77 34 18 18

Gem e-mailadresser på mobilen


Når du modtager en e-mail på din Emporia Smart telefon, kan du gemme e-mailadressen direkte på telefonen.

Du skal ikke spørge først


Du behøver altså ikke at bede om e-mailadresser fra personer, du kender, hvis de har sendt en e-mail til dig. I denne billedguide viser vi, hvordan du gemmer afsenderens e-mailadresse.

Vær opmærksom på


Du bør ikke åbne e-mails fra afsendere, du ikke har tiltro til. Pas på med at åbne e-mails fra personer, du kender, hvis e-mailen ser ”underlig” ud. Ring eventuelt til afsenderen for at sikre, at de har sendt mail til dig. Så er du rigtig godt beskyttet mod cybertrusler.

1/4

Trin 1. Start i mobilens mailprogram.

Tryk på den e-mail, hvis afsender du vil gemme i adressebogen. På billedet nedenfor vil vi gemme ”Google” som afsender. Dette er et testeksempel, der kan bruges som rettesnor for dig.

2/4

Trin 2. Afsenderen kan ses øverst i skærmens venstre hjørne.

I vores testeksempel står der ”Google”. Tryk på afsenderens navn

3/4

Trin 3. Tryk på bjælken, hvor der står ”Opret ny kontakt”.

4/4

Trin 4. Afsenderen er næsten gemt.

Hvis du vil så kan du tilføje ekstra kontaktoplysninger på afsender. Det kan være fødselsdato, hjemmenummer eller mobilnummer – præcis som i telefonbøgerne fra gamle dage. Tryk på ”Gem”. Nu er afsenderen i din adressebog.

Tillykke! Du har gennemført guiden. Fremover vil telefonen foreslå afsenderen, når du skriver vedkommendes navn eller mailadresse i ”Til”-feltet på en ny mail.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service