77 34 18 18

Installation af programmer og apps

Læs her, hvordan vi hjælper dig med at installere og opsætte programmer og apps på dine elektroniske enheder


Kompatibilitet og installation
Vi sikrer os kompatibilitet og installerer programmet

Når du skal have installeret et nyt program eller en ny app på din enhed, så hjælper vi dig gerne.

Først og fremmest sikre vi, at programmet understøtter din enhed (computer, smartphone eller tablet).

Er programmet kompatibelt med enheden, så sørger vi for at installere den nyeste version korrekt på din computer, ligesom vi tjekker at alt virker som det skal, når programmet er installeret.

Opdatering eller afinstallation
Opdatering eller afinstallation af dine programmer

Har du programmer eller apps på din computer, smartphone eller tablet, så hjælper vi naturligvis også med at få disse opdateret til den nyeste version.

Ønsker du ikke længere at have dem på din enhed, så kan vi nemt afinstallere dem for dig, ligesom du altid kan ringe til os, hvis du har generelle spørgsmål til enten programmer eller apps.

Vi kan hjælpe dig via fjernstyring
Via fjernstyring kan vi hjælpe dig installation

Vi har mulighed for at hjælpe dig via et fjernstyringsprogram. På den måde kan du nemt vise os, hvilken programmer og apps du ønsker hjælp til.

Mere end 10 års erfaring med IT-hjælp og fjernstyringsværktøjet, gør det muligt for os at hjælpe dig med stort set alle IT-problemer, uanset om det er på din computer, smartphone, printer eller tablet.


Udfyld formularen herunder og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig:


Der er meget at holde styr på, når et nyt program eller en ny app skal installeres … kommer programmet eller appen fra en troværdig udbyder? Er det den rigtige version? Hvordan finder du programmet eller appen, når du har installeret dem?


Alt det har vi styr på hos Duka, og med et medlemskab hos os, kan du ringe til os og få hjælp, hvis du er i tvivl om installationen af et program eller en app.
Spørgsmål og svarKunde Service