Trustpilot
+45 77 34 18 18

Inviterer du også ubudne gæster indenfor?

 


Er din mobil blevet det oplagte valg, når du skal sende mails, købe de nyeste sko eller tjekke, at lønnen er gået ind på netbank? Har din mobil udskiftet dit digitalkamera, da mobilen gør det nemt og hurtigt at tage et billede til din datters 3års fødselsdag eller lægge et billede af din seneste tur til Mallorca på Instagram og Facebook? Så er du ikke alene.


Er du også en af de 46% af danskerne, som ikke har en kode til din mobiltelefon?


Hvis ja, så kan du hurtigt og enkelt gøre noget ved det og forhindre, at du inviterer ubudne gæster indenfor. 

Sæt kode på din mobil


Ved noget så simpelt som at bruge en kode til at låse din mobil op, sikrer du, at dine personlige billeder og data ikke er nær så tilgængelig for ubudne gæster.


Vi har mange følsomme og personlige oplysninger på vores mobiltelefon eller tablet, som helst ikke skal ryge i hænderne på hvem som helst. Derfor er det vigtigt, at vi passer på vores data ved hjælp af blandt andet en kode.     

Er en kode nok?


En sikkerhedsapp gør det endnu vanskeligere for andre at åbne din mobiltelefon. Der findes forskellige slags sikkerhedsapps til skærmlås. I nogle apps skal du for eksempel trykke på en skjult lås et bestemt sted på skærmen for at låse skærmen op. I andre apps skal du tegne streger eller cirkler bestemte steder på dit baggrundsbillede eller andre apps, hvor du kan åbne din mobil ved hjælp af din stemme.

Altid husk backup


Du skal altid huske jævnligt at lave backup af dit data. Så skulle uheldet være ude, og din mobiltelefon kommer i de forkerte hænder, går dine billeder og andet data ikke tabt.


Læs mere om backup

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Fornavn
Efternavn
Spørgsmål og svar Kunde Service