Trustpilot
77 34 18 18

Acer Aspire 3

A315-54K-52XB

Håndter alle dine behov med en kombinationen af kraftfuld teknologi og nyttige designfunktioner!

Kun 3.399 kr.

Hurtig opstart

Med en SSD harddisk er du altid sikret en hurtig og stabil opstart af din computer.

15.6" skærm

Få en skærm, som er stor nok til at streame eller arbejde på, mens den stadig passer i tasken, når du er på farten.

Kraftfuld processor

Se nemt og hurtigt videoer, surf på nettet eller færdiggør dit arbejde med 5. generations Intel® Core™ i5 processor og Intel® HD Graphics grafikkort.

Acer Aspire 3

Rigtig god all-round computer 

Er du på udkig efter en rigtig god all-round computer, så er det værd at kigge på Aspire 3.  

Her får du en bærbar computer, der er ideel til hverdagsopgaver. Dens tynde og lette design gør den perfekt til både arbejdet og studiet.  

Aspire 3 er en elegant og brugervenlig computer. Den kommer med et stort tastatur og en stor 15,6” skærm. Skærmen giver dig et godt detaljeringsniveau, og derudover kommer den med antirefleksbelægning, der forbedrer skarpheden i direkte lys.  


Fordelen ved trådløshed

Oprethold et stærkt og stabilt trådløst signal med den strategisk placerede Wi-Fi 5 (802.11ac) trådløse antenne. Det optimerede digitale webkamera og mikrofonen holder dig forbundet med fantastisk lyd og tydelige billeder.

Har du lyst til en serviceordning?

Lyder det som en computer for dig? Og vil du gerne slippe for alt det besvær, der kan følge med en computer og dens sikkerhed? Så kan vi anbefale Tryghedspakken, der er vores skræddersyede løsning, som sørger for, at du får automatiske opdateringer, antivirus og backup. Ideelt, hvis du bare ikke gider tage dig af alt det praktiske og kedelige. Du får også direkte adgang til vores kundeservice. Så har du altid hjælpen til din computer lige ved hånden.  

Læs mere
Generelt

RAM:

 • 4 GB 

Hukommelse:

 • 256 GB SSD harddisk

Vægt:

 • 1,9 kg

Mål (bxdxh) i cm:

 • 36,3 x 24,7 x 19,9 

Batteri:

 • Op til 9 timer

 

Processor

Intel i5-6300U dual core (2,4 GHz)

Processoren, også kaldet CPU’en, er ”hjernen” i computeren. Jo mere kraftig den er, jo mere vil computeren kunne gøre på samme tid, og jo hurtigere vil du opleve, at din computer er.

 

Hukommelse

4 GB RAM

RAM kan sammenlignes med din computers korttidshukommelse. Det er hér, de oplysninger, der skal bruges lige her og nu ligger, så computeren hurtigt kan hive fat i dem.

 

256 GB SSD harddisk

Harddiskens plads bruges både på det, du selv har valgt at gemme på den, samt det, der er påkrævet for at få systemet til at køre som det skal. Du kan se på det som computerens langtidshukommelse. Jo flere gigabyte harddisken har, jo mere kan lagres på harddisken.

Skærm

15,6" skærm

13", 15" eller 21" skærm? Det kan være svært. Hvis man har tænkt sig at tage sin computer med på farten, kan det være en god idé at holde sig til 15" eller under. Hvis der derimod er tale om en computer, som skal stå det samme sted altid, burde man vælge en større skærm, da det er mere behageligt at kigge på.

1920x1080 Full HD opløsning 

En computerskærm består af pixels(små farvede firkanter). Billedet på skærmen bliver skabt af pixels, der skifter farve. Skærmopløsningen beskriver, hvor mange pixels skærmen kan vise vandret og lodret.

Kamera

VGA-webcam

Et Webcam er et kamera, som sidder i computeren. Med et webcam kan du foretage videoopkald fra din computer, så du kan komme i kontakt med de nærmeste.


Batteri

2-cellers, Lithium Ion

På en bærbar computer er batteriet et væsentligt element i computeren. Desto bedre batteriet er, jo længere tid kan du arbejde på computeren uden at have den til strøm.

 

9 timers batteritid

Selvom to computere har det samme batteri, er det ikke ensbetydende med, at computere har den samme batterilevetid. Mange computere har nemlig indbyggede strømbesparende funktioner - nogle bedre end andre.

 

Mål

36,3 x 24,7 x 19,9 

Målene er angivet i bredde x dybde x højde.

 

Med Klargøringspakken hjælper vi dig med at gøre din nye computer klar til brug. Så kan du hurtigt og nemt komme i gang med at bruge den uden, at du skal tænke på opsætning, installation og konfiguration. Køber du computer fra Duka får du Klargøringspakken til 0 kr. (normalpris 699 kr.).

Vi sørger for at fjerne al den software, der er præinstalleret på en ny computer. Det gør det ikke alene nemt og hurtigt for dig at komme i gang med at bruge din nye computer. Det frigiver også en masse plads på computeren, så der er plads til alle dine filer og dokumenter.

Hvad er en duka serviceordning?

Med en serviceordning fra Duka er du altid sikker på, at alting er, som det skal være på din computer. Du kan vælge at være fuldt dækket ind med vores TryghedspakkendukaPLUS eller dukaMINI-løsninger, hvor der både vil være taget hånd om din sikkerhed og opdateringer til din computer, og du får adgang til support fra Danmarks bedste kundeservice. 

Du kan også vælge vores specialiserede serviceordninger, Sikkerhedspakken og Supportpakken, hvis du kun har brug for, at vi tager os af specifikke dele af dine IT-behov. Så kan du få helt styr på din sikkerhed eller dine supportbehov fra kun 59 kr./md.   

Uanset hvad findes der en løsning til dig hos Duka! 

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Bestil din Acer Aspire 3

Vælg herunder, om du ønsker en serviceordning fra Duka

Vil du leje eller købe computeren?

Har du brug for en serviceordning?

Nej tak, jeg har ikke brug for en serviceordning

Med dukaPRO serviceordning får du følgende: 

 • 20 GB backup af dine data
 • Anerkendt Anti-Virus, BitDefender
 • Automatiske opdateringer, som gennemtestes af Duka inden udsendelse
 • Personlig IT-support
  Hverdage 9.00–20.00
  Lørdage 9.00–15.00

Pris 149 kr./md.

Ønsker du ikke en serviceordning skal du kontakte vores kundeservice på 77 34 18 18.

 

Jeg accepterer!

Serviceordning med i aftalen

Når du lejer en Duka-løsning hos os får du automatisk og ganske gratis en servicepakke med i prisen. Det betyder, at du altid kan få hjælp, når du har mest brug for det.

Ok - Fortsæt til næste trin

Hvilken serviceordning ønsker du?

Bestil i dag og få første måned gratis!

Ingen binding, ingen gebyrer eller andre undskyldninger for ikke at prøve det -

 

Med Tryghedspakken får du en komplet løsning, med alt du skal bruge for at brug din computer helt uden bekymringer.  Tryghedspakken indeholder: 

 • Automatiske opdateringer af de vigtigste programmer på din computer. På den måde sikrer du dig, at gamle versioner af programmer ikke formindsker din sikkerhed 
 • Automatisk Backup af dine filer på op til 20 GB 
 • Antivirusprogram fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over 
 • Ubegrænset personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport fra Danmarks bedste kundeservice 

Tryghedspakken tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen altid lige ved hånden. 

Med Supportpakken er hjælpen altid lige ved hånden med én løsning og ingen bekymringer! 

Supportpakken er din simple vej til ubegrænset og personlig IT-support fra Duka. Med et enkelt opkald har du din egen personlige IT-afdeling klar til at hjælpe dig – og vi bliver ved, til det virker. Med Danmarks bedste kundeservice er du altid i sikre hænder. 

Vi benytter fjernsupport med TeamViewer i vores kundeservice, så vi altid har mulighed for at tage et direkte kig på din computer – så undgår vi de svære forklaringer af problemerne. Hos Duka behøver du altså ikke være ekspert i forvejen for at få den hjælp, du har brug for.  

Med Supportpakken kan du ringe ubegrænset til vores kundeservice i åbningstiden. 

Åbningstider: 
Hverdage mellem 09:00 – 20:00 
Lørdage mellem 09:00 – 15:00 

Med Sikkerhedspakken får du:  

 • Markedets bedste antivirus fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over  
 • Automatiske opdateringer af programmer 
 • Sikkerhedskopiering af dine vigtigste filer hver halve time, så du aldrig risikerer at miste det mest essentielle for dig.  
 • Ubegrænset sikkerhedssupport, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om din IT-sikkerhed. Uanset om du har fået en mistænkelig e-mail eller er i tvivl om, hvorvidt en hjemmeside er sikker, så kan du ringe til os for vejledning.  
Læg bestilling i kurv
product image

Din kurv

{{ line.title }} {{ line.price }}kr./md.

At betale nu {{ totalNow }}

Herefter {{ totalMonthly }} kr./md.

Brug for hjælp?

Ring til os 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Spørgsmål og svar Kunde Service