77 34 18 18

Sådan får du en Google-konto


Hvis du har en gmail og også kan huske brugernavn og adgangskode til den, så har du allerede en Google-Konto. Når du opretter en G-mail, får du nemlig automatisk en Google-konto.

Hvorfor skal jeg oprette en Google-konto på min Emporia Smart telefon?


Du behøver hverken at bruge din G-mail eller Google-konto til hverdag, men det er nødvendigt at oprette en Google-konto på din Emporia Smart telefon, hvis du vil installere apps på din mobil. Det er gratis at oprette en Google-konto. I denne guide viser vi, hvordan du gør.

Sådan opretter du en Google-konto


I denne guide viser vi, hvordan du opretter en Google-konto på din Emporia Smart telefon.


NB Vær opmærksom på, at Google ændrer proceduren for at oprette konti hos dem fra tid til anden. Der kan derfor forekomme afvigelser fra guiden. Selvom ændringer kan forekomme, så er guiden stadig en god rettesnor. Hvis det går helt galt, så ringer du bare til os – så hjælper vi dig med at oprette en Google-konto på din Emporia Smart telefon.

1/11

Trin 1. Gå til startsiden.

Tryk på skærmen og før fingeren sikkert mod venstre, mens du presser mod skærmbilledet. Nu kommer du til en side med en masse firkanter. Tryk på den firkant, hvor der står ”Play butik”. Hvis du ikke kan se en firkant, hvor der står ”Play butik”, så tryk i stedet på den firkant, der hedder ”alle apps”. Når du har trykket her, så hold fingeren på skærmen, og før den opad, mens du bevarer et let tryk på skærmen. På den måde ”bladrer” du nedad på siden. Fortsæt sådan, indtil du finder bjælken, der hedder ”Play butik”. Tryk på bjælken. Nu er du klar til trin 2

2/11

Trin 2. Tryk på ”Ny”. Hvis du allerede har en gmail, så tryk i stedet på ”eksisterende”, og følg anvisningerne på skærmen.

3/11

Trin 3. Nu kommer du ind på en side, hvor du skal skrive dit for- og efternavn.

Brug fingeren til at trykke på den øverste bjælke, hvor der står ”fornavn”. Nu skulle mobilens tastatur gerne komme frem. Skriv dit fornavn med tastaturet. Tryk på den nederste bjælke, hvor der står ”efternavn”. Brug tastaturet til at skrive dit efternavn med. Når du har indtastet dit for- og efternavn, trykker du på den grønne knap, hvor der står ”Næste”. Nu er du klar til trin 4

4/11

Trin 4. Nu skal du oprette en Google-konto.

Siden beder dig om at vælge et brugernavn i form af en e-mailadresse. Det er den, vi laver nu, og som bliver din G-mail fremover. Du behøver ikke at bruge din g-mail til hverdag, hvis du bedre kan lide din dukaMail, men det er nødvendigt, at du opretter en G-mail på din Emporia Smart telefon, hvis du vil installere apps på den. Tryk på bjælken hvor der står ”E-mail” og vælg et navn til din e-mail.

Når du har indtastet et brugernavn, trykker du på den grønne knap, hvor der står ”udfør”. Nu er du klar til trin 5.

5/11

Trin 5. Din Google-konto er i princippet klar nu.

Men vi skal igennem lidt flere trin, inden din Google-konto kan bruges på din Emporia Smart telefon. Nu skal du vælge en adgangskode til din Google-konto. Den skal indeholde tal og bogstaver og være minimum 8 tegn lang. Tryk på den øverste bjælke, og indtast dit personlige kodeord. Tryk herefter på den nederste bjælke og indtast præcis det samme kodeord igen.

(Tip: Dit kodeord er personligt, og ingen anden end du kender det. Heller ikke os i Duka. Det er derfor en god idé at skrive adgangskoden ned på et stykke papir. Gem kodeordet et sted, hvor du ikke har din telefon normalt. Så er du godt sikret mod ondsindede personer, der udnytter folks mobiler)

Når du har fundet på en kode og indtastet den, skal du trykke på den grønne knap, hvor der står ”Udfør”. Nu er du klar til step 6

6/11

Trin 6. Tryk på ”Konfigurer” og gå til step 7

7/11

Trin 7. Tryk på den grå pil nederst til højre. Nu er du klar til step 8

8/11

Trin 8. Tryk på ”Godkend”, og gå til step 9

9/11

Trin 9. Tryk på det nederste skrivefelt.

Nu skulle dit tastatur gerne komme frem. Skriv de forvrængede bogstaver, som bliver vist på billedet, og tryk på den grønne knap, hvor der står ”Udfør”. Det kan godt være svært at se, hvad der står. Hvis du skriver forkert, kan du frit prøve igen.

10/11

Trin 10. Tryk på ”Nej tak”.

Det står lidt utydeligt nederst i venstre hjørne.

11/11

Trin 11. Afslut med at trykke på pilen nederst i højre hjørne

Tillykke! Nu har du oprettet en Googlekonto på din Emporia Smart telefon

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service