77 34 18 18

Sociale medier

Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig godt i gang med at bruge sociale medier som Facebook, Instagram og Pinterest


Opsætning og vejledning
Vi kan oprette og opsætte dine sociale medier

Når du skal i gang med at bruge sociale medier som Facebook og Instagram, skal du have en konto. Det kan godt virke lidt uoverskueligt at komme i gang med, men heldigvis er vores kundeservicemedarbejdere erfarne brugere af de sociale medier, og derfor kan de nemt hjælpe med at sætte en konto op til dig.

Vi hjælper dig også gerne med at ændre kodeord, lave de rigtige privatlivsindstillinger eller at uploade dit profilfoto.

Hjælp til brug af sociale medier
Vi rådgiver dig i, hvordan du bruger sociale medier

Det kan nogle gange være svært at overskue alle de muligheder, der er på Facebook, Instagram eller Pinterest.

Heldigvis giver vi dig gerne en hjælpende hånd, hvis der er noget du ikke kan hitte ud af. Vi viser dig gerne, hvordan du opretter en gruppe eller laver en fødselsdagsinvitation på Facebook, hvordan du chatter via Messenger, laver et opslag på Instagram eller din egen opslagstavle på Pinterest med inspiration til din næste ferie.

Vi kan hjælpe dig via fjernstyring
Via fjernstyring kan vi hjælpe dig med sociale medier

Vi har mulighed for at hjælpe dig via et fjernstyringsprogram. På den måde kan du nemt vise os, hvor du støder på udfordringer.

Mere end 10 års erfaring med IT-hjælp og fjernstyringsværktøjet, gør det muligt for os at hjælpe dig med stort set alle IT-problemer, uanset om det er på din computer, smartphone, printer eller tablet.


Udfyld formularen herunder og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig:


Sociale medier åbner for så mange muligheder …
både underholdning og en tættere kontakte med familie og venner.


Derfor vil vi rigtig gerne hjælpe dig godt i gang med at bruge de forskellige sociale medier, ligesom vi gerne selvfølgelig også hjælper dig, der allerede er godt i gang, men har et spørgsmål i ny og næ.


Med et medlemskab fra Duka har du adgang til vores kundeservice. Her hjælper vi dig eksempelvis med at oprette en konto på Facebook, tilføje en ven til dit netværk på Instagram eller gemme et foto på Pinterest. Har du brug for det, gennemgår vi også gerne sikkerhedsindstillingerne på dine sociale medier.


Spørgsmål og svarKunde Service