Trustpilot
+45 77 34 18 18

Danmarks bedste og billigste telefonabonnement

Få et telefonabonnement der passer til dine behov. Med Danmarks bedste og billigste telefonabonnement er du dækket i hele EU. Du får altid fri tale, fri SMS og MMS samt masser af data på Danmarks bedste mobilnetværk, med dækning fra Telia/Telenor.

Anbefalet og testvindende telefonabonnement


Med dukaTALE får du det billigste telefonabonnement med fri tale. Telefonabonnementet er testvindende hos Forbrugerrådet TÆNK og kan fås fra kun 99 kr./md. dukaTALE er desuden anbefalet af både mobilabonnement.dk og mobilabonnementpriser.dk. Telefonabonnementet indeholder 10GB data, hvoraf du kan bruge al din data i hele EU. Skulle du have behov for mere data, kan du nemt opgradere til 20- eller 50GB.


Har du ikke behov for fri tale og masser af data, kan du også vælge dukaTALE Mini til kun 59 kr./md. Med dukaTALE Mini får du 5 timers tale og 5 GB data, du kan bruge i hele EU. Abonnementet er også ideelt til de små i familien, da du får Fairytell med gratis i 2 mdr. Læs mere.


Har du brug for et billigt telefonabonnement, hvor du bekymringsfrit kan tale alt, hvad du vil, og bruge masser af data i hele EU – så er dukaTALE helt sikkert telefonabonnementet til dig.
Fordele med dukaTALE telefonabonnement


⭐ Billig telefoni med unikke vilkår i EU
Med dukaTALE får du et billigt telefonabonnement med en unik dækning i hele EU. Du har ikke kun adgang til at ringe hjem fra udlandet og bruge data i andre EU lande – med dukaTALE kan du nemlig også ringe fra Danmark til andre EU lande. duka er det eneste selskab i Danmark, der tilbyder denne service. Med dukaTALE får du altså et unikt abonnement med fordele i hele EU. Et overskueligt abonnement hvor du kan bruge det på samme vilkår, uanset om du er i Danmark eller et andet EU land.


 ⭐ Danmarks bedste kundeservice
Med dukaTALE, har du også adgang til Danmarks bedste kundeservice. Lige meget om du har spørgsmål eller problemer, sidder vores kundeservice altid klar til at give dig venlig og præcis vejledning. Med vores korte ventetid, kommer du altid hurtigt igennem, så du ikke skal bruge tid på at vente i lange telefonkøer. Du kan kontakte vores kundeservice på alle hverdage mellem 9-20 og lørdage mellem 9-15 på tlf.: +45 77 34 18 18.


 ⭐ Tjek forbruget med selvbetjening
Ønsker du at tjekke op på forbruget på dit telefonabonnement, kan du nemt og hurtigt logge ind på ”Mit duka”, hvor du kan få overblik over forbrug såvel som regninger.


Hos duka kan betalingen ordnes på den måde, som du finder bedst. Som et af de eneste selskaber i Danmark, har du med duka mulighed for at betale for dit abonnement gennem automatisk kortbetaling, betalingsservice eller girokort. Hos duka har vi den løsning, der passer dig bedst.


 


Et telefonabonnement uden binding og gebyrer


Mange steder risikerer du at betale ekstra gebyrer afhængigt af, hvilken betalingsmetode du bruger – Ikke hos duka. Med dukaTALE har du frihed til at vælge, og du skal ikke bekymre dig om merforbrug og ekstraregninger. Der er ingen binding eller gebyrer, og intet står med småt – du kan trygt stole på prisen.


Læs mere om vores vilkår her.
EU roaming

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom når du er i Danmark

Fri tale

Tal lige så tosset du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Fri SMS

Skriv så mange SMS’er du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Beskrivelse

Intet Oprettelsesgebyr

Du har sikkert før oplevet, at der på din mobilregning fremgik flere uforståelige gebyrer, som du ikke havde forventet, og det har måske endda før kostet dig mange penge at skifte til et billigere mobilabonnement.

Oprettelsesgebyrer kan have stor betydning for prisen på dit mobilabonnement og kan desværre ofte være en udgift, som mange overser, når de skal vælge det billigste abonnement. Med dukaTALE er det selvfølgelig helt gratis at oprette dig som kunde, og der er ingen mærkelige gebyrer som oprettelsesgebyr, transaktionsgebyr eller opsigelsesgebyr.

 

Ingen bindingsperiode

En bindingsperiode er en periode på typisk 3-12 måneder, hvor du ikke kan skifte til et billigere eller bedre mobilabonnement uden at betale et ofte højt gebyr. Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad for at være hos Duka, og at du har det abonnement, der er bedst for dig. Derfor har vi ingen bindingsperiode på vores mobilabonnementer. Det betyder, at du nemt og frit kan skifte mellem vores abonnementer, hvis du for eksempel finder ud af, at du har brug for en højere eller lavere datamængde. Du kan også frit opsige dit abonnement og skifte til en anden udbyder, hvis du ikke er tilfreds.

Du kan altid ringe og få hjælp til begge dele hos vores kundeservice, som hjælper dig med at skifte til månedens udgang. 

Udlandstakster

Det skal være nemt for dig at forstå prisen på dit abonnement. Derfor har vi sørget for at gøre alle vores abonnementer simple og nemme at forstå. På den måde skal du ikke bekymre dig om høje takster på udlandstelefoni, og du har de bedste muligheder for at finde det mobilabonnement, der er det bedste for dig.

EU roaming med dukaTALE gælder i hele EU og de 6 inkluderede lande Norge, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz.

Data: I EU og de 6 inkluderede lande kan du frit benytte al den data, der er inkluderet i dit dit abonnement. Du begynder at bruge mobildata på din telefon så snart, du surfer på internettet eller bruger mobilapps med internetadgang uden at være forbundet til et wi-fi netværk.

Tale, SMS og MMS: Alt tale, du foretager dig, til numre i EU og de 6 inkluderede lande er inkluderet i dit abonnement. Det gælder også for alle opkald, du foretager dig, mens du rejser eller opholder dig i disse lande, så længe du ringer til danske telefonnumre eller lande, der er inkluderede i dit abonnement. Hvis du ringer til numre uden for disse lande eller befinder dig i et land uden for EU, som ikke er inkluderet i abonnementet, kan du finde priserne for opkald her. Det samme gælder SMS og MMS. 

Læs mere om roaming i EU her

Dækning

Med dukaTALE er du dækket af Nordens bedste netværk. Vores 4G forbindelse har en forventet hastighed på 10-40/5-20 Mbit/s. Det er op til 10 gange hurtigere end 3G. Hvis du befinder dig i områder uden 4G dækning, vil du opleve en lavere hastighed. Vær opmærksom på, at det ikke er alle telefoner, der understøtter 4G, og at du derfor ikke nødvendigvis kan få en 4G dækning på din mobiltelefon. Vores mobilabonnementer bruger Telia/Telenors mobilnetværk – de samme som blandt andet Telia, CallMe, Telenor og CBB.

Du kan se, hvordan dækningen er hos dig, og om der er 4G netværk i dit område her.  

Hvis du gerne vil se aktuelle driftsinformationer i Danmark, kan du finde dem her

Hvordan foregår betaling?

Når du har fundet det bedste dukaTALE mobilabonnement til dig, kan du bestille her i bunden af siden. Den første betaling, som finder sted ved bestillingen, foregår via betalingskort. Hvis du efterfølgende foretrækker en anden betalingsmetode til at betale for din månedlige mobilregning, kan du ændre betalingen til:

 • Girokort – som du kan betale på netbank eller i din bank eller tilmelde Betalingsservice.

Vi hjælper dig selvfølgelig. Hvis du vil ændre betalingsformen, kan du derfor kontakte Kundeservice på tlf.: 77 34 18 18 alle hverdage mellem kl. 09.00 – 20.00 og lørdage mellem kl. 09.00 – 15.00.

Hvis du ikke ændrer din betalingsmetode efter, du har bestilt dit abonnement, vil du automatisk betale via dit betalingskort.

Opkald

Du kan ringe med din mobiltelefon fra og til alle de lande, der er markerede med grønt på kortet.

Hvis du ringer uden for disse lande, vil du blive takseret efter gældende udlandstakst, som du finder her.

Vilkår

Klik på linket nedenfor og læs vores vilkår for kunder med dukaTALE

Læs mereDanmarks bedste dækning


Med dukaTALE får du Danmarks bedste dækning. Vi bruger Telia/Telenors mobilnetværk på alle vores telefonabonnementer – Det er samme dækning, som blandt andet Telenor, CBB, Telia og CallMe har. Med vores 4G forbindelse kan du forvente høje hastigheder over næsten hele Danmark. Har du en telefon, der understøtter 4G+, har du selvfølgelig også adgang til det på mobilnetværket.


Telia/Telenors mobilnetværk dækker 97% af danskerne med 4G- og 99% af danskerne med 3G forbindelse. Du vil derfor opleve en stabil og god dækning i næsten hele landet. Grundet en historisk stor båndbredde på Telia/Telenors mobilnetværk vil du heller ikke opleve en lavere hastighed, selvom mange er på den samme mast på samme tidpunkt.


Du er garanteret dækning i hele EU
Skulle du befinde dig i et område uden 4G dækning, vil du opleve en lavere hastighed. Vores mobilnetværk tilbyder som skrevet også 3G og 2G, så uanset hvad, er du altid dækket. Har du en telefon, der ikke understøtter 4G, bliver du automatisk tilkoblet 3G eller 2G – Så er du altid sikker på at mobilnetværket virker, når du skal bruge det.


Foruden at være det bedste mobilnetværk i Danmark, er mobilnetværket fra Telia/Telenor også det bedste mobilnetværk i hele Norden. Du er derfor altid sikker på at have den bedste forbindelse, når du rejser i hele Norden.


Igennem EU har kan du også være sikker på at have god dækning, med Telia/Telenors samarbejdspartnere, som sørger for, at du har stabil og god dækning, når du tager sydpå.


Leder du efter et billigt telefonabonnement, hvor dækningen altid er i top, er dukaTALE det rigtige abonnement for dig.


Hvis du vil se, hvordan dækningen er er i dit område, kan du læse mere her.Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på +45 77 34 18 18

Bestil dukaTALE mobilabonnement

Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst.

dukaTALE - vælg dit abonnement

 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 10 GB data, der kan frit benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 20 GB data, der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 50 GB data, der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

Behold nummer eller nyt nummer?

Jeg vil flytte mit...

Du finder typisk nummeret på dit SIM-kort. Nummeret er mellem 11-20 tal. Har du problemer, så kontakt venligst din udbyder.
Dato for flytning
Husk at vælge dato for flytning
Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider

Nyt nummer

Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider

Har du brug for en mobiltelefon?

Nej tak Ja tak
Læg bestilling i kurv

Din kurv

{{ line.title }} {{ line.price }}/md

At betale nu {{ totalNow }}

Herefter {{ totalMonthly }} /md.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Kunde Service