2 min.
Trustpilot
+45 77 34 18 18

Automatisk backup hver halve time

Slip for besværet, og lad dukaPRO tage backup af dit data hver halve time

Thumbnail-med-tekst.png

Backup og sikkerhedskopieringer af dine filer hver halve time


Med dukaPRO kan du ånde lettet op. Vi tager backup af dedikerede brugermapper på din computer - op til 20 GB. Så det til hver en tid er muligt at genskabe data, hvis uheldet er ude.


Hvad er dedikerede brugermapper?


Vi tager backup af dedikerede brugermapper op til 20 GB - men hvad betyder dedikerede brugermapper egentlig? Det er udvalgte mapper, som eksisterer på din computer, når du tænder den første gang. Vi tager backup af al indhold i følgende mapper på din computer: Skrivebord, Billeder, Dokumenter, Videoer, Musik og Overførsler, så du slipper for det – velbekomme.


Backup hver halve time


Vi sikkerhedskopierer og tager backup af din computer hver halve time, såfremt den er på internettet. Vores backup-løsning tjekker hver halve time, om du har lagt mere data på computeren og opdaterer automatisk databasen, hvis dette er tilfældet.


Skulle du ved et uheld komme til at slette én eller flere filer fra en af de dedikerede brugermapper, så fortvivl ej! Vi beholder slettede filer i din backup i 30 dage, før vi også sletter dem fra vores server.


Genskab filer uden at røre en finger


Hvis uheldet er ude, og du ønsker at genskabe tabte filer, kontakter du blot vores IT-support. De vil spørge ind til, hvilke dedikerede brugermapper du ønsker at genskabe og derefter påbegynde genskabelsen af de tabte filer.


Hvis du har spørgsmål vedrørende dukaPRO, og hvordan vi foretager backup af computeren, så kontakt os på tlf. 77 34 18 18.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte laver I backup af mine filer?

Vi laver backup af alle dine brugermapper hver halve time, når du har en dukaPRO serviceordning. Husk – computeren skal være koblet til internettet, ellers fungerer din backupløsning ikke.

Er der grænser for, hvor meget data jeg kan få backet up?

Vi gemmer op til 20GB af dine data. Hvis du mod forventning opbruger al din plads, så ringer vi til dig, så du kan sortere i dine filer eller tilkøbe ekstra plads. Husk – computeren skal være koblet til internettet, ellers fungerer din automatiske backupløsning ikke.

Hvilke computermapper tager I backup af?

Vi laver automatisk backup af Musik-, Billeder-, Videoer-, Skrivebord- og Overførelser-mapperne. Vi gemmer ikke skjulte filer og mapper samt systemfiler. De hedder typisk noget i retning af ".exe” og ”.msi”

Se flere spørgsmål og svar

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Ring mig op Kunde Service