77 34 18 18

Sikker handel

Læs her, hvordan vi hjælper dig med at handle sikkert på internettet


Vurdering af netbutik
Sammen med dig vurderer vi om netbutikken er sikker

Kommer du i tvivl om en netbutik er troværdig, så kan du altid kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive dig i sikker handel på internettet.

Sammen med dig kan vi gennemgå de netbutikker, som du er usikre på at bruge. Undervejs giver vi dig også tips og tricks om, hvad du skal holde øje med, når du fremover handler på internettet, og vil vurdere om en butik er troværdig.

Hjælp til to-faktor godkendelse
Vi hjælper dig med at bruge og opsætte to-faktor godkendelse

Når du betaler med et kreditkort online, vil du hos de fleste netbutikker blive bedt om at logge ind med dit NemID for at godkende købet. Støder du på udfordringer med godkendelsen, så hjælper vi dig med det.

Vi kan hjælpe dig via fjernstyring
Via fjernstyring kan vi hjælpe dig med at handle sikkert

Vi har mulighed for at hjælpe dig via et fjernstyringsprogram. På den måde kan du nemt vise os, hvilken netbutik du ønsker at handle hos, ligesom vi kan guide dig til at tjekke om den er sikker.

Mere end 10 års erfaring med IT-hjælp og fjernstyringsværktøjet, gør det muligt for os at hjælpe dig med stort set alle IT-problemer, uanset om det er på din computer, smartphone, printer eller tablet.


Udfyld formularen herunder og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig:


Du har fundet en spændende netbutik … men er den mon sikker? Du kender det sikkert, bedst som du skal til at købe en ny kjole, bestille flybilletter eller noget helt tredje, bliver du i tvivl. Er det mon en svindel netbutik, eller kan du trygt og roligt bestille fra den?


Med et medlemskab fra Duka har du adgang til vores kundeservice. Her sidder vi klar til at rådgive dig om sikker nethandel. Vi er eksperter indenfor området, og kan derfor hurtigt vurdere om en netbutik er troværdig.


Vi kan også vise dig, hvad du skal kigge efter i fremtiden, hvis du ønsker selv at kunne vurdere en netbutiks troværdighed.


Spørgsmål og svarKunde Service