Trustpilot
+45 77 34 18 18

Mobiltelefoni og internet

Vi er kåret til ’Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk og har Danmarks bedste priser på mobiltelefoni på nordens bedste 4G netværk

Bedst i Test på Nordens stærkeste 4G netværk


Vores mobilabonnementer er kåret til Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk, og vi sikrer dig bedst muligt på Nordens skarpeste 4G netværk. Lynhurtigt mobilt bredbånd til konkurrencestærke priser med op til 15 GB EU roaming, når du skal på ferie, og så tilbyder vi brugervenlige knaptelefoner, enkle smartphones og almindelige smartphones. Hvad venter du på?

EU roaming

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom når du er i Danmark

Fri tale

Tal lige så tosset du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Fri SMS

Skriv så mange SMS’er du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Vil du vide mere om dukaTALE?

Opkald med dukaTALE

Der kan ringes med din mobil til og fra alle disse lande. Herudover ringes til gældende udlandstakst.

Udlandstakster

Vi har gjort det nemt at forstå prisen for dit abonnement. Alt tale til numre i EU samt de 6 inkluderede lande er indeholdt i abonnementet. Det samme gælder for kald du foretager når du opholder dig i disse lande. Ringer du til numre uden for disse lande, eller fra et land der ikke er omfattet af abonnementet, kan taksten findes her

Det samme gælder SMS og MMS. 

Data kan ligeledes benyttes i alle inkluderede lande.

Lande der er inkluderet er: EU's medlemslande samt, Norge, Færøerne, Island, San Marino, Liechtenstein og Schweiz. 

Læs mere om roaming i EU her

Intet oprettelsesgebyr

Du har nok flere gange oplevet, at der på din regning optræder uforståelige gebyrer. Med dukaTALE finder du ingen mærkelige gebyrer, såsom transaktionsgebyr, opsigelsesgebyr eller oprettelsesgebyr! Det betyder, at din næste regning er nem og ligetil at forstå - uden ubehagelige overraskelser.

Ingen bindingsperiode

Hos os har du ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan opsige abonnementet og skifte til en anden udbyder, hvis du ikke er tilfreds. Ønsker du at opsige dit abonnement, kan det til enhver tid gøres til månedens udgang.

Dækning

4G-forbindelsen har en forventet hastighed på 10-40/5-20 Mbit/s - det er op til 10 gange hurtigere end 3G. Uden for 4G dækning vil der opleves en lavere hastighed. Bemærk, at det ikke er alle mobiltelefoner, der understøtter 4G, og du derfor kan opleve en lavere hastighed. Der er også områder i Danmark, som ikke er dækket af 4G dækning. DukaTALE benytter Telia/Telenors mobilnetværk og benytter dermed de samme master som Telia, CallMe, Telenor, CBB m.fl. 

Se hvordan dækningen er hos dig her.  

Du kan desuden se aktuelle driftsinformationer i Danmark her

Hvordan foregår betaling?

Når du første gang bestiller dukaTALE, foregår betalingen via betalingskort. Du har efterfølgende mulighed for at ændre betaling af din mobilregning til:

  • Girokort - som du kan tilmelde Betalingsservice eller betale på netbank eller i banken.

Hvis du ikke foretager nogen ændringer, vil du automatisk betale via dit betalingskort.

Du kan ændre betalingsform ved at kontakte Kundeservice på 77 34 18 18 alle hverdage mellem kl. 09.00 - 20.00 og lørdag mellem kl. 09.00 - 15.00. 


Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virkerRing til os på 77 34 18 18, hvis du er i tvivl

Sidder du med et spørgsmål, og ikke kan finde svaret? Vi sidder klar til at hjælpe dig videre.

Ifølge Forbrugerrådet Tænk er dukaTALE 10 GB Bedst i test på grund af den faste lave pris, fri tale og op til 15 GB roaming i hele EU. Vi benytter os af Nordens bedste netværk og sikrer dig den skarpeste dækning i ind- og udland.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Kunde Service