2 min.
Trustpilot
+45 77 34 18 18

E-mail på Emporia Smart telefonen


Du kan koble e-mail konti til din Emporia Smart telefon. På den måde kan du bruge din mobiltelefon til at se, hvornår e-mails tikker ind på din mailkonto på computeren.

Send e-mails fra mobilen


Du kan også se, skrive og sende e-mails direkte fra Emporia Smart telefonen, hvis du har lyst til det. I denne vejledning viser vi, hvordan du kobler en dukaMail til Emporia Smart telefonen.

Vær opmærksom på


Du kan koble din Emporia Smart telefon til alle typer e-mail. Det behøver ikke at være en dukaMail. Du er heller ikke begrænset til at koble en enkelt mail til din mobiltelefon. Du kan sagtens tilslutte flere. Læs her, hvordan du kobler din Emporia Smart telefon til andre e-mails.

1/8

Trin 1. Gå til startsiden. Før fingeren til venstre over skærmen.

2/8

Trin 2. Tryk på E-mail.

3/8

Trin 3. Indtast din personlige duka e-mailadresse og det kodeord, du plejer at bruge, når du logger på din dukamail på computeren.

Tryk derefter på den grønne knap, hvor der står ”Udfør”.

4/8

Trin 4. Tryk på den bjælke, som hedder Imap.

5/8

Trin 5. Telefonen sætter automatisk imap-serveren til ”imap.dukamail.dk.” Det skal du ændre til dukamail.com.

Du ændrer navnet ved at trykke på skriften i den hvide bjælke. Så kommer telefonens tastatur, som du bruger til at ændre teksten med, frem. Tryk derefter på den grønne knap, hvor der står ”Næste” i toppen af skærmen.

imap er en engelsk forkortelse, som står for Internet Message Access Protocol – det betyder egentlig bare, at man ikke behøver en computer for at læse mails, men at man eksempelvis også kan bruge en Emporia Smart telefon med internetadgang. Selvom du sletter ”imap” delen i feltet under ”IMAP-server”, som vi beder dig om, så virker det stadig, som det skal.    

6/8

Trin 6. Telefonen sætter automatisk SMTP-serveren til smtp.dukamail.com. Det skal også ændres til dukamail.com.

I det hvide felt under ordet ”port” skal du ændre tallet fra 25 til 2525.

7/8

Trin 7. Tryk på den grønne knap, hvor der står ”Næste” øverste i skærmens venstre hjørne.

8/8

Trin 8. Det er valgfrit, om du giver kontoen et navn under feltet ”Giv kontoen et navn”, men feltet ”Dit navn” skal udfyldes.

Her skriver du dit navn. Når du har gjort det, trykker du på den grønne knap, der hedder ”Udført”, øverst til venstre på skærmen. Nu er din e-mail klar til brug på din Emporia Smart telefon.

Seneste nyheder, guides, tips og tricks

Spørgsmål og svar Ring mig op Kunde Service