77 34 18 18

Dataoverførsel

Læs her, hvordan vi hjælper dig med at overføre data fra én enhed til en anden


Overførsel af data mellem to enheder
Med vores hjælp kan du trygt flytte data

Har du et medlemskab fra Duka, så hjælper vi dig gerne med at flytte alle former for data fra en enhed til den anden.

Det kan eksempelvis være dine feriebilleder, der skal flyttes fra din telefon til din computer, eller en lydbog du har købt via din computer, og som du vil høre på din smartphone.

Opsætning af backup
Vi kan vejlede og opsætte backup af din enhed

Vi kan vejlede dig backup, og opsætte en på din enhed

Der findes et hav af forskellige backup-løsninger, og for de fleste af os, kan det være svært at gennemskue fordele og ulemper ved dem.

Med et medlemskab hos Duka får du hjælp til at finde den rigtige løsning til dig, ligesom vi selvfølgelig sørger for, at du får taget en backup af dine data. På den måde kan du være tryg ved, at dine data er sikre.

Vi kan hjælpe dig via fjernstyring
Via fjernstyring kan vi hjælpe dig at overføre data

Vi har mulighed for at hjælpe dig via et fjernstyringsprogram. På den måde kan du nemt vise os, hvilken data du har brug for at flytte fra en enhed til en anden.

Mere end 10 års erfaring med IT-hjælp og fjernstyringsværktøjet, gør det muligt for os at hjælpe dig med stort set alle IT-problemer, uanset om det er på din computer, smartphone, printer eller tablet.


Udfyld formularen herunder og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig:


Du kender det godt … det føles usikkert at feriebillederne kun ligger på din smartphone, men du kan ikke huske, hvordan du får dem over på din computer.


Det er altid en god idé at have sin data – som eksempelvis fotos eller breve – gemt mere end ét sted. På den måde er du sikker på ikke at miste dem, hvis der sker noget med din computer eller smartphone.


Med et medlemskab hos Duka får du hjælp til at overføre din data fra for eksempel din smartphone til din computer. Vi giver dig også en hånd med at opsætte en løsning, der tager backup på din smartphone, computer eller tablet.Spørgsmål og svarKunde Service