77 34 18 18


Er det nødvendigt med antivirus på smartphone?

Selvom vi sjældent hører om virusinficerede smartphones, kan det alligevel være en god ide at beskytte den med et godt antivirusprogram.


Vi bruger vores smartphone til meget mere end opkald og SMS’er - vi bruger den som GPS, går på netbank, shopper, tager fotos, tjekker sociale medier og meget andet.


Jo mere vi bruger mobilen, des flere personfølsomme data ligger på den. Derfor anbefaler vi, at du beskytte din mobil med et antivirusprogram, som er et godt værn mod online trusler. Kombineret med skærmlås og sunde online vaner, er du optimalt beskyttet.


Samsung Knox: Virker bag kulisserne på Samsung Galaxy


Samsung Knox er Samsungs eget sikkerhedssystem. Knox er derfor allerede installeret på mobilen, når du modtager den.


Samsung Knox kommer vidt omkring på mobilen og beskytter både mod:



  • Malware

  • Forsøg på at stjæle data fra mobilen


For nogle kunder er Knox tilstrækkelig beskyttelse. Samsung Knox er fint til dig, der er god til at softwareopdatere jævnligt.


McAfee Mobile Security giver en gratis prøveperiode


McAfee er et anerkendt antivirusprogram. McAfee har indgået et samarbejde med Samsung, hvor du som Samsung-kunde får tilbudt en gratis prøveperiode på McAfee Mobile Security. Fordelen ved dette antivirusprogram er bl.a.:



  • Sikkerhedsscanning

  • Appbeskyttelse

  • Advarsler hvis du får tvivlsomme e-mails


McAfee beskyttes af en PIN-kode efter dit eget valg, og kan derfor ikke afinstalleres med mindre, man kender koden. Dette er super for sikkerheden, eftersom hackere eller lommetyve ikke kan afinstallere programmet uden videre.


McAfee er dog dyrt i forhold til, at programmet ikke er i top, når det kommer til tyverisikring.


NB: Duka yder ikke support på McAfee Mobile Security, hvilket er værd at have i tankerne, når du skal vælge antivirusprogram.


Hvis du har fuldstændig styr på antivirusprogrammer, og ikke har brug for Duka-support, er der ikke noget i vejen for at vælge McAfee Mobile Security.


Kaspersky Internet Security


Kaspersky Internet Security er et anerkendt antivirusprogram, som minder en anelse om McAfee. Hos Kaspersky får du også:



  • Sikkerhedsscanning af mobilen

  • anti-malware

  • beskyttelse mod phishing e-mails


Duka yder support til Kaspersky Internet Security. Hvis du allerede er kunde hos os, kan det være en idé at vælge dette antivirusprogram, hvis Samsung Knox ikke er tilstrækkeligt for dig.


Kaspersky Internet Security giver dig mulighed for at udbygge og justere sikkerheden, så det passer til dine vaner. Ring eventuelt til os på 77 34 18 18 og hør mere om Kaspersky Internet Security.


Skal man være bange for virus og hackere på mobilen?


Så længe du sørger for at holde dig til sikre hjemmesider og ikke trykker på links fra udbydere og folk, du ikke kender, har du ikke noget at være bange for til hverdag.


Uanset, hvor gode vaner man har, så er ingen løsning 100% sikker. Det kan give ro i maven, at man har gjort, hvad man kunne for at sikre sig mod angreb.


En god måde at beskytte sig på er at skifte elektronik ud med jævne mellemrum. Det gælder også smartphones. Hvis din telefon er ny, så er den også opdateret med tidssvarende beskyttelse.


Som tommelfingerregel er det en god idé at udskifte mobil (og computer for den sags skyld) hver tredje til femte år.



Hjælpen er altid lige ved hånden

Ring til os, så vi kan hjælpe dig i gang 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service