77 34 18 18

Derfor skal du snart skifte til Windows 10!

Inden længe skal din computer opdateres, hvis du har Windows 7 installeret på den. Tiden er inde til at skifte til Windows 10, et nyere styresystem til din computer, hvis du vil undgå en langsom computer, virus, og hackerangreb.I denne artikel får du de 5 vigtigste grunde til, hvorfor det er bedre at skifte styresystem før end senere.


Først er det vigtigt at gøre dig opmærksom på, at ikke alle computere kan holde til opgraderingen af Windows 10. Computere som fx Clevo og visse HP-modeller vil ikke fungere optimalt, da de ikke har kapacitet til at køre antivirusprogrammerne og åbne de browsere, du kender.

Derfor er det for de ældre computermodeller ikke kun et spørgsmål om at opgradere til Windows 10. Det handler i stedet om at få købt en ny computer, der kan holde til opdateringer i mange år fremover.

Allerede i 2016, var Berlingske ude og anbefale Windows 10 som det bedste styresystem fra Microsoft i mange år

Her er 5 grunde til, at du snart skal skifte til Windows 10

1. Din computer bliver hurtigere med Windows 10

Med Windows 10 får du en langt hurtigere computer. Både dine programmer og selve computeren åbner hurtigere op.
Det kan godt være, du ikke er generet af en langsom computer lige nu, men når Microsoft i 2020 helt stopper opdateringen af Windows 7, vil der ikke gå lang tid før selv den mest tålmodige sjæl vil få problemer med at vente på, at programmer og browser-vinduer åbner.

Læs også 2 ting du skal forholde dig til, når Windows 7 udgår


2. Du får en højere sikkerhed – og mere tryghed til din computer


Den helt store fordel ved Windows 10, er, at sikkerheden er forbedret. I 2009, hvor Windows 7 blev lanceret, var trusselbilledet mindre komplekst og aggressivt end det, vi kender i dag. I dag handler sikkerheden især om at forhindre hackerangreb som for eksempel pengeafpresning og identitetstyveri.

Her løser Windows 10 opgaven langt bedre end Windows 7, simpelthen fordi systemet har flere, nye sikkerhedsfunktioner. Der er f.eks. indbygget virusscanner og firewall, og du får automatiske opdateringer, der sikrer at dit system er fremtidssikret.

Det er specielt vigtigt, når Microsoft lige om lidt stopper med at sende sikkerhedsopdateringer ud til Windows 7. Det gør computeren mere sårbar over for trusler, som du relativt nemt kan undgå ved at skifte.


3. Dit internet bliver hurtigere


Med Windows 10 får du Edge, Windows nye browser. Den er simpel, hurtigere og med flere funktioner end Internet Explorer. Hvis det sidste ikke har interesse for dig, men du bare skal have adgang til internettet for at tjekke e-mails og nyheder, så vil du med den hurtigere opstart af computeren alligevel mærke forskel fra Windows 7.


4. Du får et nyt smart, system


Der er fordele og ulemper ved de nye, smarte funktioner i Windows 10. Den nye startmenu er fx designet så den ligner fliser, der kan rumme applikationer og liveopdateringer med nyheder, spil, vejrudsigten og andet, du selv har bestemt.


Det betyder selvfølgelig, at du skal vænne dig til et nyt udseende og flere funktioner end hidtil. Du kan faktisk også vælge flisemenuen fra, så din computer ligner den, du havde før.


5. Du får fremtidens styresystem


Den her grund er der ikke så meget andet at sige til; Windows 10 er fremtiden. Selvom du måske ikke kan overskue besværet lige nu, så er der snart ikke nogen vej udenom, hvis du vil have en computer, der er beskyttet imod trusler udefra. Men også hvis du vil have en velfungerende maskine, der starter uden problemer.

Windows 10 har også mødt modstand

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Windows 10 har fået en del kritik, fordi styresystemet adskiller sig rigtig meget fra sin forgænger, Windows 7.


Flere mener endda, at Windows 7 er mere brugervenligt end efterkommeren. Det er derfor en god idé at indstille sig på forandringer og en periode, hvor det kan være svært at navigere rundt på skrivebordet, fordi intet længere ligner sig selv.

Sådan får du dit Windows 10 til at ligne Windows 7

I dukaPC-programmet vil du fx kunne se nogle små forskelle, når du skifter til Windows 10. Det er primært udseendet i programmet, der har fået nogle små løft. Derudover vil indholdet altid være det samme, som du har været vant til indtil nu.

Her er hjælpen med dukaPC heldigvis tæt på. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål om alt, der har med din computer at gøre.


Læs mere om dukaPC computerløsninger for Windows 10 opdateringer lige her.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Ring til os, så vi kan hjælpe dig i gang 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service