77 34 18 18

Skype


Skype gør det muligt for dig at bruge din computer som en avanceret telefon til andre, der også har programmet installeret.


Der er indbygget mikrofon og højttalere i computeren hvad end du vælger dukaPRO eller dukaPLUS. Endvidere er der et lille webcam (engelsk ord for et lille videokamera, der er tilknyttet computeren). Det sidder over skærmen, så dem, du taler med, kan se dig.


Hvis dem du taler med har et webcam, kan du også se dem. Hvis du af en eller anden grund ikke ønsker, at de skal kunne se dig, kan du også benytte Skype som en almindelig telefon uden video. Det er gratis at bruge Skype til at ringe til andre Skype-brugere. Det gælder også, selvom de bor i udlandet.


I denne guide hjælper vi dig med at:
• Blive oprettet som bruger i Skype
• Logge på din Skype-konto
• Tilføje ny kontaktperson og acceptere/afvise venneanmodninger
• Starte almindeligt opkald, video- og gruppeopkald
• Bruge chatfunktionen og se nye beskeder


Tryk på Skype på startsiden for at starte programmet. Du vil nu blive mødt af denne login-boks:


Har du ikke brugt Skype før, vil vi gerne hjælpe dig godt i gang. Du skal blot ringe til vores Kundeservice på telefon 77 34 18 18 og sige, at du gerne vil oprettes som bruger i Skype. Sammen får vi dig godt i gang, så du fremover kan bruge Skype til gratis at samtale med andre både med og uden video.


Har du allerede en Skype-konto, skal du blot følge vejledningen:  • Skriv din e-mailadresse 1 og tryk Log på

  • Vælg din konto ved at trykke på den

  • Indtast din adgangskode og tryk på Log på


Når du er logget på, vil du blive mødt af et skærmbillede, der ligner dette:

Tilføj kontakt, og accepter en anmodning


I venstre side kan du se dine Kontakter 1. Ønsker du at tilføje en ny kontakt, kan du søge efter kontakten på dennes e-mailadresse i Søgefeltet 2. Indtast e-mailadressen, og tryk på Søg i Skype. Tryk på den person, du søgte efter, for at sende en anmodning. Når din kontakt har accepteret anmodningen, kan I foretage opkald til hinanden.


Har du modtaget en anmodning, vil den ligge under Seneste 3, og du vil bemærke en cirkel med et tal (dette er en notifikation, og kan også betyde, at du har modtaget en besked eller mistet et opkald). Tryk på seneste, og vælg, om du ønsker at acceptere eller afvise anmodningen.


Ønsker du at slette personer fra din Kontaktliste 1, skal du højreklikke med musen på den person, du vil have fjernet, og derefter vælge "Slet fra liste over kontaktpersoner"

Foretag opkald eller brug chatfunktion


For at foretage et opkald eller skrive en chatbesked, skal din kontaktperson være online. Hvis der er et grønt mærke på personen, betyder det, at vedkommende er online.


Tryk på personen, du ønsker at kontakte. Du vil nu se din kontakts navn samt tre ikoner i toppen af indholdsvinduet 4. Du har nu flere muligheder:  • Videoopkald: Tryk på ikonet (videokameraet) til venstre i topmenuen

  • Almindeligt opkald: Tryk på telefonen i midten i topmenuen

  • Gruppechat/samtale: Tilføj personer ved at trykke på ikonet (person med et plus) til højre i topmeuen

  • Chat: Tryk i "Skriv en besked her", skriv en besked, og send den ved at trykke på Enter på tastaturet. Det er muligt at sende humørikoner ved at klikke på Smileyen i højre side og vælge det ikon, du vil sende afsted.


Sidder du inde med andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 77 34 18 18, så vil vi gøres vores bedste for at hjælpe dig videre.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service