77 34 18 18

Danskere sløser med smartphone-sikkerheden


46 procent af danskerne bruger ikke skærmlås på mobilen. Det viser en ny undersøgelsen, som sikkerhedsfirmaet ”Kaspersky” står bag. Telefoner uden skærmlås giver lommetyven fri-leg med mobilens indhold – også oplysninger til netbank.


Smartphones og tablets er værdifulde objekter


Vi bruger i stigende grad telefoner og tablets til alt fra internethandel til netbank. Selvom du kan være godt beskyttet med en kode, når du tænder mobilen, eller passer på onlinesikkerheden med god sikkerhedssoftware på dine enheder, så er du lige vidt, hvis en lommetyv får fat i din enhed uden skærmlås.

Beskyt din smartphone og tablet


Med udbredelsen af Mobilepay og netbank på mobilen, er det vigtigere end nogensinde før at beskytte elektronik mod lommetyve og hackere. Du behøver ikke at være ekspert for at beskytte dig selv som en pro. Vi viser hvordan.

Sådan beskytter du din smartphone mod lommetyve


Indstil en skærmlås på din smartphone eller lav en kode. Hvis din mobil bliver stjålet, kan tyvene ikke få adgang til dine billeder, SMS’er, mobilepay, netbank og andre værdifulde oplysninger.

Sådan beskytter du din Smartphone mod hackerangreb


Der findes et hav af sikkerhedsprogrammer til mobilen, som beskytter dig mod malware og spyware. Hvis du bruger din smartphone til at surfe på nettet, så bør du overveje at anskaffe dig et sikkerhedsprogram.

Før uheldet er ude


Tag jævnligt backup af alle dine filer på mobilen. Hvis din smartphone bliver stjålet eller hacket, så kan du stadig få fat på alle dine billeder, beskeder, videoer og apps.


Køb en Nokia telefon med abonnement og support

Er du på udkig efter en sikker smartphone, kan du vælge dukaSMART og få markedets mest sikre smartphone, et prisvindende mobilabonnement og ubegrænset mobilsupport fra kun 199 kr./md.

Læs mere om dukaSMART

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service