Trustpilot
+45 77 34 18 18

Billig mobiltelefoni med de helt rigtige fordele

dukaTALE giver dig Danmarks billigste mobilabonnement med fri tale i hele EU. Få op til 50 GB data til en af de skarpeste priser på markedet – så behøver du ikke bekymre dig om din mobilregning.

Billig mobiltelefoni uden binding og gebyrer


Med billig mobiltelefoni fra dukaTALE, er det ikke kun abonnementet, der er billigt. Hos mange andre teleselskaber risikerer du, at skulle betale dyre oprettelses- eller betalingsgebyrer. Hos dukaTALE er det fuldstændig gratis at oprette sig, og der er ingen betalingsgebyrer at bekymre sig om. Hos duka har du også mulighed for at vælge. Bestiller du mobiltelefoni hos os, har du mulighed for at benytte den betalingsløsning, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem automatisk kortbetaling eller girokort. Derved kan du tilknytte din regning til den konto, du ønsker, og sikre, at du altid har et overblik over dit forbrug. dukaTALE er overskuelig mobiltelefoni til lave priser.


Når du har billig mobiltelefoni fra dukaTALE, skal du heller ikke være bange for at blive bundet til abonnementet. Vi har nemlig ingen binding på nogle af vores mobilabonnementer.


Husk at du altid har mulighed for at følge med i dine regninger og dit forbrug på Mit duka.
Op til 50 GB mobildata med duka’s billige mobiltelefoni


dukaTALE tilbyder mobilabonnementer, der passer til dit behov. Med vores abonnementer kan du vælge mellem 10-, 20- og 50 GB data som du kan bruge i hele EU – så har du mulighed for at surfe løs, uden at tænke på merforbrug. Du har altid mulighed for at opgradere din datapakke, hvis du skulle få brug for mere data. dukaTALE sørger for, at du har fleksibiliteten til at bruge mobilen som det passer dig.


Vi er med på Nordens bedste mobilnetværk fra Telia/Telenor, så du er sikker på at få mest muligt ud af din data ligegyldigt, hvor du er. Befinder du dig i andre EU-lande, er du også sikker på at være dækket via vores tætte samarbejde med mange teleselskaber igennem hele EU – Vi sørger for, at du har den bedste dækning, når du rejser i EU.
EU roaming

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom når du er i Danmark

Fri tale

Tal lige så tosset du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Fri SMS

Skriv så mange SMS’er du vil i Danmark og resten af EU uden ekstra omkostninger

Beskrivelse

Intet Oprettelsesgebyr

Du har sikkert før oplevet, at der på din mobilregning fremgik flere uforståelige gebyrer, som du ikke havde forventet, og det har måske endda før kostet dig mange penge at skifte til et billigere mobilabonnement.

Oprettelsesgebyrer kan have stor betydning for prisen på dit mobilabonnement og kan desværre ofte være en udgift, som mange overser, når de skal vælge det billigste abonnement. Med dukaTALE er det selvfølgelig helt gratis at oprette dig som kunde, og der er ingen mærkelige gebyrer som oprettelsesgebyr, transaktionsgebyr eller opsigelsesgebyr.

 

Ingen bindingsperiode

En bindingsperiode er en periode på typisk 3-12 måneder, hvor du ikke kan skifte til et billigere eller bedre mobilabonnement uden at betale et ofte højt gebyr. Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad for at være hos Duka, og at du har det abonnement, der er bedst for dig. Derfor har vi ingen bindingsperiode på vores mobilabonnementer. Det betyder, at du nemt og frit kan skifte mellem vores abonnementer, hvis du for eksempel finder ud af, at du har brug for en højere eller lavere datamængde. Du kan også frit opsige dit abonnement og skifte til en anden udbyder, hvis du ikke er tilfreds.

Du kan altid ringe og få hjælp til begge dele hos vores kundeservice, som hjælper dig med at skifte til månedens udgang. 

Udlandstakster

Det skal være nemt for dig at forstå prisen på dit abonnement. Derfor har vi sørget for at gøre alle vores abonnementer simple og nemme at forstå. På den måde skal du ikke bekymre dig om høje takster på udlandstelefoni, og du har de bedste muligheder for at finde det mobilabonnement, der er det bedste for dig.

EU roaming med dukaTALE gælder i hele EU og de 6 inkluderede lande Norge, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz.

Data: I EU og de 6 inkluderede lande kan du frit benytte al den data, der er inkluderet i dit dit abonnement. Du begynder at bruge mobildata på din telefon så snart, du surfer på internettet eller bruger mobilapps med internetadgang uden at være forbundet til et wi-fi netværk.

Tale, SMS og MMS: Alt tale, du foretager dig, til numre i EU og de 6 inkluderede lande er inkluderet i dit abonnement. Det gælder også for alle opkald, du foretager dig, mens du rejser eller opholder dig i disse lande, så længe du ringer til danske telefonnumre eller lande, der er inkluderede i dit abonnement. Hvis du ringer til numre uden for disse lande eller befinder dig i et land uden for EU, som ikke er inkluderet i abonnementet, kan du finde priserne for opkald her. Det samme gælder SMS og MMS. 

Læs mere om roaming i EU her

Dækning

Med dukaTALE er du dækket af Nordens bedste netværk. Vores 4G forbindelse har en forventet hastighed på 10-40/5-20 Mbit/s. Det er op til 10 gange hurtigere end 3G. Hvis du befinder dig i områder uden 4G dækning, vil du opleve en lavere hastighed. Vær opmærksom på, at det ikke er alle telefoner, der understøtter 4G, og at du derfor ikke nødvendigvis kan få en 4G dækning på din mobiltelefon. Vores mobilabonnementer bruger Telia/Telenors mobilnetværk – de samme som blandt andet Telia, CallMe, Telenor og CBB.

Du kan se, hvordan dækningen er hos dig, og om der er 4G netværk i dit område her.  

Hvis du gerne vil se aktuelle driftsinformationer i Danmark, kan du finde dem her

Betaling og regningsperiode

Hvordan foregår betaling?

Når du første gang bestiller dukaTALE, foregår betalingen via betalingskort. Du har efterfølgende mulighed for at ændre betaling af din mobilregning til:

 • Girokort - som du kan tilmelde Betalingsservice eller betale på netbank eller i banken.

Hvis du ikke foretager nogen ændringer, vil du automatisk betale via dit betalingskort.

Du kan ændre betalingsform ved at kontakte Kundeservice på 77 34 18 18 alle hverdage mellem kl. 09.00 - 20.00 og lørdag mellem kl. 09.00 - 15.00. 

 

Regningsperiode

Når du modtager din første regning, kan perioden være ”skæv”, fordi den ikke indeholder en hel månedsperiode. Perioden fremgår af regningen.

Herefter betaler du kvartalsvist efter kalenderårets kvartaler. Hver regning dækker abonnement for de næste tre måneder + forbrug fra den forudgående periode. 

Data i udlandet

Du kan benytte dit dataindhold i alle følgende lande:

Belgien Malta
Bulgarien Norge
Cypern (inkl. græsk del, ekskl. tyrkisk del) Polen
Danmark Portugal (inkl. Azorerne og Madeira)
Estland Rumænien
Finland San Marino 
Frankrig (inkl. Fransk Guyana, Guadeloupe, Martinique, Reunion) Schweiz
Færøerne Slovakiet
Grækenland Slovenien
Holland Spanien (inkl. Ceuta, De Kanariske Øer, Melilla)
Irland Storbritannien (inkl. Gibraltar, ekskl. Guernsey, Isle of Man og Jersey)
Island Sverige 
Italien Tjekkiet
Kroatien Tyskland
Letland Ungarn
Liechtenstein Vatikanet
Litauen Østrig
Luxembourg  
Vilkår

Klik på linket nedenfor og læs vores vilkår for kunder med dukaTALE

Læs mere
Billig og Bedst-i-test mobiltelefoni


Billig mobiltelefoni og kvalitet går ikke altid hånd i hånd – men hos dukaTALE får du begge dele. Udover at dukaTALE er det billigste abonnement med fri tale i hele EU, så er vores abonnementer testvindende. Vi er hos Forbrugerrådet TÆNK nemlig kåret til bedst-i-test. Med vores abonnement til kun 99 kr./md. får du fri tale, fri SMS/MMS og 10 GB data i hele EU – det er billig mobiltelefoni med masser af indhold.


Udover at være testet bedst-i-test, er dukaTALE også anbefalet af en række sammenligningssider som mere.mobil.dk, mobilabonnement.dk og mobilabonnementpriser.dk. dukaTALE er til dig, som vil have det bedste, til en lav pris.


I duka betyder kundernes oplevelse alt. Uden glade kunder, kan vi ikke tilbyde så stærkt et produkt. Med vores 5-stjerner på Trustpilot er det tydeligt, at service er en førsteprioritet. Vores mission er, først og fremmest at skabe den bedst mulige oplevelse for vores kunder.


Læs mere om hvad vores kunder synes om os.


 
Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på +45 77 34 18 18

Bestil dukaTALE mobilabonnement

Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst!

dukaTALE - vælg dit abonnement

 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 10 GB data, der kan frit benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 20 GB data, der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse
 • Fri tale i hele EU
 • Fri SMS/MMS i hele EU
 • 50 GB data, der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne
 • Ingen binding, 0 kr. i oprettelse

Behold nummer eller nyt nummer?

Jeg vil flytte mit...

Du finder typisk nummeret på dit SIM-kort. Nummeret er mellem 11-20 tal. Har du problemer, så kontakt venligst din udbyder.
Dato for flytning
Husk at vælge dato for flytning
Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider

Nyt nummer

Registrer nummer hos krak, de gule sider?
Vælg om du ønsker at dit telefonnummer kan findes hos Krak og De Gule Sider
Læg bestilling i kurv

Din kurv

{{ line.title }} {{ line.price }}kr./md.

At betale nu {{ totalNow }}

Herefter {{ totalMonthly }} kr./md.

Ingen gebyrer, 0 kr. i opstart
Gratis levering!

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Kunde Service