Trustpilot
77 34 18 18

Acer Aspire 3

Aspire 3 er med sin 15,6” skærm og vægt under 2 kg perfekt til hverdagsbrug.

Bestil nu og få dukaPRO gratis i 3 mdr.

Kun 3.499 kr.

Få ubegrænset IT-hjælp i 3 mdr. til 0,-

BLACK WEEK HOS DUKA. Få ubegrænset IT-hjælp, fuld antivirus og automatisk backup helt gratis i 3 måneder!

Hurtig opstart

Med en SSD harddisk er du altid sikret en hurtig og stabil opstart af din computer.

15.6" skærm

Få en skærm, som er stor nok til at streame eller arbejde på, mens den stadig passer i tasken, når du er på farten.

Acer Aspire 3

Rigtig god all-round computer 

Er du på udkig efter en rigtig god all-round computer, så er det værd at kigge på Aspire 3.  

Her får du en bærbar computer, der er ideel til hverdagsopgaver. Dens tynde og lette design gør den perfekt til både arbejdet og studiet.  

Aspire 3 er en elegant og brugervenlig computer. Den kommer med et stort tastatur og en stor 15,6” skærm. Skærmen giver dig et godt detaljeringsniveau, og derudover kommer den med antirefleksbelægning, der forbedrer skarpheden i direkte lys.  

 

Har du lyst til en serviceordning?

Lyder det som en computer for dig? Og vil du gerne slippe for alt det besvær, der kan følge med en computer og dens sikkerhed? Så kan vi anbefale dukaPRO, der er vores skræddersyede løsning, som sørger for, at du får automatiske opdateringer, antivirus og backup. Ideelt, hvis du bare ikke gider tage dig af alt det praktiske og kedelige. Du får også direkte adgang til vores kundeservice. Så har du altid hjælpen til din computer lige ved hånden.  

Læs mere


Hvad får jeg med dukaPRO?

Brugssupport

Du har ubegrænset adgang til hjælp til alle tænkelige situationer, hvor du kommer i tvivl eller din computer driller:

 • Brug af netbank, MobilePay og andre programmer. 
 • Vejledning til kommunikationsprogrammer som Skype, FaceTime, Messenger & Google Duo
 • Vi guider dig gennem f.eks. at bestille billetter til fly, koncerter eller festivaler online
 • Registrering af el, vand og varme online
 • Tilmelding af regninger til PBS
 • Brug af streamingtjenester som dr.dk, Netflix, ViaPlay og YouSee
 • Vejledning om scams, både dem på telefon, mail og SMS
 • Råd og hjælp til billedredigering
 • Hjælp til SKAT, borger.dk, e-Boks og andre nyttige hjemmesider
 • Generel vejledning af færden på hjemmesider og webshops
Antivirus
Læs mere om antivirus i sikkerhedspakken

Med i Sikkerhedspakken følger intet mindre end markedets bedste antivirus, der hjælper over 500 millioner mennesker verden over med at afværge angreb i form af f.eks. phishing eller malware. Tjenesten leveres af Bitdefender, der har været førende på området i årtier, og beskytter alle fra de største IT-virksomheder i verden til helt almindelige private brugere.

Et godt antivirusprogram er fundamentet for din IT-sikkerhed, og Bitdefender er blandt de bedste, der findes. Antivirusprogrammet sørger for at holde dig sikker, når du bruger din computer. Det gælder både når du er på internettet, og måske kommer til at komme ind på en lyssky hjemmeside, eller his du bliver aktivt angrebet af hackere. Bitdefender kan også markere mistænkelige e-mails, så du ikke falder i den desværre alt for almindelige phishing-fælde, hvor man bliver lokket til at trykke på et link i en e-mail. Der er set utallige eksempler på den slags mails, og de håndteres bedst med en blanding af skepsis, sund fornuft og et godt antivirusprogram.

Et antivirusprogram er selvfølgelig ikke en opfordring til at tage hovedet under armen, når det gælder ens digitale liv. Hvad et godt antivirusprogram derimod kan gøre, er at fungere som din ekstra kritiske sans, der kan advare dig, hvis der er noget, du skal være opmærksom på i en given situation. 

Sikkerhedskopiering
Læs mere om sikkerhedskopiering i sikkerhedspakken

Tages hver halve time (afhængig af at have forbindelse til internettet).

Der tages backup af følgende bruger-mapper: "Skrivebord", "Billeder", "Dokumenter", "Videoer", "Musik", "Overførsler". (Med bruger-mapper menes de mapper, som findes under mappen "Brugere" / "Users"). *

Der tages backup til en grænse på 20 GB på tværs af mapper. Data er tilgængelig i mindst 30 dage efter ændring/sletning.

Der er ikke nogen vej udenom det: Alle bør have en backupløsning, hvis man vil vide sig helt sikker på, at ens data ikke kan forsvinde på et splitsekund. Uanset om der er tale om en stor skriftlig opgave, et regneark eller familiens digitale fotoalbum, er det hele sårbart, hvis man ikke sørger for at gemme det enten flere steder eller på flere forskellige måder. Med vores automatiske backup, der tages hver halve time, skal du ikke være bange for at miste det arbejde du laver på din computer, selv hvis uheldet skulle være ude.

De fleste eksperter anbefaler at gemme både lokalt (på din egen computer) og i en cloud-løsning, som f.eks. dukas automatiske backup. Cloud-løsninger henviser til den så omtalte ”sky”, hvor man kan lagre sin data, som f.eks. Dropbox, Google Drive og lignende. Grunden til denne anbefaling er, at andet ganske enkelt er for usikkert, og man løber en unødvendig risiko ved ikke at sikre sig på denne måde. Det sikre i en cloud-løsning er netop, at den er tilgængelig, uanset hvad der sker med dit eget stykke hardware.

Alt for mange oplever at miste uvurderlige billeder eller vigtige dokumenter, fordi de ikke har en backupløsning. Med vores automatiske backup behøver du aldrig være nervøs for, at det kan ske for dig igen.

* Der tages ikke backup af .exe eller .msi-filer der måtte findes i mapperne.

Installation

Vi hjælper dig videre med alt lige alt fra tilslutning og opsætning af eksterne enheder til konti på de sociale medier.

 • Opsætning af printere
 • Tilslutningsmuligheder til din computer
 • Installation og opsætning af konti til sociale medier, e-mail og meget andet
Teknisk support

Du får både teknisk support til din computer og hjælp til fx opsætning af dit internet.

 • Tekniske udfordringer med din computer
 • Problemer med internettet
 • Opsætning af DNS
Automatisk opdatering
Læs mere om opdateringer i sikkerhedspakken

Her er de programmer, der automatisk opdateres med Sikkerhedspakken*

 • Adobe Reader
 • Adobe Flash 
 • Skype
 • Teamviewer 
 • VLC
 • Antivirus (Bitdefender)
 • Google Chrome

* Forudsat, at de er installerede på computeren i forvejen.

 

En af de vigtigste faktorer i din online sikkerhed er, om dine programmer er opdaterede til de nyeste versioner. Hackere finder og udnytter nemlig huller i ældre versioner, og bruger dem som indgang til alt, der ligger på din computer.

Derfor inkluderer vi i Sikkerhedspakken automatisk opdatering af udvalgte programmer, så du kan være sikker på, at ingen finder huller i din sikkerhed.  Og det er slet ikke så langt ude at tro, at du ligger inde med gamle versioner af programmer  - det viser sig, at mindst 13,6 %  af programmerne på danskernes computere er forældede, på trods af, at der findes opdateringer tilgængelige til dem. Det er muligvis fordi man får valget, om man vil opdatere nu, eller vente til lidt senere. Og når man nu får valget, kender vi godt svaret, for det kommer altid lige når man har gang i noget vigtigt, hvor man ikke gider vente fem minutter på en opdatering. Det er netop derfor, vi har gjort vores opdateringer automatiske, for så skal du aldrig tage stilling til, om det er noget, du vil gøre lige nu, eller udskyde til senere.

Ved at sørge for at holde alle programmer opdaterede, mindsker man markant risikoen for at blive ramt af hackerangreb. Derfor har vi inkluderet denne service som standard i vores Sikkerhedspakke.

 


 

Generelt

RAM:

 • 4 GB 

Hukommelse:

 • 256 GB SSD harddisk

Vægt:

 • 1,9 kg

Mål (bxdxh) i cm:

 • 36,3 x 24,7 x 19,9 

Batteri:

 • Op til 9 timer

 

Processor

Intel i5-6300U dual core (2,4 GHz)

Processoren, også kaldet CPU’en, er ”hjernen” i computeren. Jo mere kraftig den er, jo mere vil computeren kunne gøre på samme tid, og jo hurtigere vil du opleve, at din computer er.

 

Hukommelse

4 GB RAM

RAM kan sammenlignes med din computers korttidshukommelse. Det er hér, de oplysninger, der skal bruges lige her og nu ligger, så computeren hurtigt kan hive fat i dem.

 

256 GB SSD harddisk

Harddiskens plads bruges både på det, du selv har valgt at gemme på den, samt det, der er påkrævet for at få systemet til at køre som det skal. Du kan se på det som computerens langtidshukommelse. Jo flere gigabyte harddisken har, jo mere kan lagres på harddisken.

Skærm

15,6" skærm

13", 15" eller 21" skærm? Det kan være svært. Hvis man har tænkt sig at tage sin computer med på farten, kan det være en god idé at holde sig til 15" eller under. Hvis der derimod er tale om en computer, som skal stå det samme sted altid, burde man vælge en større skærm, da det er mere behageligt at kigge på.

1920x1080 Full HD opløsning 

En computerskærm består af pixels(små farvede firkanter). Billedet på skærmen bliver skabt af pixels, der skifter farve. Skærmopløsningen beskriver, hvor mange pixels skærmen kan vise vandret og lodret.

Kamera

VGA-webcam

Et Webcam er et kamera, som sidder i computeren. Med et webcam kan du foretage videoopkald fra din computer, så du kan komme i kontakt med de nærmeste.


Batteri

2-cellers, Lithium Ion

På en bærbar computer er batteriet et væsentligt element i computeren. Desto bedre batteriet er, jo længere tid kan du arbejde på computeren uden at have den til strøm.

 

9 timers batteritid

Selvom to computere har det samme batteri, er det ikke ensbetydende med, at computere har den samme batterilevetid. Mange computere har nemlig indbyggede strømbesparende funktioner - nogle bedre end andre.

 

Mål

36,3 x 24,7 x 19,9 

Målene er angivet i bredde x dybde x højde.

 

Hvad er en duka serviceordning?

Med en serviceordning fra Duka er du altid sikker på, at alting er, som det skal være på din computer. Du kan vælge at være fuldt dækket ind med vores dukaPROdukaPLUS eller dukaMINI-løsninger, hvor der både vil være taget hånd om din sikkerhed og opdateringer til din computer, og du får adgang til support fra Danmarks bedste kundeservice. 

Du kan også vælge vores specialiserede serviceordninger, Sikkerhedspakken og Supportpakken, hvis du kun har brug for, at vi tager os af specifikke dele af dine IT-behov. Så kan du få helt styr på din sikkerhed eller dine supportbehov fra kun 59 kr./md.   

Uanset hvad findes der en løsning til dig hos Duka! 

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Bestil din Acer Aspire 3

Lige nu kan du få ubegrænset IT-hjælp, fuld antivirus og automatisk backup med til din computer helt gratis i 3 måneder.

Vil du leje eller købe computeren?

Har du brug for en serviceordning?

BLACK WEEK TILBUD SPECIELT TIL DIG

Bestiller du Acer Aspire 3 i dag, kan du helt gratis få ubegrænset IT-support, fuld antivirus og automatisk backup i 3 måneder. 

Tryk på næste og vælg herefter om hvorvidt du ønsker dukaPRO helt gratis 3 måneder.

Næste

Serviceordning med i aftalen

Når du lejer en Duka-løsning hos os får du automatisk og ganske gratis en servicepakke med i prisen. Det betyder, at du altid kan få hjælp, når du har mest brug for det.

Ok - Fortsæt til næste trin

Ønsker du gratis IT-hjælp i 3 måneder?

Vælger du "ja tak" opretter du et dukaPRO abonnement. De første 3 måneder er gratis, herefter 149 kr./md. 

 

Med dukaPRO får du en komplet løsning, med alt du har behov for  til at bruge din computer helt uden bekymringer.  

dukaPRO indeholder: 

 • Automatiske opdateringer af de vigtigste programmer på din computer. På den måde sikrer du dig, at gamle versioner af programmer ikke formindsker din sikkerhed 
 • Automatisk Backup af dine filer på op til 20 GB 
 • Antivirusprogram fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over 
 • Ubegrænset personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport fra Danmarks bedste kundeservice 

dukaPRO tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen altid lige ved hånden. 

Læg bestilling i kurv
product image

Din kurv

{{ line.title }} {{ line.price }}kr./md.

At betale nu {{ totalNow }}

Herefter {{ totalMonthly }} kr./md.

(Rabat på dukaPRO bliver automatisk tilføjet efter køb)

Brug for hjælp?

Ring til os 77 34 18 18

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service