Trustpilot
+45 77 34 18 18

Her er de 6 ting, du vil elske i Windows 10


Hånden på hjertet, så kan det være lidt af et besvær at lære et nyt styresystem at kende. Vi er alle vanedyr, og de fleste af os holder af den tryghed, der ligger i at kende sin computer og dens funktioner. På den måde kan vi bruge vores tid ved computeren på de ting, der giver os glæde. Hvad enten det er at læse nyheder eller at holde kontakten til venner og familie via e-mail eller over de sociale medier.

 


Hvis du deler den opfattelse, så er du langt fra alene.


Men selv inkarnerede vanedyr kryber nu alligevel til korset for at erklære deres stiltiende accept af Windows 10; et langt hurtigere og mere sikkert styresystem, der kommer til at holde dig opdateret i mange år fremover.


Derfor vil vi give dig et overblik over alt det Windows 10 kan, som du – med lidt tid og tilvænning – kan få glæde af.


 

6 ændringer du får glæde af i Windows 10

1/6

Windows 10 er altid opdateret

Mange har været irriterede over, at Windows 10 opdaterer automatisk. I Duka deler vi ikke helt den opfattelse. For med en computer, der altid er opdateret, har du et højere sikkerhedsniveau og dermed et stærkere værn mod potentielle hackerangreb. Det sker, fordi Windows-opdateringerne fanger småfejl undervejs fremfor kun en gang i mellem. Og det betyder også, at du er bedre beskyttet med en computer, der kan passe på sig selv uden, at du behøver at gøre noget.

2/6

Windows 10 har et højt sikkerhedsniveau

Når vi nu er i gang med at snakke om sikkerhed, så får du med Windows 10 også en langt bedre beskyttelse. Det betyder ikke så lidt, når man tænker over, hvor mange gøremål, som fx netbank, fotoalbums og e-mails, vi i dag klarer på computeren. Det stiller høje krav til sikkerhedsniveauet, fordi vores data i større grad skal passes på, når nu vi deler flere følsomme oplysninger end tidligere.

 

I Windows 10 er sikkerhedsniveauet højt, fordi systemet har en indbygget antivirus-mekanisme, der beskytter imod trusler udefra. Det betyder dog ikke, at du helt kan undvære et antivirusprogram, som stadig er nødvendigt, men blot at sikkerheden fra starten er højere end hidtil.

 

Læs mere om Dukas antivirusbeskyttelse her

3/6

Du får en hurtigere computer

Adskillige tests har vist, at Windows 10 er hurtigere end sine forgænger Windows 7. Eksempelvis ”vågner” Windows 10 hurtigere fra dvaletilstand end Windows 7. Det betyder, at du skal vente i kortere tid og hurtigere kan komme i gang efter en pause fra skærmen.

 

Microsoft stopper helt med at opdatere Windows 7 i 2020, og derefter vil det være svært at følge med, hvis man sidder med en ældre computer med et gammelt styresystem.

 

Derfor skal du skifte en ældre computer for at køre Windows 10

4/6

Windows 10 gør arbejdet for dig – juhuu!

I både Windows 7 og 8 skulle du selv installere drivere (det lille stykke software, der fortæller operativsystemet og andet software, hvordan det ”snakker” med hardwaret. F.eks. hvis du sætter en printer til computeren). Det har været en irritationsfaktor for de fleste, fordi der skulle ledes på internettet eller sættes CD’er ind, som kunne få computer og printer til at tale sammen.

 

I Windows 10 skal du blot slutte et kabel til mellem computer og printer. Derfra genkender computeren selv printeren, og finder den software, der skal til for at den virker. Det er nemt og sparer en masse tid.

5/6

Windows 10 er fremtidens styresystem

Sådan som Windows 10 er bygget, skal du ikke bekymre dig om at opdatere mange år frem i tiden. Windows 10 har allerede opdateret sig selv flere gange ved at tilføje nye funktioner og ændre i designet hen af vejen. Det er ligesom et hus, der stadig bliver udbygget med flere etager uden, at du skal betale for det. Både designet, sikkerheden og funktionerne bliver fornyet eller tilrettet mindst en gang i året. På den måde er Windows 10 fremtidens styresystem. Det sker automatisk og sikrer dig den bedste og nyeste software uden, at du skal ud og betale for mere.

6/6

Et flot design, der er tilpasset dig

Designet er i Windows 10 simpelt og nemt at aflæse. Det tager selvfølgelig lidt tid at vende sig til de nye ”fliser” eller firkanter, som ikke ligner f.eks. Windows 7, men når du føler dig tryg i det nye design, vil du også se de muligheder, der ikke var før. Når du f.eks. trykker på start-knappen kan du se de applikationer, som du har udvalgt som favoritter. Det er dem, der ligner fliser eller firkanter. Nede i venstre hjørne ser du knappen ”Alle applikationer”. Her kan du tilføje ved at højreklikke og vælge ”vælg til start”, så du på den måde får lige præcis de applikationer, som du bruger allermest. Det frigiver tid og gør det nemmere for dig at komme i gang.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Ring til os, så vi kan hjælpe dig i gang +45 77 34 18 18

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service