77 34 18 18Mobiltelefon til ældre


Med Duka får du den bedste løsning til en telefon til ældre. Vi tilbyder mobiltelefoner til ældre i form af nemme og enkle smartphones eller lette og tilgængelige trykknaptelefoner. Vi hjælper dig altid med et smil.Let betjening med en ældrevenlig mobiltelefon

Hos Duka mener vi, at det skal være slut med bøvl og frustrationer i forbindelse med mobiltelefoner til ældre. Derfor har vi brugertestet en lang række ældrevenlige telefoner og fundet den bedste telefon til ældre – uanset om du søger en ældrevenlig telefon med trykknap, eller om du leder efter en mobiltelefon for ældre, der gerne vil anvende en smartphone.

Men hvad skal der til for at gøre en mobiltelefon ældrevenlig? Når du skal finde en brugervenlig mobiltelefon til ældre, mener vi, at du hverken skal gå på kompromis med kvalitet, brugervenlighed eller design.


Derfor har vi udvalgt tre forskellige mobiltelefoner til ældre, som opfylder disse krav.

Se vores udvalg af brugervenlige mobiltelefoner til ældre

Sådan finder du den rigtige telefon til ældre


Når du skal finde en ældrevenlig mobiltelefon, der passer til dine eller dine forældres/bedsteforældres behov, er der nogle ting, du bør overveje.

Telefon til ældre med store taster og stor skrifter


Det er ofte vigtigt, at en ældrevenlig mobiltelefon har store taster og stor skrift. På den måde er det nemt at læse, hvad der står på telefonen, og der vil ikke være problemer, når du skal bruge mobiltelefonens taster til for eksempel at skrive en SMS.


Læs mere om smartphones til svagtseende

En mobiltelefon til ældre med høj og klar lyd


En anden vigtig ting at overveje, når du vælger en mobiltelefon til ældre, er lyden. Især for hørehæmmede ældre, er det vigtigt, at telefonen har god samtalekvalitet, så det er nemt og tydeligt at høre, hvad personen i den anden ende af røret siger. De ældrevenlige Nokia mobiltelefoner, som du kan købe hos Duka, har også justerbar lyd og en ekstra høj ringetone, så du ikke skal bekymre dig om at overhøre din mobiltelefon, fordi lyden er for lav. Dertil er telefonen kompatibel med høreapparater.


Læs mere om mobiltelefoner og smartphones til hørehæmmede

Brugervenlighed frem for alt


Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at en ældrevenlig mobiltelefon har en intuitiv brugerflade. For eksempel har de ældrevenlige mobiltelefoner fra Nokia genvejstaster, så du hurtigt kan ringe op eller skrive en SMS, og derudover har den en tryghedsalarm med en nødkalds-knap.


Mobiltelefon til ældre og det helt rigtige abonnement


Når du har valgt den helt rigtige mobiltelefon til ældre, skal du naturligvis også have det bedste abonnement. dukaTALE har to år i streg vundet bedst i test af forbrugerrådet TÆNK.


Med dukaTALE får du:
▪ 10, 20 eller 50 GB mobildata
▪ Fri tale, fri SMS/MMS og al din data i hele EU
▪ Ingen binding, ingen gebyrer
- fra kun 99 kr./md. -


Hos Duka sørger vi altid for, at intet vigtigt står med småt, så du ikke skal bekymre dig om mystiske tillægspriser og skjulte gebyrer. Når du tilkøber dukaTALE til din ældrevenlige mobiltelefon, betaler du altså kun for mobiletelefoni – ganske enkelt.


Læs mere om dukaTALE


Danmarks bedste alt-i-en-løsning

Har du brug for både mobiltelefon og mobilabonnement, burde du kigge på dukaSMART.

dukaSMART er en alt-i-én mobilløsning, der giver dig valget mellem en Nokia 4.2 eller Nokia 7.2, det prisvindende dukaTALE 10 GB og ubegrænset adgang til vores dygtige mobilsupport, der vil hjælpe dig med alle dine spørgsmål vedrørende din nye mobiltelefon. Få dukaSMART fra kun 199 kr./md.

Læs mere om dukaSMART

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service