Trustpilot
77 34 18 18


Tid til en ny skole PC?


Bliv studieklar med en ny computer til skolebrug. Hos Duka kan du få en skole PC fra kun 249 kr./md.Hvordan vælger jeg en god skole computer?


Trænger din skole pc til en opdatering, eller er du bare klar til at opgradere til den bedste skole computer? Tech it easy – vi hjælper dig med at finde lige præcis den skole pc, der er bedst til dine behov.

Når du skal starte på et nyt skoleår, er det enormt vigtigt at have en god skole computer, som du kan stole på, så du er sikker på, at du altid har en computer til skolebrug, der virker. Man har ofte hørt historier om elever, der har mistet alle deres noter, fordi de ikke har en ordentlig backup af deres filer, eller fordi at deres PC til skolebrug pludselig giver problemer, og de kommer til at gøre noget forkert

Hvis skole PC’en driller, er det vigtigt, at du har nogen, du kan ringe til, som kan hjælpe dig med at få løst problemerne, så du kan komme videre med dine opgaver. Derudover er det vigtigt at have en god opdateret online backup af din skole computer, så du ikke risikerer at miste dine filer, hvis du skulle komme til at slette den forkerte mappe, eller du skulle miste din skole PC.

Den bedste skole computer

Der er mange kriterier, du skal tage stilling til, når du skal finde en god computer til skolebrug. Du skal blandt andet tage stilling til, hvilke specifikationer, du har brug for. Skal det være en billig skole PC? En lille og let skole bærbar? Hvor meget ram skal den have? Skal du bruge en stor harddisk, eller er det vigtigere, at den er hurtig? Og mange flere ting – men det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Computer til mere end skolebrug


Først og fremmest skal du spørge dig selv, om du skal have en computer til andet end skolebrug. Skal du for eksempel bruge den til gaming, er det blandt andet vigtigt, at du vælger en bærbar til skole med et godt grafikkort. Du skal dog også tænke på, hvordan du bruger din computer i skolen, og hvordan du fragter den frem og tilbage. Cykler du for eksempel ofte med din skole pc, eller bærer du den længe på ryggen/skulderen, vil du måske foretrække en mindre skærm, og en letvægts bærbar til skole, der vejer mindre.


Du skal også tænke på batteritiden, når du vælger din computer til skolebrug. Hvis du som oftest har adgang til en stikkontakt, mens du arbejder på din skole pc, er det ikke nødvendigt med et stort batteri, men hvis du for det meste sidder uden din skole bærbar i en stikkontakt, er det måske vigtigt, at du ikke går på kompromis med batteritiden.

Skole PC som følgesvend

De fleste skoleelever bruger ikke kun deres skole pc til at arbejde og lave lektier på. For mange er skole computeren nærmest en følgesvend, der ofte bruges til sociale medier, gaming, streaming og afslapning. Når du skal finde den bedste computer til skolebrug for dig, bør du derfor finde en skole computer bedst i test, der holder længe, så du ikke skal investere i en ny flere gange i løbet af din skoletid.Computer til skolebrug fra Duka

Med en skole PC fra Duka får du den helt perfekte computer til skolebrug. Alle vores bærbare computere har installeret backupservice og Anti-Virus, så du er sikret, at du har alle de værktøjer, du skal bruge til at lave dine opgaver, og at dine noter og skoleopgaver ikke går tabt, hvis du for eksempel spilder et glas cola i computeren. Med en computerløsning hos Duka får du en ny PC hvert år, så du ikke skal bekymre dig om at investere i en ny.

Vi har udvalgt de bedste computere til skolebrug og sørget for, at du kan få en let og rejsevenlig computer med et slankt design, lækker lyd og lang batteritid, så du kan være fleksibel i forhold til for eksempel gruppearbejde rundt omkring på skolen. Derudover kan du selvfølgelig få en lynhurtig SSD-harddisk, så din computer starter hurtigt op og er klar med det samme, når du skal bruge den.Gå på opdagelse i vores udvalg af bærbare computere og find den skole PC, der er helt perfekt til dig.

Automatisk backup
Slip for besværet og få backup

Hver halve time køres der automatisk backup af udvalgte brugermapper på din computer via vores unikke Cloud-løsning. Hos os er du altid sikker på, at dine data er gemt forsvarligt.

Vi tager backup af dedikerede brugermapper op til 20 GB, men hvad betyder dedikerede brugermapper egentlig? Det er udvalgte mapper, som eksisterer på din computer, når du tænder den første gang. Vi tager backup af alt indhold i følgende mapper på din computer Skrivebord, Billeder, Dokumenter, Videoer, Musik og Overførsler, så du slipper for det – velbekomme.

Anti-Virus beskyttelse
Brugt af mere end 500 millioner brugere er Bitdefender det mest prisvindende på markedet.

Bitdefender sikrer hver dag mere end 500 millioner brugere tryghed og sikkerhed, når de bruger deres computer. Uanset om du har en Mac eller PC er det nødvendigt med et sikkerhedsprodukt, der holder på dine data, og ikke forringer din computers ydeevne. Bitdefender er i flere internationale tests bedømt som det bedste antivirusprogram på markedet. Både når det gælder sikkerhed og ydeevne. Du kan derfor vælge Bitdefender som det antivirus-program, der kan tage sig af din computers sikkerhed.

Automatisk opdatering
Slip for uundgåelige opdateringer – det tager klarer dukaPRO helt automatisk.

Du slipper for at tænke på opdateringer med dukaPRO. Vi tester de nyeste opdateringer af Windows 10, Adobe Flash Player og Java, inden de automatisk opdateres på din computer.

Ubegrænset IT-support
Vi sidder klar til at hjælpe dig videre, hvis det driller.

Med 8 års erfaring og mere end 35.000 kunder har vi oparbejdet en solid erfaring inden for computerhjælp. Med dukaPROer der altid en, der tager telefonen, hvis computeren driller. Hvis ikke vi kan finde frem til en løsning over telefonen, så har vi mulighed for at fjernstyre computeren, mens du følger med.

Ny computer hvert 3. år
Hvis du lejer en computer, får du kvit og frit en ny hvert 3. år.

Hvis du lejer en computer, får du kvit og frit en ny computer hvert 3. år. Det betyder, at du slipper for at skulle tænke på en computeren, der ikke længere følger tidens standarder. Når de 3 år er gået, beder vi dig sende den gamle retur, og vi sender dig en en helt ny computer med alle dine filer, som du kender det.

Læs mere om vores services

For it-brugere som mig er det trygt at have mulighed for service, hvis der skulle opstå problemer. Man får en rigtig god behandling, når man kontakter DUKA. Og det virker! Hele tiden. - Jørn

Jeg har brugt Duka i mange år. Der er altid en fantastisk god service, hvis man har problemer. Jeg vil til enhver tid anbefale Duka til andre, som er bange for at få gjort noget forkert. - Inger

Jeg er meget glad for den gode service, jeg får, når jeg ringer og har problemer. Tak for at I altid får mig til at føle, at det ikke er min skyld, når det driller mig. - Dagny

Altid hjælp at få, hvis man har behov for det. Kan helt sikkert anbefales, også fordi vi ikke behøver at tænke på sikkerhedsprogrammer og kopiering og vedligehold af systemet. - Viggo

Hos Duka kan jeg stille mine spørgsmål og bliver forstået og vejledt - og kommer videre. - Knud

Jeg er meget tilfreds med Duka. Gode produkter og dygtige medarbejdere. Jeg har anbefalet Duka til venner og bekendte. Jeg vil fortsætte med at handle hos Duka. - Mette

Jeg har været kunde hos DUKA i fem år og lært meget pga. deres super gode system og altid hjælper de med godt humør. Kan anbefales til alle. Prøv det - Duka er sagen! - Erik Johan

De er altid behjælpelig, hvis der er noget man ikke kan finde ud af. Altid venlige og imødekommende, og har stor tålmodighed. De kan indstille computeren på langdistance - alletiders! - Kirsten

Er virkelig glad for den service Duka giver. Skal computeren sendes til rep. er den lynhurtigt tilbage. OG mine sønner er henrykte over, at de er fri for at hjælpe mig - så TAK TAK TAK - Tove


dukaPRO – perfekt computer og service til skolebrug

Du kender måske til leasing-konceptet i forbindelse med biler? Succesen af konceptet kommer blandt andet af, at det giver stor frihed og tryghed. Konceptet bag dukaPRO er det helt samme – vi har bare erstattet bilerne med markedets bedste computere til skolebrug, og vi sikrer dig, at du altid er up-to-date med det nyeste hardware, og at du ikke skal bekymre dig om sikkerheden.


Din skole PC kommer installeret og klar til brug, så du helt fra start kan gøre brug af backup-service, Anti-Virus og meget mere.

Du er sikret, hvis din computer skulle blive inficeret af malware eller andet skidt, og du skal ikke engang selv tænke på backup – det tager vi os af. Som en ekstra bonus, bliver du tilknytter vores IT-support, som du med tryghed kan ringe til, hvis du har problemer med computeren.


Med andre ord – med dukaPRO slipper du for at tage en masse beslutninger om, hvilken backup-løsning og antivirus, der er bedst, og du slipper for at holde styr på de mange opdateringer, din skole PC kræver – vi klarer det hele for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Er der binding på mit Tryghedspakken abonnement?

Ingen binding = Ingen bekymringer.

Der er ingen binding på Tryghedspakken. Du har til hver en tid mulighed for at opsige dit abonnement. Abonnementet vil blot løbe til udgangen af indeværende måned.

Personlig IT-support med fjernsupport

Med personlig IT-support fra duka, er hjælpen altid lige ved hånden. Med at enkelt opkald har du din egen personlige IT-afdeling klar til at hjælpe dig – og vi bliver ved, til det virker. Med Danmarks, måske, bedste kundeservice er du altid i sikre hænder.

Vi benytter fjernsupport med TeamViewer i vores kundeservice, så vi altid har mulighed for at tage et direkte kig på din computer – så undgår vi de svære forklaringer af problemerne.

Du kan ringe ubegrænset til vores kundeservice.

Åbningstider:
Hverdage mellem 09:00 – 20:00
Lørdage mellem 09:00 – 15:00

Se flere spørgsmål og svar


Danmarks bedste kundeservice:
Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service