77 34 18 18Nokia mobiltelefoner


Duka og Nokia har indgået samarbejde. Nokias høje kvalitet og fokus på funktionelt og enkelt design passer perfekt med Dukas ønske om at give danskerne bekymringsfri mobiltelefoni.Hvorfor vælge Nokia?


Nokia er tilbage i storform med en række stærke telefoner, som vi oprindeligt kender dem for. Med base i Finland er Nokia verdens eneste Europæiske mobilproducent. Med fokus på smukt design, funktionalitet og holdbare materialer har Nokia skabt en række af nye smartphones og knaptelefoner, der skal bringe Nokia tilbage i forreste række.

Kvalitet og miljø

3 års fuld garanti

Gjort klar til brugDesign

Nokia telefoner er inspireret af skandinavisk design, og forener godt håndværk og kvalitetsmaterialer i en perfekt balance. Hver detalje på telefonen er nøje overvejet og udformet i et tidløst design, der er både stilfuldt og holdbart.Kamera

Hvis du leder efter en mobiltelefon med et godt kamera, så er Nokia-telefonerne et godt bud.

Her får du et kamera der leverer billeder i en kvalitet, som gør det muligt for dig at få det med, du vil, når du vil.

Nokia 8.3 5G

Er kun det bedste af det bedste godt nok til dig, er flagskibsmodellen Nokia 8.3 5G den helt rette telefon. Med det vanvittige kamera på 64 megapixels med 4 forskellige ZEISS-kamerasensorer, kan du tage billeder på niveau med professionelle fotografer.

Og med en skærm på hele 6,81” i Full HD får du alle detaljerne med fra dine billeder eller mens du streamer din yndlingsserie. Telefonen kan klare enhver opgave du smider efter den, da den kommer med den nyeste Qualcomm® Snapdragon™ 765G processor. Telefonen er klar til 5G-netværket, så du er fremtidssikret.

Skærm: 6,8” FHD+ Puredisplay // RAM: 6 GB // Lagerplads: 64 GB // Kamera: 64 MP quad-kamera billedsystem med ZEISS Optics //Batteri: To dage // Mål: 171,9x78,6 x8,99 mm // Vægt: 227 g

Kun 4.499 kr.
Fri fragt, 3 års garanti og 4 ugers fuld tilfredshedsgaranti

Læs mere om Nokia 8.3 5G

Nokia 3.4

Nokia 3.4 er telefonen til dig, der ønsker meget telefon og høj ydeevne til en fair pris. Med en 6,39” HD+-skærmog et batteri, der kan holde op til 2 dage på én opladning, kan du streame eller surfe løs, mens du er på farten.

Med fingeraftrykslæseren kan du i et snuptag låse din telefon op, tage et billede, redigere det og sende det til din familie og dine venner og dele din hverdag med dem.

Med et kamera med både dybdesensor og vidvinkelsensor, kan du tage billeder i alle slags miljøer – om det er i farten, i mørket eller du skal have hele familien med på et billede.

Skærm: 6,39" HD+ // RAM: 3 GB // Lagerplads: 32GB // Kamera: 17 MP triple-kamera billedsystem // To dages batterilevetid // Mål: 160,97x75,99x8,7 mm // Vægt: 227 g

Kun 1.399 kr.
Fri fragt, 3 års garanti og 4 ugers fuld tilfredshedsgaranti

Læs mere om Nokia 3.4

Nokia 5.4

Bliv familiens fotograf og opfang alle livets begivenheder med 48 megapixels Quad-kamera, der tager knivskarpe billeder og videoer. Nokia 5.4 giver dig med avancerede redigeringsværktøjer mulighed for at redigere dine billeder og videoer på stedet.

Med op til 2 dages batteritid, skal du ikke bekymre dig om lange dage uden strømstik, mens du med den lynhurtige Qualcomm® Snapdragon™ 662 processor, giver den en kraftig ydeevne, der kan klare enhver opgave, du kaster efter den.

Skærm: 6,39” // Skærmopløsning: HD+// Lagerplads: 64 GB // Kamera: 48 MP med fire linser // Batteritid: To dage // Mål: 160,97x75,99x8,7 mm // Vægt: 180 g

Kun 1.599 kr.

Fri fragt, 3 års garanti og 4 ugers fuld tilfredshedsgaranti

Læs mere om Nokia 5.4


Klassikerne er tilbage
- Se vores udvalg af Nokia klassiske telefoner -Nokia 2720

Klassisk klaptelefon med 4G netværk og store knapper.


Læs mere om Nokia 2720Nokia 6300 4G

Få en klassisk knaptelefon med 4G netværk med en lange række apps.


Læs mere om Nokia 6300 4GNokia 800 Tough

Den hårdføre telefon, der kan modstå selv de mest barske forhold.


Læs mere om Nokia 800 Tough

Hvilken telefon passer til dit behov?

Er du i tvivl om, hvilken telefon der passer bedst til dit behov? Ring til os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service