2 min.
Trustpilot
+45 77 34 18 18

Anerkendt Anti-Virus beskyttelse

Kaspersky Anti-Virus er det mest prisvindende Anti-Virus software på markedet. Det er allerede installeret på computeren, når du modtager den.

Thumbnail-med-tekst.png

Du slipper derfor for irriterende installationsforvirringer. Det eneste du skal gøre, er at aktivere det, og Kaspersky Anti-Virus beskytter dig, din computer og alt, hvad du gemmer på den.


Hvorfor Kaspersky Anti-Virus?


Tre år i træk har Kaspersky LAB sikkerhedsteknologier været de mest gennemtestede og prisvindende på markedet. Uafhængige tests viser, at Kaspersky LAB gang på gang opnår flere førstepladser og flere vurderinger i Top 3 end nogen anden leverandør. Lige netop derfor har vi valgt, at Kaspersky Anti-Virus beskyttelse er en del af dukaPRO.


IT sikkerhed har aldrig været nemmere


Kaspersky Anti-Virus hjælper dig med at beskytte din computer mod vira, trojanske heste, spyware osv. Kaspersky Anti-Virus gør det nemt for dig at overvinde digitale farer – uden at beskadige computerens ydeevne.


Over 400 millioner brugere


Kaspersky LAB sikkerhedsteknologier beskytter mere end 400 mio. brugere og 270 tusinde organisationer på verdensplan, og tallene stiger dag for dag. De er dermed en af de største spillere på markedet, når det kommer til cybersikkerhed.


Hvis du har spørgsmål vedrørende Kaspersky Anti-Virus beskyttelse og dukaPRO, så ring til kundeservice på 77 34 18 18.

Ofte stillede spørgsmål

Er Kaspersky aktiveret, når jeg tænder computeren første gang?

Nej – du skal først aktivere din produktnøgle. Se denne korte videoguide, der viser dig, hvordan du aktiverer Kaspersky på din dukaPRO.

Hvad gør Kaspersky Anti-Virus egentligt på min computer?

Den scanner automatisk din dukaPRO for at finde trusler – herunder nye drive-by cryptomining-infektioner, der kan medføre alvorlig skade på din computers ydeevne. Hvis din computer bliver inficeret, hjælper Kasperskys teknologier dig med at redde og nulstille den.

Hvorfor spærrer/advarer Kaspersky mod en hjemmeside eller program?

Det kan skyldes, at hjemmesiden eller programmet indeholder virus eller skadelig kode. Det kan også være Kaspersky, der er i tvivl om, hvorvidt stedet er sikkert. Normalt vil vi anbefale, at man undlader at benytte siden eller programmet, med mindre man er helt sikker på, at det er sikkert. Så kan man bede Kaspersky ignorere dette faresignal. Har du brug for hjælp til dette, kan du kontakte Kundeservice.

Se flere spørgsmål og svar

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Ring mig op Kunde Service