77 34 18 18

Købsrådgivning

Få råd og vejledning, når du køber ny elektronik


Rådgivning ved valg af ny elektronik
Vi hjælper dig med at vælge ny elektronik

Det er, ikke nødvendigvis svært at finde en ny computer eller smartphone. Problemet kommer faktisk først, når du skal finde ud af, om det nu også er det rigtige til dine behov.

På et marked med tusindvis af muligheder, er det nemt at blive overvældet, og endda købe det første du falder over, fordi du ikke orker at sætte dig ind i detaljerne om de enkelte produkter.

Vi giver dig gerne en hånd i denne proces, og ved at få stillet dig en række spørgsmål, kan vi hjælpe dig med at finde den enhed, der passer bedst til dine behov.

Rådgivning ved køb af ny elektronik
Vi hjælper dig hele vejen indtil du har købt

Vi nøjes ikke med kun at rådgive dig om valget af elektronik.

Vi sidder også gerne med på sidelinjen, mens du køber din nye enhed. Så har du os i baghånden, hvis der opstår spørgsmål undervejs.

Vi kan hjælpe dig via fjernstyring
Via fjernstyring kan vi hjælpe dig med at købe ny elektronik

Vi har mulighed for at hjælpe dig via et fjernstyringsprogram. På den måde kan du nemt vise os, hvilke eksempelvis computere eller tablets du overvejer.

Med mere end 10 års med at sælge og supportere elektronik er vi godt klædt på til at hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt til dine behov.


Udfyld formularen herunder og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig:


Det kan være svært at finde en computer eller smartphone, der passer til ens behov … skal du have en bærbar eller en stationær computer, skal skærmen være 15” eller 24”, og skal din nye smartphone være baseret på Android eller iOS?


Der opstår som regel rigtig mange spørgsmål, når man er i markedet efter ny elektronik.


Hos Duka har vi mere end 10 års erfaring med at sælge og yde support på computere, smartphones og tablets. Det betyder, at vi har stor erfaring med produkterne, og at vi er godt klædt på til at stille dig de rigtige spørgsmål om dine ønsker og behov, når du skal have en ny enhed.


Vi sidder også gerne med på sidelinjen, mens du køber din nye enhed, så vi er sikre på, at alt er gået som det skal.


Spørgsmål og svarKunde Service