77 34 18 18

Telefon til svagtseende

Køb en mobiltelefon til svagtseende hos Duka, og undgå bøvl, når du skal læse og skrive på din telefon.

Hvorfor er det en fordel med en telefon til svagtseende?


Hvis du har et større eller mindre synsbesvær, kan det være svært at læse, hvad der foregår på mobiltelefonen - for eksempel, når du modtager beskeder fra dine venner og familie. Hos Duka har vi specialiseret os i mobiltelefoner til svagtseende, som er velegnede til folk med større eller mindre synshandicap.


Den mest simple og effektive løsning på problemer med at læse, hvad der står på mobiltelefonen, er at vælge en mobil til svagtseende. En mobiltelefon til svagtseende vil typisk være udviklet med fokus på ekstra store taster, som er nemme at læse og ramme, og justerbar skriftstørrelse, så du kan læse, hvad der står på skærmen.


Den bedste mobiltelefon til svagtseende


Vi har testet en lang række mobiltelefoner til svagtseende og har fundet frem til de tre telefoner, som er bedst til personer med større eller mindre grader af synsbesvær.


De telefoner, som bedst imødekommer vores kunders behov, er alle fra det velkendte mærke Nokia. Nokias mobiltelefoner er velegnede til svagtseende og hørehæmmede personer og har derfor en lang række fordele, som vi mener gør dem til den bedste telefon til svagtseende. Du kan læse mere om de enkelte mobiltelefoner ved at klikke på dem på billederne herover.


Mobiltelefon til svagtseende med Danmarks bedste kundeservice


Hvis du vælger at købe en Nokia telefon til svagtseende hos Duka, får du ikke kun verdens måske bedste mobiltelefon til svagtseende. Du får også en prisvindende kundeservice, hvor du som kunde altid er i højsædet og kan få hjælp så ofte, som du har brug for det.


Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade, og hvis du køber en telefon til svagtseende, kan du måske have brug for hjælp til at komme godt i gang med at bruge din nye mobiltelefon. Derfor sidder de søde medarbejdere i vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig, hvis du som svagtseende skulle have problemer eller brug for vejledning.

dukaSMART - alt-i-én mobilløsning

Leder du efter både mobiltelefon og abonnement? Med dukaSMART får du telefon, mobilabonnement og ubegrænset mobilsupport i én samlet pakke til én fast lav pris.

læs mere om dukaSMARTDanmarks bedste kundeservice:
Vi holder, hvad vi
lover, og vi bliver ved, til det virker

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.
Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service