77 34 18 18


Vores udvalg af bærbare med touchskærm


En bærbar med touchskærm er til dig, der ønsker en computer, som tilpasses det, du skal bruge den til. Alle skærme kan drejes 360° og giver dig et hav af nye muligheder at bruge den til.

Hvorfor skal jeg vælge en HP-computer med touchskærm?

Mobilitet

En bærbar med touchskærm kan for mange være en god investering, da den pludselig kan bruges til så meget mere. Om du bruger den i køkkenet, til studiet, arbejde eller blot på skrivebordet, sætter kun din fantasi grænser på, hvad du kan bruge den til.

Funktionalitet

En computer med touchskærm giver dig helt nye måder at bruge din computer på. Brug den som en tablet, brug den som en bærbar computer, eller de små kan bruge den som digital tegnebræt eller til spil.

Har du brug for en serviceordning?


Du kan altid tilkøbe en serviceordning hos Duka. Uanset om du har brug for ubegrænset IT-hjælp eller blot har brug for hjælp til din IT-sikkerhed, har vi en serviceordning, som passer til netop dit behov.


dukaPLUS
Kun 189 kr./md

dukaPLUS er vores mest populære computerløsning, hvor du får alt, hvad du har brug for, samlet i én pakke.

Med en dukaPLUS-serviceordning får du følgende:

 • Kundeservice: Hverdage 9.00-20.00 & lørdag 9.00-15.00
 • Opdateringer
 • Virusbeskyttelse
 • Sikkerhedskopiering
 • Duka e-mail, der også kan tilgås via browser
 • dukaPC - en brugervenlig brugerflade, til dig der er ny til computere
 • Opsætning af e-mail til din smartphone
dukaMINI
Kun 119 kr/md.

dukaMINI er løsningen for dig, hvis du vil have mulighed for at henvende dig til os i et begrænset tidsrum, men til gengæld få dit abonnement lidt billigere.

Med en dukaMINI-serviceordning får du følgende:

 • Adgang til Danmarks bedste kundeservice: Hverdage 13.00-16.00
 • Opdateringer til din computer, så du kan føle dig helt tryg
 • Virusbeskyttelse af din computer
 • dukaPC - en brugervenlig brugerflade, til dig der er ny til computere
 • Duka e-mail

Tryghedspakken
Kun 149 kr./md.

Med Tryghedspakken får du en komplet løsning, med alt du skal bruge for at brug din computer helt uden bekymringer. Tryghedspakken indeholder:

 • Automatiske opdateringer af de vigtigste programmer på din computer. På den måde sikrer du dig, at gamle versioner af programmer ikke formindsker din sikkerhed
 • Automatisk Backup af dine filerpå op til 20 GB
 • Antivirusprogram fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Ubegrænset personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport fra Danmarks bedste kundeservice

Tryghedspakken tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen altid lige ved hånden.

Har du allerede en computer?

Tryghedspakken kan også købes uden computer, hvis du allerede har en.

Supportpakken
Kun 99 kr./md.

Med Supportpakken er hjælpen altid lige ved hånden med én løsning og ingen bekymringer!

Supportpakken er din simple vej til ubegrænset og personlig IT-support fra Duka. Med et enkelt opkald har du din egen personlige IT-afdeling klar til at hjælpe dig – og vi bliver ved, til det virker. Med Danmarks bedste kundeservice er du altid i sikre hænder.

Vi benytter fjernsupport med TeamViewer i vores kundeservice, så vi altid har mulighed for at tage et direkte kig på din computer – så undgår vi de svære forklaringer af problemerne. Hos Duka behøver du altså ikke være ekspert i forvejen for at få den hjælp, du har brug for.

Med Supportpakken kan du ringe ubegrænset til vores kundeservice i åbningstiden.

Åbningstider:
Hverdage mellem 09:00 – 20:00
Lørdage mellem 09:00 – 15:00

Har du allerede en computer?

Supportpakken kan også købes uden computer, hvis du allerede har en.

Sikkerhedspakken
Kun 59 kr./md.

Har du lyst til, at nogle andre tager sig af alt det der med IT-sikkerhed for dig, så du kan koncentrere dig om alt muligt andet? Så er Sikkerhedspakken lige noget for dig.

Med Sikkerhedspakken får du:

 • Markedets bedste antivirus fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Automatiske opdateringer af programmer
 • Sikkerhedskopiering af dine vigtigste filer hver halve time, så du aldrig risikerer at miste det mest essentielle for dig.
 • Ubegrænset sikkerhedssupport, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om din IT-sikkerhed. Uanset om du har fået en mistænkelig e-mail eller er i tvivl om, hvorvidt en hjemmeside er sikker, så kan du ringe til os for vejledning.

Har du allerede en computer?

Sikkerhedspakken kan også købes uden computer, hvis du allerede har en.

Ingen serviceordning
Du kan også vælge ingen serviceordning

Har du ikke brug for en serviceordning, kan du altid vælge at fravælge det.

Fremragende service og kort ventetid hos kundeservice.

- Dora

Få en 2-1 bærbar med touchskærm


En bærbar med touchskærm kan bruges som en traditionel bærbar computer, mens du også altid kan vippe skærmen 360۠°, og din bærbare går i tablet-tilstand. Tablet-tilstand ændrer brugerfladen på din bærbare computer, så du kan bruge den ligesom man bruger en tablet.


Med en bærbar med touchskærm kan du nemt og enkelt spille, streame eller surfe i sofaen. Bladre i dine billeder, illustrer dine tanker eller scrolle med dine fingre. I tablet-tilstand bliver din fingre igen dit vigtigste redskab.


Har du brug for hjælp til din bærbar med touchskærm?


Duka har over 10 års erfaring med IT-hjælp og rådgivning til private. Vi får 5/5 stjerner fra over 80% af vores kunder, og det er vi rigtige stolte af. Vi ved også, at det forpligter. Vi kan med innovative supportløsninger som fjernstyring af din computer, et univers fyldt med guides til din computer og en dybdegående viden om vores computere hjælpe dig stort set alt på din bærbare computer med touchskærm. Uanset hvad du har brug for hjælp til, kan du med vores serviceordninger altid finde en løsning, der passer til dine behov.


Om du skal have hjælp til at bruge touchskærmen på din computer, installere et program, bestille en koncertbillet eller blot har brug for antivirus, sikkerhedskopiering og automatisk opdatering, kan du få en serviceordning til netop det til en fast lav månedlig pris.


Læs mere om vores serviceordninger


Har du spørgsmål?

At finde den rette nye computer er svært og det er i det hele taget en stor beslutning at købe ny computer. Er du i tvivl om eller har du spørgsmål til vores computere, kan du altid ringe til os på tlf. 77 34 18 18 - sammen kan vi finde den bedste løsning til dig.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service