer til amatører eller velmenende familiemedlemmer. I stedet bør du lade vores professionelle IT-eksperter hjælpe dig.


OBS: Vores IT-løsninger kræver, at din computer har Microsoft Windows 10 installeret.


Har din computer ikke Windows 10, kan du læse her, hvorfor du bør få den opdateret snarest

dukaPRO + computerSkal du bruge en ny computer, kan du også kombinere PROsupport og PROsikker med leje af en helt ny dukaPRO computer.


Oftest stillede spørgsmål

Hvad er dukaPRO?

dukaPRO er den perfekte service til dig, som ikke gider bekymre dig om IT. Med dukaPRO har du mulighed for at sammensætte en pakke efter dine behov. Du har med dukaPRO adgang til flere services som:

  • Automatiske opdateringer
  • Automatisk Backup 20 GB
  • Antivirusprogram
  • Personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport

Du kan vælge at få dukaPRO installeret på din nuværende computer, eller du kan vælge dukaPRO med en computer, hvor du også får en lækker HP-computer med Microsoft Windows 10 med i købet.

Er der binding på mit dukaPRO abonnement?

Ingen binding = Ingen bekymringer.
Der er ingen binding på dukaPRO services. Du har til hver en tid mulighed for at opsige dit abonnement. Abonnementet vil blot løbe til udgangen af indeværende måned.

Hvad indeholder PROsikker?

Med PROsikker får du komplet sikkerhed til din computer. PROsikker indeholder:

1. Automatiske opdateringer
Med PROsikker kører vi opdateringer for dig, så du slipper for irriterende pop-ups og afbrydelser på computeren. Med opdateringer er du ikke alene sikret den nyeste version af et program, men endnu vigtigere, så beskytter nye opdateringer dig også mod virus, som har lettere ved at finde vej til din computer med ældre programmer. Opdateringer er derfor også en del af at beskytte din computer mod trusler udefra. 

Med opdateringer slipper du for at vente på, at nye versioner er installeret på din computer. Det giver en masse tidspilde, som du kan slippe for, fordi opdateringerne altid kører i baggrunden og ikke forstyrer dig på computeren. 

2. Automatisk Backup - 20 GB
Automatisk backup sikkerhedskopierer dine data forsvarligt, så du ikke risikerer at miste dem, hvis uheldet er ude.  

Med backups af din computers filer har du mulighed for at hente tidligere backups, hvis du har mistet din computer. Dermed sørger du for, at dine vigtigste billeder og filer ikke går tabt.  

duka kører backup hver halve time på op til 20 GB og på følgende mapper på din computer:  Skrivebord, Billeder, Dokumenter, Videoer, Musik og Overførsler.  Hvis du ønsker backup af andre mapper, så kan du med fordel bruge en cloudløsning til at gemme dine filer eksternt.

3. Antivirusprogram
Hver dag mister tusindvis af danskere kreditkortoplysninger eller personlige data til hackere. Det kan du undgå med antivirus-beskyttelse. 

Med PROsikker får du Bitdefender, et antivirusprogram, der i flere internationale tests er bedømt som et af de bedre programmer på markedet, og som har vundet bedst i test af forbrugerrådet TÆNK i 2019. 

Bitdefender beskytter dig mod:

 - Vira og ransomware
- Malware
- Cyberangreb via netværket (f.eks. gennem web og e-mail)

PROsikker er en bekymringsfri løsning, der sørger for at du kan `tech it easy´.

Hvad indeholder PROsupport?

Med PROsupport er hjælpen altid lige ved hånden. PROsupport indeholder:

  • Personlig IT-support med fjernsupport

Kunne du tænke dig din egen personlige IT-afdeling, så er PROsupport det sikre valg.

Læs mere om dukaPRO

Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service