77 34 18 18


Tid til en ny skole PC?


Bliv studieklar med en ny computer til skolebrug. Hos Duka kan du få en skole PC fra kun 249 kr./md.Hvordan vælger jeg en god skole computer?


Trænger din skole pc til en opdatering, eller er du bare klar til at opgradere til den bedste skole computer? Tech it easy – vi hjælper dig med at finde lige præcis den skole pc, der er bedst til dine behov.

Når du skal starte på et nyt skoleår, er det enormt vigtigt at have en god skole computer, som du kan stole på, så du er sikker på, at du altid har en computer til skolebrug, der virker. Man har ofte hørt historier om elever, der har mistet alle deres noter, fordi de ikke har en ordentlig backup af deres filer, eller fordi at deres PC til skolebrug pludselig giver problemer, og de kommer til at gøre noget forkert

Hvis skole PC’en driller, er det vigtigt, at du har nogen, du kan ringe til, som kan hjælpe dig med at få løst problemerne, så du kan komme videre med dine opgaver. Derudover er det vigtigt at have en god opdateret online backup af din skole computer, så du ikke risikerer at miste dine filer, hvis du skulle komme til at slette den forkerte mappe, eller du skulle miste din skole PC.

Den bedste skole computer

Der er mange kriterier, du skal tage stilling til, når du skal finde en god computer til skolebrug. Du skal blandt andet tage stilling til, hvilke specifikationer, du har brug for. Skal det være en billig skole PC? En lille og let skole bærbar? Hvor meget ram skal den have? Skal du bruge en stor harddisk, eller er det vigtigere, at den er hurtig? Og mange flere ting – men det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Computer til mere end skolebrug


Først og fremmest skal du spørge dig selv, om du skal have en computer til andet end skolebrug. Skal du for eksempel bruge den til gaming, er det blandt andet vigtigt, at du vælger en bærbar til skole med et godt grafikkort. Du skal dog også tænke på, hvordan du bruger din computer i skolen, og hvordan du fragter den frem og tilbage. Cykler du for eksempel ofte med din skole pc, eller bærer du den længe på ryggen/skulderen, vil du måske foretrække en mindre skærm, og en letvægts bærbar til skole, der vejer mindre.


Du skal også tænke på batteritiden, når du vælger din computer til skolebrug. Hvis du som oftest har adgang til en stikkontakt, mens du arbejder på din skole pc, er det ikke nødvendigt med et stort batteri, men hvis du for det meste sidder uden din skole bærbar i en stikkontakt, er det måske vigtigt, at du ikke går på kompromis med batteritiden.

Skole PC som følgesvend

De fleste skoleelever bruger ikke kun deres skole pc til at arbejde og lave lektier på. For mange er skole computeren nærmest en følgesvend, der ofte bruges til sociale medier, gaming, streaming og afslapning. Når du skal finde den bedste computer til skolebrug for dig, bør du derfor finde en skole computer bedst i test, der holder længe, så du ikke skal investere i en ny flere gange i løbet af din skoletid.Computer til skolebrug fra Duka

Med en skole PC fra Duka får du den helt perfekte computer til skolebrug. Alle vores bærbare computere har installeret backupservice og Anti-Virus, så du er sikret, at du har alle de værktøjer, du skal bruge til at lave dine opgaver, og at dine noter og skoleopgaver ikke går tabt, hvis du for eksempel spilder et glas cola i computeren. Med en computerløsning hos Duka får du en ny PC hvert år, så du ikke skal bekymre dig om at investere i en ny.

Vi har udvalgt de bedste computere til skolebrug og sørget for, at du kan få en let og rejsevenlig computer med et slankt design, lækker lyd og lang batteritid, så du kan være fleksibel i forhold til for eksempel gruppearbejde rundt omkring på skolen. Derudover kan du selvfølgelig få en lynhurtig SSD-harddisk, så din computer starter hurtigt op og er klar med det samme, når du skal bruge den.Gå på opdagelse i vores udvalg af bærbare computere og find den skole PC, der er helt perfekt til dig.
Se vores computerudvalg


Computer med Tryghedsabonnement– perfekt computer og service til skolebrug

Du kender måske til leasing-konceptet i forbindelse med biler? Succesen af konceptet kommer blandt andet af, at det giver stor frihed og tryghed. Konceptet bag Tryghedsabonnementet er det helt samme – vi har bare erstattet bilerne med markedets bedste computere til skolebrug, og vi sikrer dig, at du altid er up-to-date med det nyeste hardware, og at du ikke skal bekymre dig om sikkerheden.


Din skole PC kommer installeret og klar til brug, så du helt fra start kan gøre brug af backup-service, Anti-Virus og meget mere.

Du er sikret, hvis din computer skulle blive inficeret af malware eller andet skidt, og du skal ikke engang selv tænke på backup – det tager vi os af. Som en ekstra bonus, bliver du tilknytter vores IT-support, som du med tryghed kan ringe til, hvis du har problemer med computeren.


Med andre ord – med dukaPRO slipper du for at tage en masse beslutninger om, hvilken backup-løsning og antivirus, der er bedst, og du slipper for at holde styr på de mange opdateringer, din skole PC kræver – vi klarer det hele for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Er der binding på mit Tryghedspakken abonnement?

Ingen binding = Ingen bekymringer.

Der er ingen binding på Tryghedsabonnementet. Du har til hver en tid mulighed for at opsige dit abonnement. Abonnementet vil blot løbe til udgangen af indeværende måned.

Personlig IT-support med fjernsupport

Med personlig IT-support fra duka, er hjælpen altid lige ved hånden. Med at enkelt opkald har du din egen personlige IT-afdeling klar til at hjælpe dig – og vi bliver ved, til det virker. Med Danmarks, måske, bedste kundeservice er du altid i sikre hænder.

Vi benytter fjernsupport med TeamViewer i vores kundeservice, så vi altid har mulighed for at tage et direkte kig på din computer – så undgår vi de svære forklaringer af problemerne.

Du kan ringe ubegrænset til vores kundeservice.

Åbningstider:
Hverdage mellem 09:00 – 20:00
Lørdage mellem 09:00 – 15:00

Se flere spørgsmål og svar


Danmarks bedste kundeservice:
Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service