Trustpilot
+45 77 34 18 18

Spørgsmål og svar

Bliv blandt andet klogere på hvordan du med dukaPRO kan få antivirus, backup service og meget mere.

Bliv klogere på dukaPRO


Her kan du blandt andet blive klogere på din antivirus og hvordan automatisk backup-service fungerer. Tag endelig fat i os på 77 34 18 18 eller skriv en e-mail til kundeservice@duka.dk, hvis du har spørgsmål, som ikke blev besvaret her.

Generelt

Hvad er dukaPRO?

dukaPRO er den perfekte service til dig, som ikke gider bekymre dig om IT. Med dukaPRO har du mulighed for at sammensætte en pakke efter dine behov. Du har med dukaPRO adgang til flere services som:

 • Automatiske opdateringer
 • Automatisk Backup 20 GB
 • Antivirusprogram
 • Personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport

Du kan vælge at få dukaPRO installeret på din nuværende computer, eller du kan vælge dukaPRO med en computer, hvor du også får en lækker HP-computer med Microsoft Windows 10 med i købet.

Hvorfor skal jeg købe dukaPRO?

Med dukaPRO får du en løsning, hvor du ikke behøver at bekymre dig om alt det kedelige ved IT. dukaPRO er én samlet løsning, hvor du kan få al din IT-support et sted. Med dukaPRO kan du ’tech it easy’.

Er der binding på mit dukaPRO abonnement?

Ingen binding = Ingen bekymringer.
Der er ingen binding på dukaPRO services. Du har til hver en tid mulighed for at opsige dit abonnement. Abonnementet vil blot løbe til udgangen af indeværende måned.

Hvilke styresystemer understøtter dukaPRO?

dukaPRO og alle tilhørende services er understøttet af Microsoft Windows 10. Så har du en computer med Windows 10, så har du også mulighed for at få dukaPRO.

Har du en computer med at ældre Windows system, som f.eks. Windows 7, så kan du desværre ikke få installeret dukaPRO. Generelt anbefaler vi, at du opdaterer dit system til Windows 10 for en bedre IT-sikkerhed. Få mere information om Windows 10 her.

Mac styresystemet iOS understøtter desværre ikke dukaPRO endnu.

Hvordan kontakter jeg duka hvis jeg har flere spørgsmål?

Der findes ingen dumme spørgsmål, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få svar på dine spørgsmål.
Du kan kontakte kundeservice på tlf.: +45 77 34 18 18.
Åbningstider:
Hverdage mellem 09:00 – 20:00
Lørdage mellem 09:00 – 15:00

Kan jeg også få Microsoft Office igennem duka?

Hvis du ønsker at samle endnu mere hos duka, så tilbyder vi også køb af Microsoft Office 365.
Læs mere om Microsoft Office 365 her.

dukaPRO

Kan jeg få dukaPRO på min nuværende computer?

dukaPRO er hardware uafhængigt, hvilket betyder at du sagtens kan få dukaPRO installeret på din nuværende computer. Når du har købt dukaPRO, vil du modtage en e-mail, som indeholder et link til installation af dukaPRO softwaren. Derefter har du via et kontrolcenter overblik over dine services. Ligesom der vil være mulighed for at installere yderligere services, skulle du ønske det.

Kan jeg få dukaPRO sammen med en computer fra duka?

Du har selvfølgelig mulighed for at få dukaPRO sammen med en computer fra duka. Vi tilbyder computere i høj kvalitet fra HP, og alle med Microsoft Windows 10 installeret. Når du modtager din nye dukaPRO computer fra os, er alt sat op til dig på forhånd, så du kan ’tech it easy’.

Hvad indeholder dukaPRO?

Med dukaPRO får du en komplet løsning, med alt du skal bruge for at brug din computer helt uden bekymringer. dukaPRO indeholder:

 • Automatiske opdateringer
 • Automatisk Backup 20 GB
 • Antivirusprogram
 • Personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport

dukaPRO tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen lige ved hånden, så du kan `tech it easy´. 

PROsikker

Kan jeg få PROsikker på min nuværende computer?

PROsikker er hardware uafhængigt, hvilket betyder at du sagtens kan få det installeret på din nuværende computer. Når du har købet PROsikker vil du modtage en e-mail, som indeholder et link til installation af softwaren. Derefter har du via et kontrolcenter overblik over dine services. Ligesom der vil være mulighed for at installere yderligere services, skulle du ønske det.

Kan jeg få PROsikker sammen med en computer fra duka?

Du har selvfølgelig mulighed for at få dukasikker sammen med en computer fra duka. Hvis du køber en computer fra duka, kan du vælge en samlet dukaPRO løsning, hvor du udover PROsikker også får PROsupport. Vi tilbyder computere i høj kvalitet fra HP, og alle med Microsoft Windows 10 installeret. Når du modtager din nye dukaPRO computer fra os, er alt sat op til dig på forhånd, så du kan ’tech it easy’.

Hvad indeholder PROsikker?

Med PROsikker får du komplet sikkerhed til din computer. PROsikker indeholder:

 • Automatiske opdateringer
 • Automatisk Backup - 20 GB
 • Antivirusprogram

PROsikker er en bekymringsfri løsning, der sørger for at du kan `tech it easy´.

Hvilke styresystemer understøtter PROsikker?

PROsikker og alle tilhørende services er understøttet af Microsoft Windows 10. Så har du en computer med Windows 10, så har du også mulighed for at få PROsikker.

Har du en computer med at ældre Windows system, som f.eks. Windows 7, så kan du desværre ikke få installeret PROsikker. Generelt anbefaler vi, at du opdaterer dit system til Windows 10 for en bedre IT-sikkerhed. Få mere information om Windows 10 her.

Mac styresystemet iOS understøtter desværre ikke PROsikker endnu.

PROsupport

Kan jeg få PROsupport på min nuværende computer?

PROsupport er hardware uafhængigt, hvilket betyder at du sagtens kan få det installeret på din nuværende computer, hvis den har Microsoft Windows 10 installeret. Med PROsupport har du mulighed for at kontakte os, hvis du har problemer med din egen computer, og så vil vores kompetente IT-support gør alt hvad der er muligt for at hjælpe dig videre.

Kan jeg få PROsupport sammen med en computer fra duka?

Du har ikke mulighed for alene at få PROsupport på en computer fra duka. Hvis du køber en computer fra duka, kan du vælge en samlet dukaPRO løsning, hvor du udover PROsupport også får PROsikker. Vi tilbyder computere i høj kvalitet fra HP, og alle med Microsoft Windows 10 installeret. Når du modtager din nye dukaPRO computer fra os, er alt sat op til dig på forhånd, så du kan ’tech it easy’.

Hvad indeholder PROsupport?

Med PROsupport er hjælpen altid lige ved hånden. PROsupport indeholder:

 • Personlig IT-support med fjernsupport

Kunne du tænke dig din egen personlige IT-afdeling, så er PROsupport det sikre valg.

Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi
lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på +45 77 34 18 18

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Kunde Service