Trustpilot
+45 77 34 18 18

Anerkendt Anti-Virus beskyttelse

Få prisvindende antivirus fra Bitdefender. Når du modtager din computer, er dit Anti-Virus software allerede installeret på computeren.

  • Bedst i TEST - Antivirus
  • Vi klarer opsætning og opdateringer
  • Danmarks bedste IT-Support

 


Med Anti-Virus software fra Bitdefender slipper du for at bekymre dig om, dine data forsvinder. Når du modtager computeren, er dit Anti-Virus allerede installeret, og det eneste du skal gøre, er at aktivere det. Med Anti-Virus software er alle dine billeder, filer og personlige data godt beskyttet mod angreb udefra. 


IT sikkerhed har aldrig været nemmere


Anti-Virus fra Bitdefender beskytter din computer mod alt fra vira, trojanske heste, spyware i ét og samme program. Det har derfor aldrig været nemmere at overvinde digitale farer, og helt uden at du risikerer at ødelægge computerens ydeevne. 
Mange gange er computeren nemlig inficeret med vira inden, du kan mærke det på computerens ydeevne. Et Anti-Virus program sikrer, at din computer slet ikke bliver angrebet, fordi du er beskyttet fra den dag, du aktiverer programmet på computeren. Vi anbefaler, at du aktiverer dit Anti-Virus den samme dag, du modtager computeren.


Over 500 millioner brugere


Bitdefenders sikkerhedsteknologier beskytter mere end 500 mio. brugere på verdensplan, og tallene stiger dag for dag. De er dermed en af de største spillere på markedet, når det kommer til cybersikkerhed.


Hvis du har spørgsmål vedrørende Bitdefender Anti-Virus beskyttelse og dukaPRO, så ring til kundeservice på 77 34 18 18.

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Spørgsmål og svar Kunde Service